Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ribi1234
    14. Rujan 2019. 09:57

Smiley

Jesu se vama već pojavileMontgomeryje žlijezde oko bradavica i kada su vam se pojavile?

Meni da, i to bas rano. Ne sjecam se vise u kojem tjednu ali mislim da je bilo s cca 8-9

vanush
    14. Rujan 2019. 10:34

Cure, trbuscici su vam predivni 😊 

Ja sam imala ime za curicu, nekako mi se vise imena svidalo. A na zadnjem ultrazvuku doktor rekao da misli da je decko i sad nemamo niti jedno u izboru 😂 sve ili nekoga znamo ili ne pase s prezimenom. Ali imamo vremena 😊 cekamo da nifty potvrdi spol.

Meni su se pojavile, a kada tocno ne znam.

ribi1234
    14. Rujan 2019. 10:47

skoljka

Karla89

skoljka

Karla89

Meni su super tajice iz lidla..isto uzela crne i sive..crne sam nosila na posao i nisu se rastegnule niti ništa, sive još nisam probala..ja sam inače m, ali u lidlu sve s..oni imaju drugačije brojeve..s tamo uzmem i majice i tajice..
    Školjka mene je sinoć nešto slično probolo kad sam se naglo dignula iz ležećeg položaja..i to toliko jako da sam nazad sjela..splašila se užasno..onako bol probode i onda kao da me peklo nekoliko sekundi..tako da od tada lagano ustajanje..😊
    Evo mi išli nakon posla ma burger fest..sad doma došli..umirem kako sam umorna.. a imamo još u planu navečer do zelene tržnice po papriku i sutra i prekosutra ajvar kuhati..ne znam kak ću..sve mi brzo postane teško..čak i stan na dva put čistim..ne mogu u komadu odvaliti tih sat, sat i pol.. 😖

E da bas i to kao da me peklo kad me presjeklo, pa sam trljala kao da ce mi pomoci 😅
    Mmm ajvar, ja kad ga pravim onda mora biti sa pecenim paprikama i pecenim patlidjanom😅(puno posla ali je fiiinnn njaaam. Ove godine mi sveki nije izrazila zelju da pravimo pa neznam, mozda joj dam ideju 😂
    Jeste vidjele da u Lidlu opet ima nesto za bebace, bas povoljno

Muž i ja sami radimo..isto pecene paprike i patliđani..pa to rasporedimo na dva dana..
    Trbuuh ti je preedivan 🥰😍🥰😍 tvoj baš izgleda kao trudnički..moj je napuhnuti 😝

To je slikano prosli tjedan, mada sam prije toga pojela tortilju,znaci mrvicu je manji , ali realno je takav, nema uvlacenja😂meni kad se napuse samo gornji dio je napuhnut iznad pupka.vidjet ces razliku iduca dva tjedna, ja bar vidim😊
    Joj sad i meni dodje da pravim ajvar😂, ili mi ti posalji teglicu 🙏
    Cure ja nemam fejs😬 necete me valjda ostavit ovdje ko ruzno pace😭

Morat ces napraviti fejs samo za potrebe proljetno-ljetnih beba <3 ;)

skoljka
    14. Rujan 2019. 11:19

Lemon

Jutro, nadam se da ako odete na fejs da ce ostati aktivan i forum, meni je tu draze biti i pisati.
    Sto se imena tice ja vec godinama imam zensko, ali mm nece ni da cuje pa moramo smisljati novo, nekako imam osjećaj da je musko. Svašta smo prošli do ove trudnoce i svejedno nam je sto bude, ali musko ime izabrati mi je za sad nemoguće. Ni jedno mi nije lijepo ili me na nekog tko mi nije drag podsjeća 🙈

Ja ostajem na forumu, ne idem na fejs, a i forum mi je drazi i s njim sam povezana radi drugih tema  kao i nekoliko nas ovdje 😊

ribi1234
    14. Rujan 2019. 11:26

skoljka

Lemon

Jutro, nadam se da ako odete na fejs da ce ostati aktivan i forum, meni je tu draze biti i pisati.
    Sto se imena tice ja vec godinama imam zensko, ali mm nece ni da cuje pa moramo smisljati novo, nekako imam osjećaj da je musko. Svašta smo prošli do ove trudnoce i svejedno nam je sto bude, ali musko ime izabrati mi je za sad nemoguće. Ni jedno mi nije lijepo ili me na nekog tko mi nije drag podsjeća 🙈

Ja ostajem na forumu, ne idem na fejs, a i forum mi je drazi i s njim sam povezana radi drugih tema kao i nekoliko nas ovdje 😊

Ma salim se, ostajemo sve na forumu :)

skoljka
    14. Rujan 2019. 11:27

ribi1234

skoljka

Lemon

Ja ostajem na forumu, ne idem na fejs, a i forum mi je drazi i s njim sam povezana radi drugih tema kao i nekoliko nas ovdje 😊

Jeeee🥳🥳🥳🥳

ribi1234
    14. Rujan 2019. 11:33

skoljka

ribi1234

skoljka

Lemon

Jeeee🥳🥳🥳🥳

Jesi danas bolje?

skoljka
    14. Rujan 2019. 12:14

ribi1234 i danas sam sva uspavana i bez energije, i dole nekako imam neki osjecaj neznam opisati, bas mm maloprije kazem nesto se desava nesto mi bas oduzima energiju osjecam slabost i u nogama i rukama. 

Boa35
    14. Rujan 2019. 12:44

skoljka

ribi1234 i danas sam sva uspavana i bez energije, i dole nekako imam neki osjecaj neznam opisati, bas mm maloprije kazem nesto se desava nesto mi bas oduzima energiju osjecam slabost i u nogama i rukama.

Piješ li magnezij? 

• Frau_Mund6
    14. Rujan 2019. 12:49

Pozdrav trudnice, mene je neka prehlada uhvatila 😟 staln o smrcem, srecom nema temp i grlobolje ali bez maramice nigdje.... i mala se prehladila, bas opasno. Uvijek mi je enigma moze li se prehlada prenijeti?!?!? Meni to nema logike, mislim da dode od nahladenja, a dragi me doma izbjegava da ga he zarazim😠😠😠😠Za ime smo kao smanjili izbor, odabrali smo slovo po kojem ce sva djeca biti. Nekad mi se cini da smo si tek sad zakomplicirali izbor 😂😂😂😂 cekamo da saznamo spol pa cemo onda birat. 
    Meni je iskreno drazi forum. Ne ide mi se na face bas. Sa curama od prosle trudnoce se dopisujem na viberu, tamo nas je 10ak i stalno smo u kontaktu. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.