Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    16. Rujan 2019. 10:34

Jutro curke,meni danas sve nikakvo..nis mi se neda..neznam sto cu za rucak radit..pospana sam.

• Luce55
    16. Rujan 2019. 10:58

Pozdrav cure
    Dali neka od vas danas ima pregled 
    Mi imamo danas mjerenje nuhalnog nabora 😘

Mom
    16. Rujan 2019. 11:07

meddle0407

Mommy, ja ne plaćam, ali u prvoj trudnoći sam išla kod dr. koji isto nije bio privatnik nego neki "polu-privatnik" i kod njega se sve plaćalo, on je rekao da je to zato što je sam kupio UZV i mora ga otplatiti 😅 Možda je i tvoja ta neka "polu". Pošalji ti upit na HZZO, mozda ti vrate novac.

Znaš da ću je pitati zašto to plaćam i kad već plaćam da želim račun. Briga mene tko je UTZ kupio, ako se ne plaća onda se ne plaća. Još kad čujem da su to različite cifre, neke 100 kn, neke 200 neke 250 ma daj molim te. Dobro je jedna cura rekla, umjesto da kupujem djetetu ja njoj dajem za UTZ koji se ne bi smio naplaćivati. Gdje to ima. 

Mom2911
    16. Rujan 2019. 11:10

Ja placam 80 kn, ali nakon sta sam kod prvog gin bila besplatno a on me sa potpuno zdravim djetetom poslao na kiretazu jer nije mogao razlucit sta je plod a sta hematom, placala i 500 svaki pregled samo da to vise nikad ne dozivim. Odmah sam isla kod tog sadasneg koji naplacuje 80 kn, nisam htjela na kiretazu bez drugog misljenja i ovaj se krstio rukama i nogama. Danas je to najzdraviji djecacic od god i 10 mj. 

16. Rujan 2019. 11:21

Plaćanje UZV-a kod socijalnog ginekologa? MOLIM?! 

Mom
    16. Rujan 2019. 11:33

malina08

Plaćanje UZV-a kod socijalnog ginekologa? MOLIM?!

Evo u Hrvatskoj. Još kad malo proguglaš na temu, vidiš da ima svega. Ja sam jako osjetljiva na nepravdu i ne mogu si pomoći. Vidim da si trudnice to sloze u glavi kao pa dobro, bitno da je ona ok prema meni, da je beba ok ali to nema veze s tim. Naravno da je i meni to isto bitno ali necu da radi budalu od mene i uzima mi novac bezveze jer može i jer ću šutiti i platiti samo da ona bude dobra prema meni. Njen je posao da bude ok a ne da uzima novce na crno. Ima članaka na tu temu... 

https://amp.index.hr/article/2023397/demografska-obmana-ginekolozi-naplacuju-besplatne-preglede-trudnicama

• Maya20
    16. Rujan 2019. 11:42

Mommy

meddle0407

Mommy, ja ne plaćam, ali u prvoj trudnoći sam išla kod dr. koji isto nije bio privatnik nego neki "polu-privatnik" i kod njega se sve plaćalo, on je rekao da je to zato što je sam kupio UZV i mora ga otplatiti 😅 Možda je i tvoja ta neka "polu". Pošalji ti upit na HZZO, mozda ti vrate novac.

Znaš da ću je pitati zašto to plaćam i kad već plaćam da želim račun. Briga mene tko je UTZ kupio, ako se ne plaća onda se ne plaća. Još kad čujem da su to različite cifre, neke 100 kn, neke 200 neke 250 ma daj molim te. Dobro je jedna cura rekla, umjesto da kupujem djetetu ja njoj dajem za UTZ koji se ne bi smio naplaćivati. Gdje to ima.

Draga, ja idem privatno, pa plaćam.
    Ali, i kod mog socijalnog se plaća, isto 200 kn. Stvar je što su 3 UZV u trudnoći obvezna (i pokriva ih HZZO), ostala mogu naplatiti, ako ide po želji trudnice - citiram odgovor sa HZZO; kad sam u prošloj trudnoći pitala zašto mi naplaćuje. Lijepa naša Hrvatska!

• Maya20
    16. Rujan 2019. 11:43

Maya20

Mommy

meddle0407

Ali, i kod mog socijalnog se plaća, isto 200 kn. Stvar je što su 3 UZV u trudnoći obvezna (i pokriva ih HZZO), ostala mogu naplatiti, ako ide po želji trudnice - citiram odgovor sa HZZO; kad sam u prošloj trudnoći pitala zašto mi naplaćuje. Lijepa naša Hrvatska!

PS- al provjeri friško, ovo je info od prije 3 godine. Mada je i moja seka sd plaćala (prošlu godinu je bila trudna)...

Mom
    16. Rujan 2019. 11:44

Maya20

Mommy

meddle0407

Kod moje nije bilo riječi ni o 1 besplatnom UTZ. 

• Maya20
    16. Rujan 2019. 11:47

Mommy, onda definitivno traži pare nazad. Moj uredno ne naplati prva 3, a onda pita za dalje, da li želiš ili ne...  Vidim da se i u ovom članku spominju 3 UZV pregleda džabe :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.