Cure, evo napokon sam fotkala trbuscic :)
https://ibb.co/2YVq38G
Preeedivaaan 😍😍🥰
Znači još moram dva-tri tjedna čekati da mi iz škembice dođe u trudnički 😜😂
Mommy dobro nam došla! 💚
A sto se time imena😂 Nekako mi ni jedno nije sad lepo za moju bebu, ako me shvatate... `Mora biti posebno'... Jeste rano da razmisljam o tome, ali nekako volela bih je/ga zvati po imenu, nekako mi to slatko😇
A sto se time imena😂 Nekako mi ni jedno nije sad lepo za moju bebu, ako me shvatate… `Mora biti posebno'… Jeste rano da razmisljam o tome, ali nekako volela bih je/ga zvati po imenu, nekako mi to slatko😇
Hocete raditi Nifty da ranije saznate spol?
A sto se time imena😂 Nekako mi ni jedno nije sad lepo za moju bebu, ako me shvatate… `Mora biti posebno'… Jeste rano da razmisljam o tome, ali nekako volela bih je/ga zvati po imenu, nekako mi to slatko😇
Hocete raditi Nifty da ranije saznate spol?
Bas smo razgovarali o tome, mislim da necu. U Srbiji je 650e,plus ides na redovan pregled 50e, plus uvek i pored toga vadis krv i urin 20e=720e...ukoliko doktor bude rekao da se mora, naravno da hocu, ali ako nema potrebe zaista mi je to mnogo. Moj muz insistira, kao da ne gledam na pare, iako zaistaaa nisam skrta, ako neko nije nisam ja😁 Ali kad pogledam sa druge strane, ako je beba ok, i ako to ne moras bas, ne bih. U Turskoj uglavnom ne rade, jer svakako ides na razne preglede na svake 2 nedelje tokom cele trudnoce, i tamo je 300e. Ali ja sam u Srbiji jos mesec dana sigurno, dok muz ne dodje po mene, tako da jos razmisljam, ali nesto mi vuce ka ne...
Dobrodošla Mommy.
Mene još ginekologica nije ništa pitala za dodatne pretrage, možda bude sad na sljedećem pregledu, imam 35 godina, ali ne znam dal ću otić radit taj Nifty.
Ribi 1234, inace mog muza sestra, je saznala pol beba oba puta u 11 nedelji, na normalnom pregledu, svojim ocima videla i cula😂 i kao 90%, i sledece nedelje odmah potvrdio 100%.. I mnoge koje ja znam u Turskoj, isto tako odmah. Ne zelim da se pravim pametna, jer ne znam nista po tom pitanju, ali verovatno su mnogo naprednije tehnologije tamo, eto pocevsi od UZ...
Ribi 1234, inace mog muza sestra, je saznala pol beba oba puta u 11 nedelji, na normalnom pregledu, svojim ocima videla i cula😂 i kao 90%, i sledece nedelje odmah potvrdio 100%.. I mnoge koje ja znam u Turskoj, isto tako odmah. Ne zelim da se pravim pametna, jer ne znam nista po tom pitanju, ali verovatno su mnogo naprednije tehnologije tamo, eto pocevsi od UZ…
To ovisi o kvaliteti uz. Moj je isto vidio prosli tjedan kada smo bilo samo 11 tj, a vodim u Splitu 😁 ali cekam rezultate da se uvjerim 100%😁
Pa i ovdje je karla89 jako rano otkrila spol. Ma to je sve do opreme, aparata, ovdje po domovima zdravlja su ocajbi, po bolnicama nesto bolji, a kod nekih privatnika samo jos sto nevidis na koga ce djete liciti 😂, a kod nekih su dobri ali ne najsavrseniji. A i do doktora je koliko ce se potruditi i odtaditi pregled malo detaljnije u ranijim tjednima.Tatjana i ja zelim posebno ime, da cu na kraju odabrat najgluplje od silnog trazenja😂😂
Ajde ostale cure, gdje su buse, da vas vidimo?
Mi smo radili neki Prenatal Code, ista prica ko Nifty jer sam pocetkom godine imala missed ab. pa nas je bilo strah. Ne znam sto bi vam rekla. S jedne strane uredni nalazi donose nemjerljivo olaksanje, a s druge, ne znam sto bi da smo saznali da nesto nije ok. To bi me dotuklo...
Sortiraj odgovore
Najstariji