A pregled mi je za dva tjedna kad idem na anomaly, a drugi tjedan vadim krv za Nifty. Jedva čekam pregled jer ide i mm sa mnom pa ce vidjeti kako je beba vec velika
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Hej cure, ja sam se malo smirila, a sto ću! Kao da imam izbora!
Luca87, doktorica je vrlo temeljita i nije škrta na riječima 🙂
Objasnila mi je sve mogućnosti za takav nalaz, od blizanacke trudnoće do Gravesove. Prema njezinim riječima, bez obzira na dijagnozu, ovakav nalaz zahtjeva terapiju jer je šteta puno veća ukoliko se ne liječi. Objasnila mi je i da ćemo vise znati za mjesec dana s novim nalazima i krajem prvog tromjesecja.
Doza je minimalna i puno je veći benefit od uzimanja nego neuzimanja terapije. Ovo su sve njezine rijeci!
Na kraju, tako sam otprilike i sama zaključila nakon iščitavanja svega i svačega po netu. Nadam se da ću ipak nakon mjesec dana vratiti se u normalu. Nisam te pitala gdje si bila na pregledu?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Zaboravih vam reci; bila u DM-u i pitam žensku za paket za trudnice. Ode ona i donese pelene i maramice 😁😂😂😂
Ja zinula da joj kažem, presiječe me i kaže to je to!
Ajde dobro, kod mene sve 🙃
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Aria - probala sam i ja s colom, ali mi smeta šećer pa mi se odmah bljuje. Bit će bolje…
Ma trajalo je pola sata hahahah evo me ponovo u krevetu 😂
Aria, na toj stranici kopiraj onaj "pseudo" url ili tako nekako piše, ja sam tako uspjela
Ajme hvala, uspjelo je ❤
I ja sam danas u dmu uzela paket, dobila sam veliku platnenu vrećicu, bebin dnevnik, knjizicu za bebe, super je - ima popis stvari koje trebaju za bebu, knjizicu s kuponima, veliku kremu protiv strija, mali sudocrem, mali bepanthen i još jednu kremicu, ne mogu se sjetit koju. Sve u svemu zgodno!
Ja sam taj paket uzela prošle godine za prijateljicu pa sad ne znam dal mogu za sebe uzeti? :/
Meni je privatni doktor preporučio magnezij 300 mg dnevno, onaj sto se topi u ustima, a ako me budu mucili grcevi da slobodno uzmem 600 mg. I eto, od jucer osjetim grceve, a dosad nista pa se malo brinem. Zadnji put sam imala grceve u 5.tt,a sad sam skoro 14 tt pa mozda i trebam napokon osjetit da nesto raste, nisam pametna.
Meni inace mucnine traju od 7 tt, skupa sa zgaravicom, nekak ocekujem da ce cudesno nestati kroz tjedan dva🙄
Isto imam neki zuckasti iscjedak, a svi nalazi ok.
Btw, ja nisam nista pazarila u lidlu, sve je bilo razgrabljeno😭 Probat cu onda makar do dm-a po paket ako je ostao koji🤪
https://lmtf.lilypie.com/74Idp2.png
Da vas pitam, kad se napravi '' link'' gde se okaci na svom profilu? Pokusala sam u podesavanjima, ali nisam shvatila gde da Paste :)
Sortiraj odgovore
Najstariji