Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    14. Rujan 2019. 19:06

Skoljka - mene Facebook baš ne privlači... Ovako mi fino piše u traci tko je koliko trudan i prisutna je neka mističnost. 😂
    Meni je i dalje muka od jutra do mraka pa nisam baš aktivna. 
    Sheena - eto, sad si me rastužila. Ja se ponadala da će za tjedan dana mučnine nestati. 😅
    Reni - protiv herpes ti pomaže češnjak. Probaj. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

ribi1234
    14. Rujan 2019. 20:24

Update: Crne tajice iz Lidla su prozirne. Dragi mi je upravo pohvalio izbor gacica 

skoljka
    14. Rujan 2019. 21:06

ribi1234

Update: Crne tajice iz Lidla su prozirne. Dragi mi je upravo pohvalio izbor gacica

Daj nemoj zezat 😤
    Evo da se pohvalim da je rodjendanska kremsnita gotova, a sad papam kineske ostatke od rucka, bas sam gladna😊

Mrs.mom
    14. Rujan 2019. 21:21

ribi1234 neznam jer imate pepco, ja imam tajice od njih i super su mi, imali su jedno vrijeme trudnicke, glupa sto si nisam uzela nek stoje. 
    Doduse ne svaki model, ali znaju dobit dobru kolekciju tajica. Cca od 25 do 35 kn se krecu. 
    Ja umirem od mucnina, opet sam reglan popila da mogu u miru noc provest

skoljka
    15. Rujan 2019. 07:17

Juteic curke! 🥴
    Nadam se da ste bolje spavale od mene, ja sam u 3h htjela ustati. Probudila sam se na wc, ma sve me bolilo, imam osjecaj svaka koscica i misic, a u stomaku rasulo, neznam jesul me crijeva bolila, dali mi je bilo muka ma sve izmjesano, pa stucala, a namjestit se u krevetu nikako, bilo mi doslo da placem😕, a sad moram ustat ici raditi one slavne kiflice

ribi1234
    15. Rujan 2019. 09:24

skoljka

Juteic curke! 🥴
    Nadam se da ste bolje spavale od mene, ja sam u 3h htjela ustati. Probudila sam se na wc, ma sve me bolilo, imam osjecaj svaka koscica i misic, a u stomaku rasulo, neznam jesul me crijeva bolila, dali mi je bilo muka ma sve izmjesano, pa stucala, a namjestit se u krevetu nikako, bilo mi doslo da placem😕, a sad moram ustat ici raditi one slavne kiflice

Zaboravih, jesi ti ugrabila onaj jastuk iz Kauflanda? Meni je spas, bez obzira sto i nije bas neka kvaliteta. Btw probaj sa snitom tosta kraj kreveta. Ja sam neku vecer povracala, tost mi je bio olaksanje.

Smiley
    15. Rujan 2019. 09:49

Jutroo😊 nisam ni ja najbolje spavala, zato popodne zaspim jedno sat vremena s guštom

vanush
    15. Rujan 2019. 09:58

Jutro! Jel imate preporuke za jastuk za trudnice? Nisam ugrabila taj u kauflandu, a kad trazim ne znam koji od ovih oblika je najbolji. Mame s iskustvom pomagajte? 😀

ribi1234
    15. Rujan 2019. 10:06

vanush

Jutro! Jel imate preporuke za jastuk za trudnice? Nisam ugrabila taj u kauflandu, a kad trazim ne znam koji od ovih oblika je najbolji. Mame s iskustvom pomagajte? 😀

Taj iz Kauflanda ti je ogroman i u obliku slova U. Ustvari je to kao jastuk za dojenje ali s obzirom da je mekan, moze se lijepo izravnati tak da ja prakticki na njemu lezim. Ne znam gdje i po kojoj cijeni se prodaju ti jastuci ali gledaj da ti ne bude tvrd, da se lijepo mozes nasloniti na njega. 

• mamasita05
    15. Rujan 2019. 11:05

vanush

Ja sam si ovaj kupila i prezadovoljna sam. Nije bas jeftin, ali planiram ga koristiti i kasnije pa mislim da se isplati. Jastucnica se moze skinuti i oprati. 
    https://www.ethereal.hr/hr/jastuk-za-dojenje-pamukminky-bijele-zvjezdice
    Ima i jeftinijih verzija na toj stranici, a meni se ovaj svidio jer je i neutralnog uzorka, i hrvatska je proizvodnja. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.