Skoljka - mene Facebook baš ne privlači… Ovako mi fino piše u traci tko je koliko trudan i prisutna je neka mističnost. 😂
Meni je i dalje muka od jutra do mraka pa nisam baš aktivna.
Sheena - eto, sad si me rastužila. Ja se ponadala da će za tjedan dana mučnine nestati. 😅
Reni - protiv herpes ti pomaže češnjak. Probaj.
Ja imam face ali nisam baš aktivna tamo..to mi je bilo napeto prije 10god kad ga nije puno ljudi imalo..danas ne znaš tko ga nema..ove starije generacije nisu normalne, poludili totalno.. tak da sam ga ja zanemarila.. 😏
Ja ostajem ovdje, vjerna forumu 🤪
Mi jučer prvu turu ajvara skuhali..zaspala u 9 navečer do danas u 8..preumorna sam bila..a danas nastavljamo s drugom..paprike već u pećnici... 😀
Jutro! Jel imate preporuke za jastuk za trudnice? Nisam ugrabila taj u kauflandu, a kad trazim ne znam koji od ovih oblika je najbolji. Mame s iskustvom pomagajte? 😀
Ja sam si ovaj kupila i prezadovoljna sam. Nije bas jeftin, ali planiram ga koristiti i kasnije pa mislim da se isplati. Jastucnica se moze skinuti i oprati.
https://www.ethereal.hr/hr/jastuk-za-dojenje-pamukminky-bijele-zvjezdice
Ima i jeftinijih verzija na toj stranici, a meni se ovaj svidio jer je i neutralnog uzorka, i hrvatska je proizvodnja. 😊
Super 👍 dobro mi je to sta se moze jastucnica skidat, inace bi je morala sivat. Bas cu pogledat za narudzbu.
Karla - baš si nam vrijedna. Ja sam ništkoristi zbog mučnina. Kuham samo ručak i večeru za dečke. Čak nisam ni džem kuhala, a radim ga svake godine. Ni kolače ne jedu od kad su mi počele mučnine. Još će mi se odselit...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Jesam, kupila sam ja taj jastuk iz Kauflanda, isto se skida jastucnica i mekan je, al kako je bilo jako toplo vrijeme meni bilo vruce spavat sa njim, pa sam ga makla, ali jos ne osjetim potrebu za njim.
E Karla izgleda da cu i ja raditi ajvar, jutros svekar pita sta nam treba od materijala 😃
Znaci stara ekipica ostaje na forumu 👍🥰😍
Karla,svaka cast! Nema te sile koja bi me trenutno natjerala da kuham ajvar!
Ja kuham ono sto moram...ajd jucer su bili klinci kod bake..pa sam napravila slane keksice sa sirom i ubacila u skrinju..kad nas dodje volja samo vadimo i pecemo!
Skoljka,Buga i Tuga su dvije sestre koje su s petoricom brace nastanile danasnju dalmaciju...
A za spol...imam curicu i decka vec...pa mi zato svejedno..
https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/porodaj/rajski-plin-uklanja-bol-na-porodu-rodilje-u-cakovcu-odusevljene-11825
Filip&Andrej
27.03.2020
Maja3 stvarno nisam znala, a sad su popularna ta vrlo stara imena, poznjaem jedan par curama su dali imena Roza i Zora, pa bas je fora ta stara imena
Aaa Ribi pa tvoj trbo bas raste😃, bas se vidi razlika od moga a desetak dana smo razlika
Maja3 stvarno nisam znala, a sad su popularna ta vrlo stara imena, poznjaem jedan par curama su dali imena Roza i Zora, pa bas je fora ta stara imena
Aaa Ribi pa tvoj trbo bas raste😃, bas se vidi razlika od moga a desetak dana smo razlika
Da,da, raste ko lud. Doslovno iz tjedna u tjedan se vidi razlika. Kazu da se oko 16.tt materinca dize, mislim da je to-to s obzirom da je Franko tjedan dana veci.
Da,da, raste ko lud. Doslovno iz tjedna u tjedan se vidi razlika. Kazu da se oko 16.tt materinca dize, mislim da je to-to s obzirom da je Franko tjedan dana veci.
Da bas sam razgovarala sa svojom dr i ja joj velim kako me prije dva dana jako presjeklo. Veli da 14,15 i 16 tjedan je normalno da tako jako presjece, zigne itd jer se ligamenti jako razvlace jer maternica se naglo povecava... I napokon mi je smanjila utrogestane na dva puta dnevno🤪
Sortiraj odgovore
Najstariji