Daan mame
Mi imamo grupu jesenske bebice 2017 i definitivno je lakse sve popratit al smo je napracile nakon rodenja bebica. Iako mi ipak ovaj forum ima vecu car.
Netko je pitao za glavobolje. Evo ja nazalost imam i previse iskustva s tim. Ja patim od kronicnih migrena koje su u trudnoci jos jace pa sam stalno na hotnoj na infuzijama. Ja sam dobila ibuprofene, oni se smiju do zadnjeg tromjesjecja. Naravno uz nadzor ljecnika. To sam pila i u prvoj trudnoci i hvala Bogu dijete zivo i zdravo. Lekadol forte mi je prva opcija pa ako on ne pomogne onda ibuprofen iako mi ni on ne pomogne uvijek. Pijem uz vitamine jos dodatno magnezij, al cisti, ne one direkt. Skup je ko sam vrag al za moju glavu moram.
Evo maleni mi je prenio virozu, temp nemam al grlo, nos, ajme. Uzas. Uzasavam se gripe ove godine. Svake godine me pokosi, al morat cu se cijepit ove godine. Maleni je krenu u jaslice i sto posto ce mi donit iz jaslica svakakve bolestine 😭
Za simptome tt- 2 trudnoce, totalno drukciji simptomi, tj u ovu drugu i nisam imala simptome al sam bekako znala. Oba puta napravila test 3 dana prije ocekivane m i odmah pokazalo +.
Koliko krasnih trbuscica :) ja jucer prvi put slikala svoj, stavim slikicu na face, lakse mi je tamo.
I ja sam u grupi mama koje smo rodile na jesen 2016, super mi je to. S time da smo ostale nas 20ak, al ko obitelj smo si. Srecemo se na ljetovanjima, 4x godisnje izlazimo bez djece i muzeva zajedno, cesto organiziramo vikend druzenja sa djecom.. cak nam i neka djeca idu skupa u vrtice. Isli su skupa na plivanje kao bebaci, a sada idemo skupa na sport.
Ma prekrasno nesto! :) ❤
Mene ubija prehlada.. cak neki gnojni pristevi u grlu 🙉 trenutno se ljecim cajem, medom, propolisom djecjim u spreju, Isla pastilama i aqua marisom..
Nadam se da se nece pogorsati, doci do temp..
I bas nam je krcat vikend, ne bu lufta za odmor.. ali, valjda bu ok, nadam se da je samo glupa prehlada...
Ja sam se pridruzila fb grupi, čekam odobrenje :) ali ostajem i ovdje naravno :)
Joj i mene jucer uhvatila glavobolja kakvu ne pamtim, uh, jutros u 06 glad nevjerojatna hehe..Danas je puno bolje i nadam se da ce me te glavobolje zaobilaziti :)
Alo koke!
Mi nemamo ime,a u ovoj trudnoci ne zelimo ni spol znat,tako da cemo se vjerojatno u bolnici u radjaoni svadjat kako ce se beba zvat!
Ostalo nam Nina od 1 trusnoce..i meni Buga...al muzu se ne svidja...a za decka? Hmm..Andrija mozda...ali posto mi ovi imaju kratka imena..onda neznam ni sama.
Skoljka,jesi me nasmijala s ovim "ruzno pace".
Ja isto nemam face..
I trbuscici su vam prekrasni!!
Jel netko napravio grupu na fb-u i kako se zove, ako je?
Pretrazivala sam, ali ne mogu nista naci.
Jel netko napravio grupu na fb-u i kako se zove, ako je?
Pretrazivala sam, ali ne mogu nista naci.
https://m.facebook.com/groups/387363168568433?view=info&refid=18
Ja poslala zahtjev isto, mislim da je puno lakše pratiti teme tako. A i vidiš napokon sve te divne žene s kojima se stalno tipkaš;)
Imena, nemam pojma još, iako mi se baš sviđa Iris😊 Ne znamo još šta je, strah me toliko unaprijed i razmišljati kad svako malo neka panika, u početku krvarenje, sad grčevi. Baš bih htjela da se mogu više opustiti i uživati u trudnoći koju smo toliko čekali..
A bome ni mučnine ne pomažu😆 Mislila sam da će magično nestati s prvim tromjesečjem, ali neeee
Daan mame
Mi imamo grupu jesenske bebice 2017 i definitivno je lakse sve popratit al smo je napracile nakon rodenja bebica. Iako mi ipak ovaj forum ima vecu car.
Netko je pitao za glavobolje. Evo ja nazalost imam i previse iskustva s tim. Ja patim od kronicnih migrena koje su u trudnoci jos jace pa sam stalno na hotnoj na infuzijama. Ja sam dobila ibuprofene, oni se smiju do zadnjeg tromjesjecja. Naravno uz nadzor ljecnika. To sam pila i u prvoj trudnoci i hvala Bogu dijete zivo i zdravo. Lekadol forte mi je prva opcija pa ako on ne pomogne onda ibuprofen iako mi ni on ne pomogne uvijek. Pijem uz vitamine jos dodatno magnezij, al cisti, ne one direkt. Skup je ko sam vrag al za moju glavu moram.
Evo maleni mi je prenio virozu, temp nemam al grlo, nos, ajme. Uzas. Uzasavam se gripe ove godine. Svake godine me pokosi, al morat cu se cijepit ove godine. Maleni je krenu u jaslice i sto posto ce mi donit iz jaslica svakakve bolestine 😭
Za simptome tt- 2 trudnoce, totalno drukciji simptomi, tj u ovu drugu i nisam imala simptome al sam bekako znala. Oba puta napravila test 3 dana prije ocekivane m i odmah pokazalo +.
Ja sam pitala za glavobolje,hvala sto si se javila imam za dva tjedna i nesto sitno pregled pa cu pitati dr nesto sto smijem uzimati jer ovo izluđuje,a jucer sam i herpes na usni dobila,prije sam ga cesto imala ali zadnje 2 god nije se pojavljivao,nisam prehlađena..
Alo koke!
Mi nemamo ime,a u ovoj trudnoci ne zelimo ni spol znat,tako da cemo se vjerojatno u bolnici u radjaoni svadjat kako ce se beba zvat!
Ostalo nam Nina od 1 trusnoce..i meni Buga…al muzu se ne svidja…a za decka? Hmm..Andrija mozda…ali posto mi ovi imaju kratka imena..onda neznam ni sama.
Skoljka,jesi me nasmijala s ovim "ruzno pace".
Ja isto nemam face..
I trbuscici su vam prekrasni!!
Pa onda ce ovdje ostati DVA ruzna paceta 😪, 😂😂
Wauuu kako ce te izdrzati da neznate sta je, al i to je sigurno car, da vam je prvo onda sigurno ne bi ste tako😂, nemojte se poubijat u radjaoni,. Ja sam u jednom navratu muzu rekla ako se nemozemo dogovoriti onda ce dijte biti bezimeno,i kad ga neko pita kako ce se zvati slobodno reci nece imati ime, bas sam bila ljuta, nisam nikad cula Buga.. Netko je jutros sponenuo Marla e to sam ime vec cula i bas mi je prekrasno, moram muza kad bude raspolozen pitat sta misli o tom imenu. Bas sam mislila da cemo se lakse dog oko zenskog imena je stvarno ima fora imena, al izgleda da je obratno.
ribi1234 i danas sam sva uspavana i bez energije, i dole nekako imam neki osjecaj neznam opisati, bas mm maloprije kazem nesto se desava nesto mi bas oduzima energiju osjecam slabost i u nogama i rukama.
Takav je i meni dan. Nocas sam opet povracala, imam osjecaj da se uopce nisam uspjela naspavati, a i trbuh me pika.
Sortiraj odgovore
Najstariji