Meni nisu dobre tajice iz Lidla :( Uzela sam S i M. S su mi se toliko rastegnule nakon 2 sata nosenja da se uopce ne usudim ni probat M.
Moje su na susilu. Jos ih nisam nosila, al sutra cu pa cu bas javiti dojam. Nisu preskupe pa ni ne ocekivam previse.
Meni nisu dobre tajice iz Lidla :( Uzela sam S i M. S su mi se toliko rastegnule nakon 2 sata nosenja da se uopce ne usudim ni probat M.
Moje su na susilu. Jos ih nisam nosila, al sutra cu pa cu bas javiti dojam. Nisu preskupe pa ni ne ocekivam previse.
Ja svoje jos nisam probala, uh dobro da sam uzela s, ali sam vidjela na pakiranju da s vazi s/m. A ja se bojala da ce biti prozirne, jer nema mi nista ruznije nego na nekom vidjeti prozirne tajice, bas se uzasavam.
Ima li lijeka za glavobolju u trudnoci,sto se smije popiti? Doslovno crkavam vec dva dana,nije mi jasno kako me drzi i ne prolazi 😥
Cure, jer imate kakvu grupu na fejsu? Zatvorenog tipa, samo mi na klokanice.
Mi imamo jesenske bebe/mame 2018, dok sam curicu rodila, tam nam je bilo puno puno jednostavnije tipkati i sve preglednije, slikice smo objavljivale bez da je itko drugi vidio osim nas, nismo primale nikakve druge mame unutra. Ima nas tipa 40-ak a kao da se znamo cijeli zivot, cure koje su imaju medusobne kavice, druzenja, setnje.
Nismo zaboravile ni forum jer neke mame nemaju fejs
Cure, kako da prestanem brijati na vanmatericnu trudnocu? Imam samo jedan jajnik i panika me ulovika. Prvi pregled mi je tek za mjesec dana!
Mi imamo jesenske bebe/mame 2018, dok sam curicu rodila, tam nam je bilo puno puno jednostavnije tipkati i sve preglednije, slikice smo objavljivale bez da je itko drugi vidio osim nas, nismo primale nikakve druge mame unutra. Ima nas tipa 40-ak a kao da se znamo cijeli zivot, cure koje su imaju medusobne kavice, druzenja, setnje.
Ja ne zn da li postoji, ali bih se radovala 😁 U pravu si, mnogo bi bilo lakse i preglednije... 😁
Ajde da vam se malo zalim 😅
Ja vam se od jutra osjecam bas lose. Doslovno kad sam oci otvorila imala sam osjecaj da mi je zeludac pod rebrima. Poslije kad sam sjedila na stolici i htjela se ustati tako me je presjeklo preko stomaka negdje desetak cm ispod pupka od jednog kuka do drugog doslovno onako bas ostro, i par puta lagano. A toliko mi se spava cijeli dan, i jutros sam na prepad ustala jer sam sanjala da me muz zove da sta spavam cijeli dan,i ustanem sidjem u dnevnu a on nije u kuci tako da se nisam ni vracala. Pa stalno vidim zvjezdice pred ocima. Maloprije rucali opet zeludac pod rebrima, gusi me, jedva disem ko da sam pred porod. I opet me maloprije presjeklo al ne jako kao jutros. Mozda mi se maternica sad izdize pa gura crijeva ili sta vec, bas sam 😫
Meni su super tajice iz lidla..isto uzela crne i sive..crne sam nosila na posao i nisu se rastegnule niti ništa, sive još nisam probala..ja sam inače m, ali u lidlu sve s..oni imaju drugačije brojeve..s tamo uzmem i majice i tajice..
Školjka mene je sinoć nešto slično probolo kad sam se naglo dignula iz ležećeg položaja..i to toliko jako da sam nazad sjela..splašila se užasno..onako bol probode i onda kao da me peklo nekoliko sekundi..tako da od tada lagano ustajanje..😊
Evo mi išli nakon posla ma burger fest..sad doma došli..umirem kako sam umorna.. a imamo još u planu navečer do zelene tržnice po papriku i sutra i prekosutra ajvar kuhati..ne znam kak ću..sve mi brzo postane teško..čak i stan na dva put čistim..ne mogu u komadu odvaliti tih sat, sat i pol.. 😖
Zvuči puno praktičnije i zanimljivije :)
Zvuči puno praktičnije i zanimljivije :)
Slazem se! A vjerujem da bi se tako puno bolje upoznale
Sortiraj odgovore
Najstariji