Jucer sam trebala dobiti menstruaciju, ali imam neke neobicne simptome koje ranije nisam imala. Prije dva dana sam imala smeđi sekret nalik onom zadnji dan menstruacije, a to ranije nikad nisam imala. Tri puta mi je kratko curila krv iz nosa, citala sam da je to neki specifican simptom, pa me zanima da li je jos neka zena imala taj simptom? Uz to boli me stomak u donjem dijelu i grudi su mi teške i bole me. Menstruacija mi je redovna i tacna u dan, trenutno sam na moru pa cu sacekati još koji dan da uradin test. Posljednji mjesec danas smo pratili plodne dane, 6mj smo u braku i željeli bi bebu. Molim vaša mišljenja i iskustva? Hvala i pozdrav
Što se tiče imena, mi smo odmah počeli iz fore diskutira kada je beba postala aktualna tema u vezi😊 pošto smo mix (muž auatrijanac) izabrali smo imena koje nije teško izgovarati da nam se sviđaju 100%- ako bu dečko onda Nil, a curica bi se zvala Mai. Mi volimo kratka imena koja nisu tipična!
NANAAA meni su prvi simptomi bili- bol u doljnjem dijelu trbuha koju do tada nisam poznavala (dolazio je svakih 30min do 1h na intervale) , jer moje menstruacije nisu bile jako bolne i boljelo bi samo kad bi bas dobila. I bolne bradavice, jaaaki umor (dignem se i opet mi se spava) i osjet pulsa u cijelom tijelu. Šaljem ti pozitivu i nek bu ➕😊
Cure kak je vama s gladi? Ja se dižem vec u 06h (i vikendom) jer sam gladna😅 samo hrana!
Draga Nanaaa meni ti je test bio pozitivan 7 dana prije očekivane menstruacije, tako da mislim da slobodno možeš pišnuti jedan. Sretno!
Cure, super su vam imena. Ja volim neobična i htjela sam da se curica zove Noela, ali eto, nisam dobila dopuštenje tako da smo za curu dogovorili Maša (nije neobično, ali mi je preslatko
), a dečko bi bio Marlon. Možda se na idućem uzv bude vidjelo što bi moglo biti
Jutro, nadam se da ako odete na fejs da ce ostati aktivan i forum, meni je tu draze biti i pisati.
Sto se imena tice ja vec godinama imam zensko, ali mm nece ni da cuje pa moramo smisljati novo, nekako imam osjećaj da je musko. Svašta smo prošli do ove trudnoce i svejedno nam je sto bude, ali musko ime izabrati mi je za sad nemoguće. Ni jedno mi nije lijepo ili me na nekog tko mi nije drag podsjeća 🙈
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Jutro, nadam se da ako odete na fejs da ce ostati aktivan i forum, meni je tu draze biti i pisati.
Sto se imena tice ja vec godinama imam zensko, ali mm nece ni da cuje pa moramo smisljati novo, nekako imam osjećaj da je musko. Svašta smo prošli do ove trudnoce i svejedno nam je sto bude, ali musko ime izabrati mi je za sad nemoguće. Ni jedno mi nije lijepo ili me na nekog tko mi nije drag podsjeća 🙈
Haha kada moras izabrati ime za bebu, onda shvatis koliko ljudi ustvari ne volis
Jesu se vama već pojavile Montgomeryje žlijezde oko bradavica i kada su vam se pojavile?
Draga Nanaaameni ti je test bio pozitivan 7 dana prije očekivane menstruacije, tako da mislim da slobodno možeš pišnuti jedan. Sretno!
apsolutno. Kupi test na kojem pise da je za 'rano otkrivanje trudnoce' i sve ces znati :) Drzim fige
Netko je spomenuo ime Franko, nama je na popisu, dvoumimo se jos izmedu Vito i Noell, a ako bude opet curica imamo isto 3 imena, Vita, Nika, Zita i meni se svida Marla, al muzu ne
I meni je na listi bio Noel, ali posto se u Turskoj kaze Baba Noel, deda mraz, muz mi rekao da bi ga deca u skoli zvala tako😂... Mada meni je prelepo, jer volim imena sa znacenjima, pogotovo Bozic🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji