Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aria12
    09. Rujan 2019. 20:55

Luce55

11+2
    Valjda će uskoro prestati
    Moj mm stalno govori postat ćemo vegetarijanci samo povrće jedemo nigdje mesa 🤣Al dobro sad je počelo popustat nadam se da cu uskoro izac iz te faze ☹️

Nadam se da će prestat :) 
    Izdržati ćemo 🙂

09. Rujan 2019. 21:05

Drage trudnice, zanima me, da li mozda belezite svake nedelje slicice, '' rast stomaka''..
    Svidja mi se to sto u Americi je tako normalno, onda neke dekoracije sa slikama sa ultrazvuka... Ne znam, mozda sam ja previse u tome, jer sad ne radim, i tako namisljam, ali me zanima da li jos koja buduca mama"belezi to"... Nisam mislila da drustvene mreze, nego ovako za sebe :)) 

• Luca87
    09. Rujan 2019. 21:06

Baš me izludila ta glupa hipertireoza. Sad sam i zabrinuta što smo Lilypie u obradi sa apsolutno suprotnim stajalištima . Samo da nam sve bude ok na kraju i jednoj i drugoj 

• Luce55
    09. Rujan 2019. 21:13

TatjanaB

Drage trudnice, zanima me, da li mozda belezite svake nedelje slicice, '' rast stomaka''..
    Svidja mi se to sto u Americi je tako normalno, onda neke dekoracije sa slikama sa ultrazvuka… Ne znam, mozda sam ja previse u tome, jer sad ne radim, i tako namisljam, ali me zanima da li jos koja buduca mama"belezi to"… Nisam mislila da drustvene mreze, nego ovako za sebe :))

Da ja to radim  
    Pogotovo od kad mi je trbuscic počeo se nazirat pa dodam još neke natpise slike sa ultrazvuka 
    Radim to i zbog sebe a i zbog mm jer je na terenu 😁

Grizli
    09. Rujan 2019. 21:16

Luca87 nemoj luditi ti koliko sam shvatila imas normalne anti-tpo samo niski TSH?! Tebi to može biti isključivo zbog hormona, al to ne mora biti nista opasno nego se normalizira kad padne hcg. Anti-tpo moze ukazivat na autoimunu bolest pa moze biti to problem. Trebas vjerovati svom doktoru sigurno je donjeta odluka koja je najbolja za tebe. Ja vam objema zelim sve najbolje do kraja i vesele bebice.
    Skoljka ❤️ 

Lilypie
    09. Rujan 2019. 21:25

Grizli i kod Luca87 je isto povišen Anti-tpo ali nije dobila terapiju. Zato nam ništa nije jasno 🤨
    Luca87 koliki ti je?

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Luca87
    09. Rujan 2019. 21:41

TgAt mi je 628, a trebalo bi biti manje od 115
    TpoAt 146, a trebalo bi biti manje od 35
    Na osnovu toga su mi rekli da imam Hashimoto. TSH sam u mpo vodama vadila 2 puta. I bio je 1.2 zatim 0.933. 10 dana prije transfera sam otišla i na UZV štitnjače koja je bila uredna. I sad me strefilo ovo sranje kad moram tako reći, a najviše me izluđuje što nam doktori na istu priču imaju različiti pristup.Bojim se i za tebe i za sebe. Jedino me tješi taj fT4 koji nam je u ref vrijednostima i sigurno ga ne fali, a i nema ga viška za bebice.
    Lilypie kad ideš na UZV? Meni je tek sljedeću srijedu, izludit ću do tad...

09. Rujan 2019. 21:48

Luce55

TatjanaB

Svidja mi se to sto u Americi je tako normalno, onda neke dekoracije sa slikama sa ultrazvuka… Ne znam, mozda sam ja previse u tome, jer sad ne radim, i tako namisljam, ali me zanima da li jos koja buduca mama"belezi to"… Nisam mislila da drustvene mreze, nego ovako za sebe :))

Da ja to radim
    Pogotovo od kad mi je trbuscic počeo se nazirat pa dodam još neke natpise slike sa ultrazvuka
    Radim to i zbog sebe a i zbog mm jer je na terenu 😁

Drago mi je da cujem da ima nekog ko me razume😁 Ja sam bas i skinula one aplikacije, kao sa natpisima za velicinu bebe, onda neke smajlice itd... Nekako me to cini srecnom😁 I ja svom muzu saljem, trenutno sam u Srbiji kod svojih, do tog rizicnog perioda, pa eto da i on uvek bude u toku🥰... 

• Luca87
    09. Rujan 2019. 22:03

Ali možda tebi Lilypie sumnjaju na Gravesovu, tu onda svakako ide terapija. A meni je hashimoto i tu onda ne ide, jer ja ću najvjerojatnije kroz koji mjesec razviti hipotireozu. Mislim da je to tako. I od sad ću misliti o drugim stvarima, lijepim stvarima. A s nama i našim bebicama će biti sve u najboljem redu. Bitno je da nas doktori kontroliraju i da je sve pod njihovim nadzorom.

Grizli
    09. Rujan 2019. 22:10

Luca87 a sorry nisam znala tvoj nalaz. Al ako ti je dijagnoza Hashi onda cesce zene imaju hipo, a jako rijetko hiper. Tebi se hiper razvio? Bas neobicno da, da te nisu stavili na terapiju neku. Prijateljica mi ima hashimoto i obje trudnoce je bila na kontroli svaka 3 tjedna i mislim da u drugoj je samo dobila lijekove al negdje od sredine trudnoce. 🤔 Nadam se da ce vam objema biti sve super do kraja. Vjerujem da je stres ovako kad netko sa slicnom situacijom ima potpuno drukcije pristup. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.