Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maya20
    10. Rujan 2019. 15:07

Sheena, u prvoj trudnoći mi je žgaravica nestala noć nakon poroda   do tad me toliko ubijala da mi je zadnje tromjesječje bilo gore nego prvo.. 
    Izgleda da ni ovaj put neću imati više sreće. OK sam sa mučninama (osim kad se prenažderem), al žgaravice me ubijaju. 

Meddleo, sad isi me nabrijala da odem i ja do DM-a :D 

vanush
    10. Rujan 2019. 15:13

TatjanaB - odi na svoj profil i ima polje potpis - tamo treba paste ;)

10. Rujan 2019. 15:41

Muller isto daje neki kupon s popustom ako se prijavite, Bubamara trgovina ako pokažete karticu na blagajni. Hipp, Bebimil...evo sad sam to malo istraživala i poklikala pa ćemo vidjet

Boa35
    10. Rujan 2019. 15:53

Lemon

A pregled mi je za dva tjedna kad idem na anomaly, a drugi tjedan vadim krv za Nifty. Jedva čekam pregled jer ide i mm sa mnom pa ce vidjeti kako je beba vec velika

Kad ideš na nifty? Ja imam 19.9. i baš se veselim.. isto će mm prvi put ići vidjet bebolinja..
    Jer kad sam u 9tj bila kod svog ginića nisam ni znala da može on ući..na kraju pregleda kad ga je dr vidio ga pita da zašto nije ušao..baš mi bed bilo, skoro sam počela plakati.. nisam ni znala da smije tak rano..znam da neki tek kad krene uzv preko trbuha puštaju tate unutra, a moj očito može svaki put

Lemon
    10. Rujan 2019. 16:30

U pon ili uto cu ici vaditi krv, rekao mi je najbolje sa 12 punih tt. Znaci uskoro cemo obje saznati spol, a onda kad sve dobro prode mozemo nesto i kupiti napokon 😍

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Sheena
    10. Rujan 2019. 16:35

Meni su se bas pojacali grcevi i bas me strah😔

10. Rujan 2019. 16:52

Sheena, kakvi te grčevi muče? Mene su prije par dana oni kao menstrualni patili, baš sam se uplašila, ali koliko sam shvatila to je normalno, osobito u ovom sad tjednu, maternica se rasteže pa zato ti bolovi. 

MAmica21
    10. Rujan 2019. 17:13

Curke, od jutra do mraka me muče plinovi. Napuhana sam cijele dane i nemam poštenu stolicu danima, tj. Jako malo. Ima li jos koja tih problema? Problem je biti na poslu. Pijem razno razne čajeve za probave i crijeva ali ništa, u trbuhu i dalje orkestar. 😒

skoljka
    10. Rujan 2019. 17:18

Karla pa steta da ti nije muz bio sa tobom, moj je na svakom pregledu, i vise se on isprica sa dr nego ja 😅
    Sheena i ja imam ta neka probadanja, ali sam primjetila da to najvise osjetim kad se vise krecem, vidim da se zalimo sve koje smo u 13om tt, vjerovatno je to normalno

10. Rujan 2019. 17:24

vanush

TatjanaB - odi na svoj profil i ima polje potpis - tamo treba paste ;)

Hvala :)) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.