Meni su super tajice iz lidla..isto uzela crne i sive..crne sam nosila na posao i nisu se rastegnule niti ništa, sive još nisam probala..ja sam inače m, ali u lidlu sve s..oni imaju drugačije brojeve..s tamo uzmem i majice i tajice..
Školjka mene je sinoć nešto slično probolo kad sam se naglo dignula iz ležećeg položaja..i to toliko jako da sam nazad sjela..splašila se užasno..onako bol probode i onda kao da me peklo nekoliko sekundi..tako da od tada lagano ustajanje..😊
Evo mi išli nakon posla ma burger fest..sad doma došli..umirem kako sam umorna.. a imamo još u planu navečer do zelene tržnice po papriku i sutra i prekosutra ajvar kuhati..ne znam kak ću..sve mi brzo postane teško..čak i stan na dva put čistim..ne mogu u komadu odvaliti tih sat, sat i pol.. 😖
E da bas i to kao da me peklo kad me presjeklo, pa sam trljala kao da ce mi pomoci 😅
Mmm ajvar, ja kad ga pravim onda mora biti sa pecenim paprikama i pecenim patlidjanom😅(puno posla ali je fiiinnn njaaam. Ove godine mi sveki nije izrazila zelju da pravimo pa neznam, mozda joj dam ideju 😂
Jeste vidjele da u Lidlu opet ima nesto za bebace, bas povoljno
Ja sam cure toliko napuhnuta, imam osjećaj da će mi želudac eksplodirat. Pojela sam dvije ogromne nektarine koje mi nikako nisu sjele. Prošetala sa kćeri sat vremena i nikakve koristi od toga🙄
Školjka preslatko, pa ti imaš pravi trbuh🤩
Mislim da i moj sad tako izgleda ali je samo zrak u pitanju😅
Cure, jer imate kakvu grupu na fejsu? Zatvorenog tipa, samo mi na klokanice.
Mi imamo jesenske bebe/mame 2018, dok sam curicu rodila, tam nam je bilo puno puno jednostavnije tipkati i sve preglednije, slikice smo objavljivale bez da je itko drugi vidio osim nas, nismo primale nikakve druge mame unutra. Ima nas tipa 40-ak a kao da se znamo cijeli zivot, cure koje su imaju medusobne kavice, druzenja, setnje.
Nismo zaboravile ni forum jer neke mame nemaju fejs
Zvuči puno praktičnije i zanimljivije :)
Slazem se! A vjerujem da bi se tako puno bolje upoznale
Ful je prakticno, mozes trazit postove, nemoras tu po stranicama dok ih je hrpa, samo rijec jednu napises i izbaci tko je komentirao sto.
Jos sad je forum ok, al tipa kad dodu bebice, sto i jedno pitanje,slika, pa mjesece cestitamo..
Nije ona tipicna mameca grupa, pa da ima razmirica.
U nasoj grupi se uopce ne svadamo, podrzavamo sve, iako se mozda ne slazes s necim, ali ne "pljujemo" kak inace mame znaju dok je preko tisucu clanica a svaka svoje misljenje tera.
Mogu napraviti grupu, pa bi postavila za admina onu koja je vodila na forumu termine,clanice, da bude lakse
Meni su super tajice iz lidla..isto uzela crne i sive..crne sam nosila na posao i nisu se rastegnule niti ništa, sive još nisam probala..ja sam inače m, ali u lidlu sve s..oni imaju drugačije brojeve..s tamo uzmem i majice i tajice..
Školjka mene je sinoć nešto slično probolo kad sam se naglo dignula iz ležećeg položaja..i to toliko jako da sam nazad sjela..splašila se užasno..onako bol probode i onda kao da me peklo nekoliko sekundi..tako da od tada lagano ustajanje..😊
Evo mi išli nakon posla ma burger fest..sad doma došli..umirem kako sam umorna.. a imamo još u planu navečer do zelene tržnice po papriku i sutra i prekosutra ajvar kuhati..ne znam kak ću..sve mi brzo postane teško..čak i stan na dva put čistim..ne mogu u komadu odvaliti tih sat, sat i pol.. 😖
E da bas i to kao da me peklo kad me presjeklo, pa sam trljala kao da ce mi pomoci 😅
Mmm ajvar, ja kad ga pravim onda mora biti sa pecenim paprikama i pecenim patlidjanom😅(puno posla ali je fiiinnn njaaam. Ove godine mi sveki nije izrazila zelju da pravimo pa neznam, mozda joj dam ideju 😂
Muž i ja sami radimo..isto pecene paprike i patliđani..pa to rasporedimo na dva dana..
Trbuuh ti je preedivan 🥰😍🥰😍 tvoj baš izgleda kao trudnički..moj je napuhnuti 😝
skoljka trbuh ti je wow, bas se super vidi, jos si fit pa bolje dode do izrazaja..
Ima koja od vas mucnine, ali jace? Ja cijeli dan tutnjam, neznam kamo bi sa sobom, izmjenjujem krevet i wc, cak sam si donijela za noc lavor kraj kreveta da ne moram dizat. Cuclala dumbir, pila limunadu, probala sam kolom, nist ne pomaze osim reglana, ali imam ih samo par pa do pregleda sparam, a i nece mi se svaki dan pit
I ja volim taj domaći ajvar radit, mljac, i samo ga onako na prepečenac namazat, nema boljeg.
Muž i ja sami radimo..isto pecene paprike i patliđani..pa to rasporedimo na dva dana..
Trbuuh ti je preedivan 🥰😍🥰😍 tvoj baš izgleda kao trudnički..moj je napuhnuti 😝
To je slikano prosli tjedan, mada sam prije toga pojela tortilju,znaci mrvicu je manji , ali realno je takav, nema uvlacenja😂meni kad se napuse samo gornji dio je napuhnut iznad pupka.vidjet ces razliku iduca dva tjedna, ja bar vidim😊
Joj sad i meni dodje da pravim ajvar😂, ili mi ti posalji teglicu 🙏
Cure ja nemam fejs😬 necete me valjda ostavit ovdje ko ruzno pace😭
🤰❤️
https://ibb.co/Qcc1Z0w
Aaa😇😇preslatkooo🥰 Jedva cekam da prodju nedelje da i ja imam stomacic🙈... Da te pitam, kao i druge mame... Da li trazite imena? Ili ste ih vec odabrale? 🤰😇... MaSen svidja mi se taj tvoj predlog... A evo koliko sam ovde na forumu, sve mame mi deluju super, ne verujem da bi neka nesto lose komentarisala, ne treba o tome ni razmisljati☺️ Nadam se da ce ta ideja zaziveti 🥳
🤰❤️
https://ibb.co/Qcc1Z0w
Aaa😇😇preslatkooo🥰 Jedva cekam da prodju nedelje da i ja imam stomacic🙈… Da te pitam, kao i druge mame… Da li trazite imena? Ili ste ih vec odabrale? 🤰😇… MaSen svidja mi se taj tvoj predlog… A evo koliko sam ovde na forumu, sve mame mi deluju super, ne verujem da bi neka nesto lose komentarisala, ne treba o tome ni razmisljati☺️ Nadam se da ce ta ideja zaziveti 🥳
Mi smo odabrali. 3.3. nam stize Franko. Da je kojim slucajem curica, zvala bi se Una :)
Sortiraj odgovore
Najstariji