Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chappie
    12. Rujan 2019. 22:16

Ja sam kupila u kauflandu za 60 kn i super mi je. 

🧔39
    👧31

ančica
    12. Rujan 2019. 23:51

meddle0407

Ne znam sad jel ja baš moram na tu od 1800, trebam izbacit slatko, previše ugljikohidrata i tako

Meni je doktorica rekla da izbjegavam slatkise.. te mi je rekla da bijeli kruh probam ne jest previse ono snita, dvije dnevno moze i rekla mi je da probam sto manje jesti i izbjegavati ako mogu tijesta, tjestenine, kiflica..  i jos mi je rekla da probam ne jesti crveni krumpir kukuruz i patlidan te od voca grozde jer je to navodno puno secera...

Filip&Andrej
    27.03.2020

Maja 3
    13. Rujan 2019. 06:42

Cure,nemojte se opterecivat sa spavanjem...najbolji polozaj bi bio na lijevom boku..al mi se tolko vrtimo po noci a nismo svjesni..pa kad se probudite na ledjima ili trbuhu..nije bed..i kad pocne trbuh bas "smetat"nece vam sigurno past na pamet da spavate na njemu.
    MaSen-dobrodosla!
    Tatjana-s malom sam imala taj obicni iz kauflanda..super je bio..al sam ga brzo i sredila..kad sam bila s malim trudna..muz me pocastio s novim jastukom..puno kvalitetnijim,i taj je jos s nama u krevetu..nekako sam se navikla da spavam na njemu.

13. Rujan 2019. 08:11

MaSen

Bokic svima, prijavljujem jednu proljetnu bebu, termin bi mi bio oko 10.5.
    Imam curicu od 13.5 mjeseci.
    Imala missed ab u 7 mjesecu, trudna bila ali bez ikakvih simptoma sto mi je bilo cudno jer sam sa curicom imala mucnine do 16 tjedna, prokrvatila u 10 tt, proslo bez kiretaze, sama se ocistila, pricekali jedan ciklus i eto opet plusic.
    Nadam se da je sad sve okej, mucno mi je po cijele dane, na sise ne smijem lec kak me bole, trcim non stop do wc-a, em piskit, em povracat.
    Ukratko od mene, tipkam i dalje, citam i od pocetka pomalo

Čestitam MaSen! Reci koliko si se prirodno čistila nakon spontanog? Ja sam isto prošla bez kiretaže, s tim da su mi davali uterotonik injekcije da brže sve iziđe. Jučer na 8 dan, samo kap smeđo-crne krvi i više ništa ne izlazi. Čak me jajnik bolio kao da ću brzo dobiti ovulaciju. 

• Maya20
    13. Rujan 2019. 09:05

Jutro svima! Prvi dan u trudničkim hlačama, bome olakšanje :D i lijepo griju, hahahaha! :-) 
    Što se tiče spavanja- meni je banana jastuk (onaj za trudnice)- spas. 
    Moj od prošle trudnoće je završio kod starije cure u krevetu, da ne lupa u zaštitnu ogradu. A ja sam si sad uzela novi u Bubamari, stvarno je super i kvalitetan. Meni je bilo poslije poroda čudo spavat na trbuhu, stalno sam se budila u drami da gnječim bebu, pa bih se sjetila da je beba vani  Sad isto kombiniram kukove i polutrbuh..   Danas je baš lijep dan, bez obzira na datum :-) pa ću sa curom poslije posla do Maksimira, a za sutra sam joj obećala lunapark na Budneku, tako da ćemo cijeli dan biti vani.. 

MaSen, dobrodošla! Super za novi plus, vjerujem da će ovaj put biti sve super! Ima nas dosta koje smo se zaokružile nakon izgubljenih beba/kiretaža :-/ <3

Mom2911
    13. Rujan 2019. 09:35

Pozz mame :)
    Evo i ja spadam u zimske bebe posto mi je termin 9.3 ali ipak se vise vidim tu pod proljetnim. Tamo su vec sve u visem stupnju trudnoce  :)

• Maya20
    13. Rujan 2019. 09:42

Mom2911, dobrodošla :D nadam se da ćemo se dugo družiti :D

Mom2911
    13. Rujan 2019. 09:46

Maya20

Mom2911, dobrodošla :D nadam se da ćemo se dugo družiti :D
    I jaa 😊
    Za mame koje se brinu kako spavat. Nemojte se uopce oko toga zamarat, ja sam u prvoj trudnoci spavala na stomaku valjdaa do 7 mj tt, a nakon toga na ledjima. Nacitala sam se tih prica kako to nije dobro al ja bi zaspala na boku i nasla se na ledjima. Moj gin je rekao kako god je tebi udobno znaci da je i bebi. Da nije beba bi se pobunila. Tako da, uzivajte i spavajte kako vam se spava. Btw meni je jastuk za dojenje bio spas za spavanje i nakon poroda. I dalje mi je to najbolji prijatelj 😂

Mom2911
    13. Rujan 2019. 09:49

Neato sam krivo komentirala. Ugl spavajte kako vam se spava, ne brinite oko toga. Ja sam u prvoj tt do u mjtt spavala na stomaku, poslije samo na ledjima. Nacitala sam se kako to nije dobro al mi je moj ginrekao spavaj kako ti je najudobnije jer je ondaa i bebi ljepo. Ako bebi nije dobro pobunit ce se ne brini. Tako da samo opusteno, i uzivajte. A jastuk za dojenje mi je bio najbolji prijatelj u trudnoci i nakon nje.  I sad mi je spas😊

Mom2911
    13. Rujan 2019. 09:50

Do 7 mj tt *

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.