Cure, saznala sam da je u Njemačkoj nifty 150 eura, zanima me da li je tako i u privatnim poliklinikama ?
Znam da je u Sloveniji 100 eura jeftinije nego kod nas. Znate mozda kako je u Austriji?
Jel moguće da je u njemačkoj toliko jeftinije? I još s njihovim plaćama to im dođe kikiriki. A nama ovdje cijela naknada s komplikacija za test
Ne znam kakve su cene u Hr, ali i Srbiji je 590-650e, sto je zaista mnogo. Inace zivim u Turskoj, ne znam kakve su tamo cene, i ne znam kako to tamo ide, jer cu trudnocu tamo voditi, i ne znam sta tamo doktori preporucuju, ali tamo se u ugl ide u privatnu bolnicu, platis 150e na godisnjem nivou ginekologa, imas preglede na svake 2 nedelje i placas to dodatno 2 evra po pregledu. Doktor ti je dostupan 24/7,i vise nego ljubazni i dobri...Jedva cekam da se vratim, cim obavim svu papirologiju. Nisam zadovoljna pristupom doktora u mojoj opstini, iako idem privatno i placam, mislim da je ljubaznost i pristupacnost osnov svega, pogotovo za mene kojoj je ovo sve novo, mislim da ne trazim puno... Htela sam da vas pitam, da li vam se ponekad desilo da imate kao neka probadanja u vaginalnom predelu, neka onako malo ostrija, ali ne sad neizdrzljiva ili dugotrajna. Mene je sinoc to probudilo, i danas j tokj dana po malo osetim tu bol...
Cure koje ste na dijeti, čokolino i banane da ili ne? Ja ne znam šta jest. Ujutro sir i vrhnje i groždje, ručak varivo od kelja i dvopek, špek- to sam pročitala da je ok, a i domaći je pa ajde, sad sam opet sir i vrhnje i naranču. Umirem od gladi, nažderala bih se svega i svačega a dosad mi je svaki dan bilo muka i nisam mogla🙄
Cure koje ste na dijeti, čokolino i banane da ili ne? Ja ne znam šta jest. Ujutro sir i vrhnje i groždje, ručak varivo od kelja i dvopek, špek- to sam pročitala da je ok, a i domaći je pa ajde, sad sam opet sir i vrhnje i naranču. Umirem od gladi, nažderala bih se svega i svačega a dosad mi je svaki dan bilo muka i nisam mogla🙄
Mislis onoj 1800? Dijabetickoj?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Da, jel ima negdje konkretan jelovnik, nalazim sve nešto općenito. Htjela bih nekakav meni da znam šta jest i gotovo, a ne mudrovat cijeli dan o tome😁
Ne znam sad jel ja baš moram na tu od 1800, trebam izbacit slatko, previše ugljikohidrata i tako
Ne znam kakve su cene u Hr, ali i Srbiji je 590-650e, sto je zaista mnogo. Inace zivim u Turskoj, ne znam kakve su tamo cene, i ne znam kako to tamo ide, jer cu trudnocu tamo voditi, i ne znam sta tamo doktori preporucuju, ali tamo se u ugl ide u privatnu bolnicu, platis 150e na godisnjem nivou ginekologa, imas preglede na svake 2 nedelje i placas to dodatno 2 evra po pregledu. Doktor ti je dostupan 24/7,i vise nego ljubazni i dobri…Jedva cekam da se vratim, cim obavim svu papirologiju. Nisam zadovoljna pristupom doktora u mojoj opstini, iako idem privatno i placam, mislim da je ljubaznost i pristupacnost osnov svega, pogotovo za mene kojoj je ovo sve novo, mislim da ne trazim puno… Htela sam da vas pitam, da li vam se ponekad desilo da imate kao neka probadanja u vaginalnom predelu, neka onako malo ostrija, ali ne sad neizdrzljiva ili dugotrajna. Mene je sinoc to probudilo, i danas j tokj dana po malo osetim tu bol…
Ja sam isto tu bol do skoro osjetila, oko 7 tjedna, isto ne znam o cemu se radi, nije nešto ne izdrživo nego sam zažiga čisto da se pitas “šta je sad ovo” aal sve je to ja mislim normalno, stalno nešto žigucka 🤷🏻♀️
Malo sam sad guglala austriju i njemacku, ne bih rekla da je nifty 150eura, cijene su tu negdje
Sortiraj odgovore
Najstariji