Joj joj, uvijek neke brige. Kad ćemo se ono moći opustiti i uzivati u trudnoći? 🙄😂
Jel vi pijete 4 čaše mlijeka na dan? To sam jučer pročitala da treba. Ja samo vodu ločem😁
Dan i od mene :D Ajme, koja ludnica na poslu, baš mi leti dan. od 8 ujutro pokušavam pročitati zaostatke :D
Baš sam se super naspavala, paše mi ovo vrijeme :-) Jučer sam se našetala neka 2 i pol sata poslije posla po maksimiru, baš mi je pasalo, možda sam i zato tako dobro spavala. Isti plan je i za danas :D
Karla, ja sam za stariju kćer imala spremnu vreću, no ona je bila nedonošče, imala je grčeve, spavanje 0 bodova, a mrzila je biti sputana ;D i spavala je na trbuhu, pa vreću nismo ni jedan put isprobali :D A od frendice bebe spavaju u vrećama, tako da tu nažalost nema pravila. Ja sad neću uzimati jer vjerujem da će i biti toplo a i ponukana iskustvom- ne nadam se spavalici :D
Tatjana, ne slikam svaki tjedan, jer nema baš tako velikih promjena.. U prošloj trudnoći sam slikala početak, kad je počeo rasti, kad je bio najveći i prije rodilišta. Te iste poze sa bebom u rukama kad je došla :D <3 Ovu trudnoću ne bilježim, jer ne stignem valjda od starije curke Ali, to je svakako lijepa uspomena..
meddle, i ja imala žućkasti, smirio se nakon nekih 4,5 dana. sad je opet obilan i proziran kao da sam se popiškila :D Uglavnom, dok nije zelen, sirast, sa mirisom ili ne daj Bože krvav - sve je OK.
Fever- slobodno pij magnezij, neće škoditi, poslije će ti ga i preporučiti. No pije se do cca 36og tjedna, je kasnije može utjecati na trudove, odnosno ometati trudove...
i da, počela sam osjećati "ribiu" u trbuhu, očito prve male pokrete <3 Kažu da se u drugoj trudnoći puno ranije osjete, očito je tako, jer sam u prvoj trudnoći osjetila tek u 20tom tjednu :D A sada me baš "zaškaklja" <3
Joj joj, uvijek neke brige. Kad ćemo se ono moći opustiti i uzivati u trudnoći? 🙄😂
Jel vi pijete 4 čaše mlijeka na dan? To sam jučer pročitala da treba. Ja samo vodu ločem😁
Meddle, ma daj? meni je rekla ginička da je čaša OK :D ja popijem eventulano u kavi ili navečer, kada me muči žgaravica. Ali - kao nema nekog dokaza dijelovanja mlijeka (pogotovo ovih kupovnih), pa je meni gin rekla da se ne trebam forsirati. Da je važno unositi tekućinu, pa makar smao vodu (radi plodne vode, tlaka i svega ostalog)
To sam pročitala u onoj knjizi: what to expect when you are expecting. Inače nije mi ta knjiga nešto sjela, dosadnjikava. Skinula u pdfu, dobro da nisam kupovala
Cure, jel kasno 9.tjedan za prvi pregled?
Mislim da nije, mnoge žene još ni ne znaju da su trudne pa odu i kasnije na prvi pregled :)
Aria, na toj stranici kopiraj onaj "pseudo" url ili tako nekako piše, ja sam tako uspjela
Aria - probala sam i ja s colom, ali mi smeta šećer pa mi se odmah bljuje. Bit će bolje...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Skoljka tu sam, citam ali ne pisem, hvatam jos dan dva morski zrak i sunce, ipak se nisam kupala.
Ja isto ponekad imam zuti iscjedak, ali nema mirisa pa mislim da je to ok, tako nam se tijelo brani od mogućih infekcija.
Netko je pricao oko mucnina i mesa,meni su prestale prije 2 tj.ali do onda nisam smjela pomisliti na meso ni rostilj vec bi mi se dizao zeludac. Ja nisam smjela biti gladna jer onda nastupi i muka. Pijem vodu i nekad domaće sokove ili cedevitu, mislim da 2 litre popijem.
I nemam nikakvih simptoma vise osim 2-3 puta po noci na wc i nesanice. Vise me ni ne boli desni jajnik kad puno hodam pa sam se pocela vise setati
Maya blago tebi za pokrete, jedva čekam to 😊
Meni se vreca cini praktičnija od prekrivaca a sad vidjet cemo
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji