Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vanush
    15. Rujan 2019. 21:48

Mommy dobrodosla! 
    Nifty ili kombinirani ce ti tvoj doktor predloziti, na tebi je da odlucis da li to zelis ili ne, mozes odbiti. Moj doktor preporuca neki test, ne iz razloga da se prekine trudnoca, vec iz razloga da ako dijete ima nesto da su i mama i doktori spremni za mogucu potrebnu zdravstvenu skrb koja djetetu moguce odmah treba, da bi se izbjegle dodatne komplikacije.

ribi1234
    15. Rujan 2019. 21:49

vanush

TatjanaB

Ribi 1234, inace mog muza sestra, je saznala pol beba oba puta u 11 nedelji, na normalnom pregledu, svojim ocima videla i cula😂 i kao 90%, i sledece nedelje odmah potvrdio 100%.. I mnoge koje ja znam u Turskoj, isto tako odmah. Ne zelim da se pravim pametna, jer ne znam nista po tom pitanju, ali verovatno su mnogo naprednije tehnologije tamo, eto pocevsi od UZ…

To ovisi o kvaliteti uz. Moj je isto vidio prosli tjedan kada smo bilo samo 11 tj, a vodim u Splitu 😁 ali cekam rezultate da se uvjerim 100%😁

Mi naseg pisonju jos nismo vidjeli. Franko je odlucio prekriziti noge na zadnjem UZV  Dragi je bio jako razocaran.

15. Rujan 2019. 22:05

Ja cekam da odem tamo, ali narednih mesec dana mora ovde da se prezivi😂 Doktor mi je tamo toliko divan, da mu mogu poslati poruku, email, zvati 24/7,i uvek raspolozen i divannn... I jedini koji prica engleski😂😂 Tako da vise neke stvari gledam da naucim na eng i turskom. Veruj Ribi1234 ni ja ne bih podnela neke lose vesti jer sam imala pobacaj u februaru... Zato sam 24/7 toliko pozitivna, toliko citam, gledam i slusam samo pozitivne knjige, ljude, youtuberke... Cak i kad sam jako zabrinuta, NEMAM PRAVO DA KUKAM, Bog mi je opet dao sansu da budem trudna, dajem 10000% sebe. Odmah sam prestala da radim, nista teze od kasike, ne slusam nista negativno.. Zaista mi jebporodica takva podrska i pomoc, da sam prezahvalna. Sto se tice Nifty testa, kazem ako budem morala naravno, a ako ne radicu sve druge testove sto je u planu doktora. 

Mom
    15. Rujan 2019. 22:33

Hvala vam svima da, čula sam da je to samo dodatni stres u trudnoći kad iščekuješ nalaze pa sve mislim da ću ostati pri osnovnim testovima i biti pozitivna. Ja sam tek ušla u 8.tjedan i zadnja tri dana osjetim laganu bol ili leđima nisko dolje, malo čitam po netu, to je kao normalno da se kralježnica adaptira itd. ali mi čudno jer je tek od i tjedan pa mi se čini rano. 🤔 Je kojoj od vas tako?
    A meni je malo briga sa poslom, zadnjih godinu dana radim na ugovore na određeno na 3 mjeseca. Sad su mi u 9-om mjesecu trebali dati na neodređeno i opet sam dobila na 3 mjeseca unatoč dogovoru. Sad sam na 100 čuda što će biti jer će mi se trbuh vidjeti do tad...

16. Rujan 2019. 00:01

Mommy

Hvala vam svimada, čula sam da je to samo dodatni stres u trudnoći kad iščekuješ nalaze pa sve mislim da ću ostati pri osnovnim testovima i biti pozitivna. Ja sam tek ušla u 8.tjedan i zadnja tri dana osjetim laganu bol ili leđima nisko dolje, malo čitam po netu, to je kao normalno da se kralježnica adaptira itd. ali mi čudno jer je tek od i tjedan pa mi se čini rano. 🤔 Je kojoj od vas tako?
    A meni je malo briga sa poslom, zadnjih godinu dana radim na ugovore na određeno na 3 mjeseca. Sad su mi u 9-om mjesecu trebali dati na neodređeno i opet sam dobila na 3 mjeseca unatoč dogovoru. Sad sam na 100 čuda što će biti jer će mi se trbuh vidjeti do tad…

Ja sam 7+5 tako da smo tu koji dan gore-dole... :)... 🤞 Nadam se da ces resiti taj problem, ali seti se da svakava vrsta stresa utice i na bebu... Sve je resivo🙏 

Mom
    16. Rujan 2019. 06:28

TatjanaB

Mommy

Hvala vam svimada, čula sam da je to samo dodatni stres u trudnoći kad iščekuješ nalaze pa sve mislim da ću ostati pri osnovnim testovima i biti pozitivna. Ja sam tek ušla u 8.tjedan i zadnja tri dana osjetim laganu bol ili leđima nisko dolje, malo čitam po netu, to je kao normalno da se kralježnica adaptira itd. ali mi čudno jer je tek od i tjedan pa mi se čini rano. 🤔 Je kojoj od vas tako?
    A meni je malo briga sa poslom, zadnjih godinu dana radim na ugovore na određeno na 3 mjeseca. Sad su mi u 9-om mjesecu trebali dati na neodređeno i opet sam dobila na 3 mjeseca unatoč dogovoru. Sad sam na 100 čuda što će biti jer će mi se trbuh vidjeti do tad…

Ja sam 7+5 tako da smo tu koji dan gore-dole… :)… 🤞 Nadam se da ces resiti taj problem, ali seti se da svakava vrsta stresa utice i na bebu… Sve je resivo🙏

Sve znam ali... Nakon dva dana nerviranja sam uspjela to otkačiti i poslati ih u mislima znaš di. 😄 Ali eto, nije tako lako bilo niti odmah iako ZNAM da se ne smijem nervirati... 

• Luca87
    16. Rujan 2019. 07:35

ribi1234

TatjanaB

A sto se time imena😂 Nekako mi ni jedno nije sad lepo za moju bebu, ako me shvatate… `Mora biti posebno'… Jeste rano da razmisljam o tome, ali nekako volela bih je/ga zvati po imenu, nekako mi to slatko😇

Hocete raditi Nifty da ranije saznate spol?

Ja se još mislim...

ILoveCats
    16. Rujan 2019. 08:30

Hej svima :)
    Dobro došle nove :), nadam se da ste sve ok :)
    Kako ste? 

• Maya20
    16. Rujan 2019. 08:49

Jutro svima! Vikend sam provela na Face-u, lakše mi je tamo pratiti, no vidim da nije još "zaživio" pa da se i tu javim :-)
    Mene je u petak i subotu satrala prehlada, a cijeli vikend neka akcija. Da bih jučer završila na hitnoj jer mi je pukla vena na nozi  Obzirom na sumnju na trombozu, radili mi pretrage. Za sada sve OK, no moram ovaj tjedan kod hematologa da vidi nalaze za trombofiliju..I u srijedu mi je pregled pa ću vidjeti da li će me staviti na mirovanje (nadam se da ne), za sada radim i dalje...

Ma stalno nešto. Al i ja se trudim biti maximalno pozitivna, vjerujem da će sve biti OK a i sve se zaboravi kad dobiješ smežurani mirišljavi smotuljak u ruke...

Dobrodošle, nove cure :D

Vaki, meni su rekli Utriče do cca 16og tjedna, onda posteljica preuzima ful ulogu pa viš enemaju smisla. Ali, važno je postepeno se skidati/smanjivati doze, ne naglo prestati koristiti...

Nifty sam radila iz istog razloga kao i Ribi, inače bih sigurno čekala da saznam spol na UZV-u. Super mi je to uzbuđenje i iščekivanje.. Iako su mi u prvoj trudnoći DVOJE doktora utvrdili dečka, da bi u 20om/21om tjednu ispalo da je ipak curica  

Pozdrav svima!

ILoveCats
    16. Rujan 2019. 08:54

Ima grupa i na FB-u? Koja?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.