Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mom
    15. Rujan 2019. 15:42

Pozdrav cure 😉 evo još jedna trudnica, meni je termin 25.04.2020. Prva trudnoća, imam 34 godine. 😁

• Sheena
    15. Rujan 2019. 15:46

skoljka

ribi1234

skoljka

Maja3 stvarno nisam znala, a sad su popularna ta vrlo stara imena, poznjaem jedan par curama su dali imena Roza i Zora, pa bas je fora ta stara imena
    Aaa Ribi pa tvoj trbo bas raste😃, bas se vidi razlika od moga a desetak dana smo razlika

Da,da, raste ko lud. Doslovno iz tjedna u tjedan se vidi razlika. Kazu da se oko 16.tt materinca dize, mislim da je to-to s obzirom da je Franko tjedan dana veci.

Da bas sam razgovarala sa svojom dr i ja joj velim kako me prije dva dana jako presjeklo. Veli da 14,15 i 16 tjedan je normalno da tako jako presjece, zigne itd jer se ligamenti jako razvlace jer maternica se naglo povecava… I napokon mi je smanjila utrogestane na dva puta dnevno🤪

Bome i mene zna fino žignut, pogotovo kad se naglo ustanem. I to onako sa strane. Ja nisam na utrogestanu već tjedan dana, uopće mi ne fali nakon 3 mjeseca korištenja. Nakon što sam prestala, počelo me svrbiti dosta pa se sad borim s gljivicama. Stalno nešto🙄

• Sheena
    15. Rujan 2019. 17:18

Mommy

Pozdrav cure 😉 evo još jedna trudnica, meni je termin 25.04.2020. Prva trudnoća, imam 34 godine. 😁

I meni je prva trudnoća, isto 34 godine, dobrodošla🤗

Mom
    15. Rujan 2019. 18:27

Sheena

Mommy

I meni je prva trudnoća, isto 34 godine, dobrodošla🤗

Hvala Sheena 😁 jesi li radila one dodatne testove? Mene je ginekologica pitala zbog godina pa ne znam ni sama da li ići...

skoljka
    15. Rujan 2019. 18:38

Sheena

skoljka

ribi1234

skoljka

Maja3 stvarno nisam znala, a sad su popularna ta vrlo stara imena, poznjaem jedan par curama su dali imena Roza i Zora, pa bas je fora ta stara imena
    Aaa Ribi pa tvoj trbo bas raste😃, bas se vidi razlika od moga a desetak dana smo razlika

Da,da, raste ko lud. Doslovno iz tjedna u tjedan se vidi razlika. Kazu da se oko 16.tt materinca dize, mislim da je to-to s obzirom da je Franko tjedan dana veci.

Da bas sam razgovarala sa svojom dr i ja joj velim kako me prije dva dana jako presjeklo. Veli da 14,15 i 16 tjedan je normalno da tako jako presjece, zigne itd jer se ligamenti jako razvlace jer maternica se naglo povecava… I napokon mi je smanjila utrogestane na dva puta dnevno🤪

Bome i mene zna fino žignut, pogotovo kad se naglo ustanem. I to onako sa strane. Ja nisam na utrogestanu već tjedan dana, uopće mi ne fali nakon 3 mjeseca korištenja. Nakon što sam prestala, počelo me svrbiti dosta pa se sad borim s gljivicama. Stalno nešto🙄

Vjerujem da ce i meni tako biti kad stanem sa utricima, jer mi je tako bilo svaki put do sad kad sam stala sa njima. I dr mi je svaki pit rekla koje vaginalete uzeti, al sam zaboravila kako se zovu, biljne su, nadam se da ih mogu trudnice. Mozda neka cura skonta o kojima govorim pa napise, onda cu znati jesul to te, bile su mi dobre. 

Vaki
    15. Rujan 2019. 18:40

Moj trbuh je veći. 😂 Možda mi se čini jer su mi noge tanke. Moram ga uslikati i ja pa da vam pokažem. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

ribi1234
    15. Rujan 2019. 18:41

skoljka

Sheena

skoljka

ribi1234

skoljka

Vjerujem da ce i meni tako biti kad stanem sa utricima, jer mi je tako bilo svaki put do sad kad sam stala sa njima. I dr mi je svaki pit rekla koje vaginalete uzeti, al sam zaboravila kako se zovu, biljne su, nadam se da ih mogu trudnice. Mozda neka cura skonta o kojima govorim pa napise, onda cu znati jesul to te, bile su mi dobre.

Ja imam ProBalans Lady. Stavim jednu svaka 3- 4 dana i da kucnem u drvo, nemam nikakvih problema. Ok je u trudnoci, ginekologica mi ga je pripisala.

Maja 3
    15. Rujan 2019. 18:42

Mommy

Dobrodosla! I ja imam 34!

Vaki
    15. Rujan 2019. 18:42

Kad počinje to skidanje s utrića? Ja koristim Crinone gel pa pretpostavljam da ću ga uzimati duže jer on ide jednom dnevno. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Sheena
    15. Rujan 2019. 18:44

I meni su govorili zbog godina, ali nekako se nisam mogla natjerati na nifty. Iskreno ne znam sta bi s tim podatkom da eventualno nesto nije u redu. Jedino sam na onaj probirni test otisla, ali samo zato sto sam odmah isla i na uzv kod drugog ginekologa jer ovoj svojoj bas i ne vjerujem. Na uzv je sve hvala bogu uredno, sve se lijepo razvija, i nuhalni nabor je bio 1 mm tako da se nadam da ce tako i nastaviti😊
    Al s niftyjem se odmah sazna spol sto je bas fora😉 Jednostavno odluci sama za sebe, kako ces se ugodnije osjecati i to je to😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.