TatjanaB - odi na svoj profil i ima polje potpis - tamo treba paste ;)
Hvala :))
E sad samo ubodi i pravi link pa kopiraj 😂😅
Trebas onaj sto pise Pseudo html tako nesto
Pozdrav curke, redovito vas čitam i pratim :)
Mi ne možemo dočekati 17. da idemo na pregled :)
Osjećam se super, da se nekad zapitam jel sve okej, mada još mučnine tu i tamo, a 14+5 smo...
Kako ste nam vi? :)
Ja na kraju otisla na hitnu. Dugo smo u mpo vodama i ovo mi je prva trudnoca pa mi se tesko opustiti.
Na uzv sve ok i zatvorena sam, nema krvi, ali su me ostavili da naprave pretrage za infekcije jer kao one znaju izazvati grceve.
TatjanaB - odi na svoj profil i ima polje potpis - tamo treba paste ;)
Hvala :))
E sad samo ubodi i pravi link pa kopiraj 😂😅
Trebas onaj sto pise Pseudo html tako nesto
Skontala sam da sam pogresila jer nisam citala, kopirala sam link za email😂, ne za Forum...Sad sad sam sela konacno, videla sam :) Hvala :)
Ja na kraju otisla na hitnu. Dugo smo u mpo vodama i ovo mi je prva trudnoca pa mi se tesko opustiti.
Na uzv sve ok i zatvorena sam, nema krvi, ali su me ostavili da naprave pretrage za infekcije jer kao one znaju izazvati grceve.
Bas te grcevi love? Ja sam prije desetak dana isla na hitnu jer me zatezalo i pikalo. Na kraju je bila lazna uzbuna.
Sheena znaci da je ipak dosta jace cim si morala na hitnu. I bolje da si otisla nego da se brines. Kad ces znati rezultate pretraga, ili vec znas?
Pa onako menstrualni grčevi srednje jačine. Bilo me strah da se ne pojačaju. Sad sam si škicnula nalaz krvi i urina i djeluje mi sve ok. Jedino su leukociti na gornjoj granici.
Dali su mi dufaston, a šta ja znam, ipak se malo mirnije tu osjećam.
Sad kad na kraju ispadne da sam se samo trebala dobro pokakati😁 Ma samo da je moja mrva ok.
Većer cure
Dali je neka već od vas imala gripu/prehladu u prvom tromjesečju mi smo 11+4
I totalno sam prehladjena Temperatura nije velika
Jedino što smijem konzumirati od tableta je mexalen
Ali i to izbjegavam na caju limunu i voću sam
Citala sam svakakve stvari da gripa izaziva pobacaj pa sam sva u panici i strahu hvala vamm
Vecer cure, jako sam tuzna 😓
Imala sam dva pozitivna testa, i ginekolog mi je dao tabletice za ranu trudnocu, ja danas na dva dana kasnjenja, sva uzbudjena napravim jos jedan onaj najjeftiniji od 15 kn i on mi pokaze negativno, imam osjecaj da cu umrijet od tuge. Da li je moguce da je doslo do pogreske cure?
Evo pretuzna sam 😞
Vecer cure, jako sam tuzna 😓
Imala sam dva pozitivna testa, i ginekolog mi je dao tabletice za ranu trudnocu, ja danas na dva dana kasnjenja, sva uzbudjena napravim jos jedan onaj najjeftiniji od 15 kn i on mi pokaze negativno, imam osjecaj da cu umrijet od tuge. Da li je moguce da je doslo do pogreske cure?
Evo pretuzna sam 😞
Pregled pretpostavljam da nisi imala, a da li te poslao vaditi betu?
Traži sutra da ti da uputnicu i trk u bolnicu izvaditi betu, pa za dva dana ( petak) ponovo..tako ćeš biti najsigurnija što je..jer je prerano da dr išta vidi na ultrazvuku.. ako se beta lijepo dupla sve je ok 🤗 a nadam se da će biti 💚
Možda je samo neki test s greškom..ne vjerujem da se beta u dva dana smanjila da je nebi mogao očitati..
Sortiraj odgovore
Najstariji