A joj oprosti, ti si sada trudna!! Skroz sam smantana, sry...sretno u ovoj trudnoći!!!
Karla pravi trudnicki je, ostale cure kojima se vidi dajte slike 😁 meni su preslatki ti trbuscici u početku i jedva čekam svoj. Ovo je tek sad samo od napuhanosti pa jos cekam pravi
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Meni se isto nista ne nazire, jedino sam navečer napuhnuta, ali ja inače imam malo škembice pa je stvarno teško raspoznati trudnički trbuh :) u sve hlače još uvijek stanem, nitko ništa ne primjećuje, a i s kilažom stojim. Imam osjećaj da će to doslovno preko noći buknuti
A joj oprosti, ti si sada trudna!! Skroz sam smantana, sry…sretno u ovoj trudnoći!!!
Hvala puno😇🙏... Bas zbog svog iskustva sam ti i pisala, da je posle oporavka dosao odmah i drugi plusic😇... Budi pozitivna i veruj, i tebi ce❤️
Ja uglavnom spavam na bolu, ali s znam probuditi na leđima.
A trbuh mi bude malo napuhnut ujutro, ali zato navečer izgledam skoro kao prava trudnica
evo link slike:
https://postimg.cc/HrS3nTZV
Aaa kako slatko, kako si ovo stavila da i ja stavim 😅
Mozes upload sliku na postimg.cc ili ibb.co i onda kopiras link i tu zalijepis
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ja uglavnom spavam na bolu, ali s znam probuditi na leđima.
A trbuh mi bude malo napuhnut ujutro, ali zato navečer izgledam skoro kao prava trudnica
evo link slike:
https://postimg.cc/HrS3nTZV
Aaa kako slatko, kako si ovo stavila da i ja stavim 😅
[postimg.cc]
klikni na ovo i uploudaj sliku i samo kopiraš link slike
Ma i ovaj moj trbuh je od sinoć.. ujutro ga ima ali je više škembica nego trudnički
A hlače mogu sve još obući, ali one s niskim strukm.. one s visokim ne mogu.. ali spas su mi ove tajice iz lidla.. da sam znala da su tako super kupila bi ih i ranije..
I ja sam kupila dvoje tajice, sive i crne, ali grudnjak nisam uhvatila nijedan. Ostale sve ogromne velicine, iako kako su mi sise krenule rasti, mogli bi mi dobro doci 🤦♀️🤦♀️
I ja sam kupila dvoje tajice, sive i crne, ali grudnjak nisam uhvatila nijedan. Ostale sve ogromne velicine, iako kako su mi sise krenule rasti, mogli bi mi dobro doci 🤦♀️🤦♀️
Ja isto kupila sive i crne 😊 i haljinicu, a od grudnjaka isto ništa, šteta, super im je odjeća :) kupila i set za krevetić, jedino posteljina bila roza i plava, još ne znam spol pa sam preskočila haha 😊
Meni nisu dobre tajice iz Lidla :( Uzela sam S i M. S su mi se toliko rastegnule nakon 2 sata nosenja da se uopce ne usudim ni probat M.
Sortiraj odgovore
Najstariji