Vecer cure, jako sam tuzna 😓
Imala sam dva pozitivna testa, i ginekolog mi je dao tabletice za ranu trudnocu, ja danas na dva dana kasnjenja, sva uzbudjena napravim jos jedan onaj najjeftiniji od 15 kn i on mi pokaze negativno, imam osjecaj da cu umrijet od tuge. Da li je moguce da je doslo do pogreske cure?
Evo pretuzna sam 😞
Pregled pretpostavljam da nisi imala, a da li te poslao vaditi betu?
Traži sutra da ti da uputnicu i trk u bolnicu izvaditi betu, pa za dva dana ( petak) ponovo..tako ćeš biti najsigurnija što je..jer je prerano da dr išta vidi na ultrazvuku.. ako se beta lijepo dupla sve je ok 🤗 a nadam se da će biti 💚
Možda je samo neki test s greškom..ne vjerujem da se beta u dva dana smanjila da je nebi mogao očitati..
Imala sam pregled i rekao je da vidi neko zadebljanje i da je to to sigurno..
testic sam radila u pola 8 navecer pa jel moguce da je to bio problem 😓
Većer cure
Dali je neka već od vas imala gripu/prehladu u prvom tromjesečju mi smo 11+4
I totalno sam prehladjena Temperatura nije velika
Jedino što smijem konzumirati od tableta je mexalen
Ali i to izbjegavam na caju limunu i voću sam
Citala sam svakakve stvari da gripa izaziva pobacaj pa sam sva u panici i strahu hvala vamm
Smiješ konzumirati paracetamol, ja kad sam bila bolesna lupocet mi dali u ljekarni i neke kapi za nos, morska voda.. pij puno tekućine, vitamina i jednostavno prehladu treba odležati 3-4 dana. Nadam se da će brzo proći 🧡
Ovo da gripa izaziva pobačaj nisam još čula,a i vjerujem da tvoja prehlada nije gripa..samo bez stresa i puno čaja s limunom..sve će proći za koji dan 🤗
Imala sam dva pozitivna testa, i ginekolog mi je dao tabletice za ranu trudnocu, ja danas na dva dana kasnjenja, sva uzbudjena napravim jos jedan onaj najjeftiniji od 15 kn i on mi pokaze negativno, imam osjecaj da cu umrijet od tuge. Da li je moguce da je doslo do pogreske cure?
Evo pretuzna sam 😞
Traži sutra da ti da uputnicu i trk u bolnicu izvaditi betu, pa za dva dana ( petak) ponovo..tako ćeš biti najsigurnija što je..jer je prerano da dr išta vidi na ultrazvuku.. ako se beta lijepo dupla sve je ok 🤗 a nadam se da će biti 💚
Možda je samo neki test s greškom..ne vjerujem da se beta u dva dana smanjila da je nebi mogao očitati..
Kažem ti, najbolje je izvaditi betu i ponoviti za 48h opet.. ovako tu možemo svaka pogađati što bi moglo biti, a što nebi..rezultat bete će ti najtočnije pokazat! Misli pozitivno i stvarno se nadam da paničariš bezveze i da je neki test s greškom bio 😘
Većer cure
Dali je neka već od vas imala gripu/prehladu u prvom tromjesečju mi smo 11+4
I totalno sam prehladjena Temperatura nije velika
Jedino što smijem konzumirati od tableta je mexalen
Ali i to izbjegavam na caju limunu i voću sam
Citala sam svakakve stvari da gripa izaziva pobacaj pa sam sva u panici i strahu hvala vamm
Ja sam imala u 7tt bas upalu grla sa temperaturom, nisam imala vise od 38.5 i to sam popila pola lupoceta samo ali me kasalj tako gusio i bolio me trbuh od naprezanja i kad sam otišla doktoru dao mi je antibiotik cefaleksin. Meni nije ni med ni przeni secer pomagao. Odi kod doktora pa ce ti reci sta je
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Evo pretuzna sam 😞
Kažem ti, najbolje je izvaditi betu i ponoviti za 48h opet.. ovako tu možemo svaka pogađati što bi moglo biti, a što nebi..rezultat bete će ti najtočnije pokazat! Misli pozitivno i stvarno se nadam da paničariš bezveze i da je neki test s greškom bio 😘
Hvala ti nadam se i ja da je tako ❤️
Budem ujutro jos jedan test napravila pa javim ☺️
Evo pretuzna sam 😞
Hvala ti nadam se i ja da je tako ❤️
Budem ujutro jos jedan test napravila pa javim ☺️
Iskreno, nisam cula za lazno pozitivan, vec samo za lazno negativan... :))) Pokusaj da manje razmisljas o tome... Uradi i taj test ujutru, i idi vadi betu, sta god, samo da budes smirena i da znas kakva je prava situacija... Nadam se lepim vestim, javi se sutra🙏😇
Jutro! Već sam na poslu, volim doći ranije i u miru riješiti što imam. Kako ste? Jučer sam poslije posla jurila po dijete, pa smo odmah išla u park, došle doma u pola 8. Kupanje, večera.. i zaspala sam u POLA 10! Dugo mi se to nije dogodilo Umori me ta moja mala, hahaha! Inače sam ok, od prošlog tjedna stvarno se dobro osjećam, stvarno je neko olakšanje od 14og tjedna (kuc kuc da se ne ureknem) :D Jedino me muče mučnina kad navečer jedem (a zlo mi je ako ne pojednem
) i žgaravica pred spavanje!
Sheena, kakva je situacija? ma bolje da si išla, sada si u sigurnim rukama, a i napraviti će ti sve pretrage. pa si mirna!
Luce, neće ti gripa a niti prehlada izazvati pobačaj. Imala sam upalu sinusa u prvom tromjesječju, dobila morksu vodu za nos i klavocin antibiotik i sve OK. U svakom slučaju ti je bolje ići kod doktora, pa da si mirna, nego se sama "liječiti", pogotovo ako je temp u igri... Sretno i javi se kako si!
MAmica, hello, tu sam! :-) Od 8,9 og tjedna problemi sa probavom i zatvorom. U 9om tjednu sam završila čak na hitnoj ejer se nisam mogla ispraviti od crijeva. Dali su mi glicerinske čepiće i Portalak sirup, te rekli da ako ništa ne obavim kroz dan-2, da se vratim na klistir... Sva sreća, uspjela sam, al prava muka. Meni je to bilo gore nego porod. Sad imam ovakav raspored - ujutro zobene sa šljivama + Donat i kava - da odmah ujutro sve obavim :D (ako ujutro ne kakam, u problemu sam cijeli dan).. Popodne normalan ručak al se trudim nešto jušnije pojesti. Obavezno jabuka/breskva. Kad dođem sa posla - vočni jogurt/obični jogurt i šljiva/smokva. Donat i magnezij. I večera nešto lagano + kefir. I OK je, zna bit tvrda i mučit me, al bar svaki dan obavim. Portalak više ne pijem, samo za krizu,a u frižderu imam čepiće za svaki slučaj :D Imaš prirpdan sirup u ljekarnama, KIVILAKS, http://www.herba.hr/kivilaks-p4. On ti je jako dobar za regulaciju, smiju ga i bebe i trudnice, pa možda da si sa njime pomogneš, ako ne ide drugačije...
Pozz svima!
Jutro!
Tina jesi napravila test.? Trebas poslusat cure i otici po uputnicu za hcg betu, vadjenje krvi je najtocniji pokazatelj stanja.
Luce za prehladu mozes koristiti sve oblike paracetamola, i antibiotike ako su nuzni, naravno da postoje koje smiju trudnice. Nesmijes niti jedan oblik ibuprofena (neofen, rapidol... ) , tramadola.. Ali to su tab za jake bolove, one stete plodu.
Jutro cure ja sam svakako bila kod doktora
Ali ovdje u austriji je drugačije nemaju nikakav sirup koji bi smjela konzumirati
Aspirini su mi Zabranjeni
Jedino što je rekao odmor čaj i voće hvala vam na lijepim savjetima
Sortiraj odgovore
Najstariji