Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    12. Rujan 2019. 20:45

mamasita05

Cure,
    U kojem polozaju vi spavate?

Ja u svim, ledja, bokovi, samo ne direktno na stomaku, nego onako napola, jos mi ne smeta, nadam se da ne steti. 

ribi1234
    12. Rujan 2019. 20:48

skoljka

mamasita05

Cure,
    U kojem polozaju vi spavate?

Ja u svim, ledja, bokovi, samo ne direktno na stomaku, nego onako napola, jos mi ne smeta, nadam se da ne steti.

Ja se trudim zaspati na boku ali se redovito budim na trbuhu. Nema mi pomoci.

Mrs.mom
    12. Rujan 2019. 21:23

Bokic svima, prijavljujem jednu proljetnu bebu, termin bi mi bio oko 10.5. 
    Imam curicu od 13.5 mjeseci.
    Imala missed ab u 7 mjesecu, trudna bila ali bez ikakvih simptoma sto mi je bilo cudno jer sam sa curicom imala mucnine do 16 tjedna, prokrvatila u 10 tt, proslo bez kiretaze, sama se ocistila, pricekali jedan ciklus i eto opet plusic.
    Nadam se da je sad sve okej, mucno mi je po cijele dane, na sise ne smijem lec kak me bole, trcim non stop do wc-a, em piskit, em povracat. 
    Ukratko od mene, tipkam i dalje, citam i od pocetka pomalo 

12. Rujan 2019. 21:31

Lina674

TatjanaB

Ne znam kakve su cene u Hr, ali i Srbiji je 590-650e, sto je zaista mnogo. Inace zivim u Turskoj, ne znam kakve su tamo cene, i ne znam kako to tamo ide, jer cu trudnocu tamo voditi, i ne znam sta tamo doktori preporucuju, ali tamo se u ugl ide u privatnu bolnicu, platis 150e na godisnjem nivou ginekologa, imas preglede na svake 2 nedelje i placas to dodatno 2 evra po pregledu. Doktor ti je dostupan 24/7,i vise nego ljubazni i dobri…Jedva cekam da se vratim, cim obavim svu papirologiju. Nisam zadovoljna pristupom doktora u mojoj opstini, iako idem privatno i placam, mislim da je ljubaznost i pristupacnost osnov svega, pogotovo za mene kojoj je ovo sve novo, mislim da ne trazim puno… Htela sam da vas pitam, da li vam se ponekad desilo da imate kao neka probadanja u vaginalnom predelu, neka onako malo ostrija, ali ne sad neizdrzljiva ili dugotrajna. Mene je sinoc to probudilo, i danas j tokj dana po malo osetim tu bol…

Ja sam isto tu bol do skoro osjetila, oko 7 tjedna, isto ne znam o cemu se radi, nije nešto ne izdrživo nego sam zažiga čisto da se pitas “šta je sad ovo” aal sve je to ja mislim normalno, stalno nešto žigucka 🤷🏻‍♀️

Ja sam bas 7+1... Nesto sam danas citala, pise da je to normalno, ali ako su bolovi sa prekidima i izdrzljivi, sto je kod mene slucaj. Hvala ti u svakom slucaju, lakse mi kad cujem da se je jos neko prosao kroz to, i da je sve bilo oke🙏😇

Lemon
    12. Rujan 2019. 21:33

Ja se isto trudim spavati na boku, na lijevom vise kako je preporuka ali se probudim na leđima i onda me zateze trbuh. Neke noci sam tako opterećena sa izbjegavanjem leda da imam osjećaj da se samo vrtim sa boka na bok.
    Masen dobrodošla 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

12. Rujan 2019. 21:33

MaSen

Bokic svima, prijavljujem jednu proljetnu bebu, termin bi mi bio oko 10.5.
    Imam curicu od 13.5 mjeseci.
    Imala missed ab u 7 mjesecu, trudna bila ali bez ikakvih simptoma sto mi je bilo cudno jer sam sa curicom imala mucnine do 16 tjedna, prokrvatila u 10 tt, proslo bez kiretaze, sama se ocistila, pricekali jedan ciklus i eto opet plusic.
    Nadam se da je sad sve okej, mucno mi je po cijele dane, na sise ne smijem lec kak me bole, trcim non stop do wc-a, em piskit, em povracat.
    Ukratko od mene, tipkam i dalje, citam i od pocetka pomalo

Dobro nam dosla😇👏... Zelim ti lepo druzenje sa nama ☺️... 

Aria12
    12. Rujan 2019. 21:44

malina08

Malo sam sad guglala austriju i njemacku, ne bih rekla da je nifty 150eura, cijene su tu negdje

Frendica živi u Njemačkoj i radila je neki dan nifty za 150 eura. Tj tamo se to zove nipt 

Chappie
    12. Rujan 2019. 21:50

MaSen dobrodosla :)
    Ja sam danas otišla na more na tjedan dana.. idem uloviti još koju zraku sunca iako puše tako da se danas nisam kupala. 
    Meni su svi simptomi nestali osim bolnih grudi. To mi je od pocetka cijelo vrijeme. Trbuh mi se vec sad dosta vidi . Ali nekako vise ide u sirinu nego naprijed. Bit ce to neki siroki trbuh. Ali mislim da nece biti onako ispupcen kao lopta. 

🧔39
    👧31

• mamasita05
    12. Rujan 2019. 21:54

Lemon

Ja se isto trudim spavati na boku, na lijevom vise kako je preporuka ali se probudim na leđima i onda me zateze trbuh. Neke noci sam tako opterećena sa izbjegavanjem leda da imam osjećaj da se samo vrtim sa boka na bok.
    Masen dobrodošla

Tako i ja, trudim se na lijevom boku, a redovito se probudim na ledjima. Nikad prije nisam spavala na ledjima i sad me svako jutro panika i pitam se koliko dugo sam spavala na ledjima. 🤦‍♀️

12. Rujan 2019. 22:03

Da li ste mozda kupovale jastuke za trudnice? Ja sam jos daleko od toga, ali moje drugarice su kupile, neke su i sasile same. Kazu da je njima to malo pomoglo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.