🤰❤️
https://ibb.co/Qcc1Z0w
Aaa😇😇preslatkooo🥰 Jedva cekam da prodju nedelje da i ja imam stomacic🙈… Da te pitam, kao i druge mame… Da li trazite imena? Ili ste ih vec odabrale? 🤰😇… MaSen svidja mi se taj tvoj predlog… A evo koliko sam ovde na forumu, sve mame mi deluju super, ne verujem da bi neka nesto lose komentarisala, ne treba o tome ni razmisljati☺️ Nadam se da ce ta ideja zaziveti 🥳
Oo da prvo smo mm i ja rat vodili oko imena. Imamo isto misljene o tome kakvo ime zelimo, al nikako da nam se svidi isto, ustvari njemu niti jedno ne odgovara, uvijek nadje nesto. Shvatila sam da me ne nece pustiti da ja sama odaberem😅. Ja sam jako zeljela ako bude curica da bude Amali, al to je otpisano rekao mi da zaboravim😫. I poslije sam hrpu imen predlagala sve mu njanja. A muska vec godina mi se svidja Dion, i nekad davno je komentirao kakvo ti je to ime, al sad jos nije komentirao da nebi nego pa kako se to pise pa cije je pa ovo pa ono, mozda upali 😂
Ajde cure raspisite se sad da vidimo prijedloge, jedva cekam... Joj mogu mislit kako je ovima sto imaju blizance
Mi još nemamo ime, pričali smo još i prije i govorili koja nam se sviđaju al ništa još olučeno, još mi je prerano, da nekako prođe ovo prvo tromjesečje. Drugi petak na pregled, nikako da prođu ta 3tjedna
Ja neznam kako ćemo se mm i ja dogovoriti oko imena, koje god predložim on nađe način da me uvjeri kako to ime nije dobro 😂 rekao je kad vidimo bebicu da ćemo znati kako će se zvati. Da ime mora odgovarati njenom karakteru 😅 inace on je za klasicna imena, a ja bih ipak malo neobicnija.
🧔39
👧31
Mi znamo imena još od prije 3 god kad smo počeli raditi na bebi 🥰
Dečko će biti Lovre, a curica Mareta 🤩
Za sad nam je rečeno da je dečko, ali čekamo da vidimo što će nifty reći 🤗
🤰❤️
https://ibb.co/Qcc1Z0w
Aaa😇😇preslatkooo🥰 Jedva cekam da prodju nedelje da i ja imam stomacic🙈… Da te pitam, kao i druge mame… Da li trazite imena? Ili ste ih vec odabrale? 🤰😇… MaSen svidja mi se taj tvoj predlog… A evo koliko sam ovde na forumu, sve mame mi deluju super, ne verujem da bi neka nesto lose komentarisala, ne treba o tome ni razmisljati☺️ Nadam se da ce ta ideja zaziveti 🥳
Oo da prvo smo mm i ja rat vodili oko imena. Imamo isto misljene o tome kakvo ime zelimo, al nikako da nam se svidi isto, ustvari njemu niti jedno ne odgovara, uvijek nadje nesto. Shvatila sam da me ne nece pustiti da ja sama odaberem😅. Ja sam jako zeljela ako bude curica da bude Amali, al to je otpisano rekao mi da zaboravim😫. I poslije sam hrpu imen predlagala sve mu njanja. A muska vec godina mi se svidja Dion, i nekad davno je komentirao kakvo ti je to ime, al sad jos nije komentirao da nebi nego pa kako se to pise pa cije je pa ovo pa ono, mozda upali 😂
Ajde cure raspisite se sad da vidimo prijedloge, jedva cekam… Joj mogu mislit kako je ovima sto imaju blizance
A svidja mi se ime😁😁 I Una mi je super... Moj muz i ja smo se dogovorili da nece biti srpsko, ali ni tursko, kako bi nase porodice mogle izgovoriti imena😂😂 Ali moj dragi, jako puno gleda spansku ligu, a i italijansku, pa svaki dan osvane neko novo ime😂😂😂😂 Ja zaista nemam osecaj da je zensko ili musko. Ja imam osecaj da su i zensko i muskohaahhaah, ne znam kako da objasnim, bas 50-50%...Bila sam na UZ sa 6+1,rekao je da je jedna beba iako mi je beta bila 21749 u 5+1,tako da mi verujem😂... Dion je meni superrrr, meni se svidja ime Dior za devojcicu, bas sam upoznala jednu devojcicu sa tim imenom, mada ko bi zapamtion u Turskoj😂 Tako da ja gledam na Nameberry, ima sigurno preko 75.000 imena, pa onako kad se setim pogledam nesto...
Oci me zabolise gledajuci u ova imena na Nameberry.. Blago vama koje vec imate spremna imena, mi iskreno nikad nismo razmisljali o imenima, sam onak usput kad cujemo neko ime iskomentarisemo da je slatko.. Posebno kad smo krenuli u mpo, samo mi je bilo bitno da dodje do trudnoce a ime ko sisa ime lako cemo lad dodje vrijeme, al bome vidim da i nije lako 😅
Slikam vam sutra trbuscic. Imala sam neku haljinu s uzorkom veceras pa se nikako nisam uspjela fotkati da se skuzi. Ali tu je i vidi se :)
Oci me zabolise gledajuci u ova imena na Nameberry.. Blago vama koje vec imate spremna imena, mi iskreno nikad nismo razmisljali o imenima, sam onak usput kad cujemo neko ime iskomentarisemo da je slatko.. Posebno kad smo krenuli u mpo, samo mi je bilo bitno da dodje do trudnoce a ime ko sisa ime lako cemo lad dodje vrijeme, al bome vidim da i nije lako 😅
Nije lako😂😂 Ili je meni to previse bitno... Mozda ne razmisljam ispravno, ali po meni ime dosta toga govori o osobi... Ne bih volela danas-sutra da mi zameri, da ga/je zezaju u skoli i slicno... Mada kako smo krenuli, bice neko Havajsko/Indijsko ime😂😂
Netko je spomenuo ime Franko, nama je na popisu, dvoumimo se jos izmedu Vito i Noell, a ako bude opet curica imamo isto 3 imena, Vita, Nika, Zita i meni se svida Marla, al muzu ne
https://m.facebook.com/groups/387363168568433?view=info&refid=18
Pokusajte uci, pa da se polako popunjavamo :)
Sortiraj odgovore
Najstariji