Zene drage, da li se sjecate u trenucima kad ste saznale da ste trudne da li ste imale osjecaj kao da cete procurit svakog trena? Grcevi i to? Kod mene je tako bilo u 1.trudnoci, a sada u drugoj to uopce nemam. Mozda grcevi tek trebaju poceti
Malina- da tako je meni bilo.. blagi grcevi svako malo i prestane..
🧔39
👧31
A sto ako ih uopce nema, to me brine :)
A mislim da je svaka trudnoca drugacija tako da uopce nema nekog pravila kaj se tice simptoma.
🧔39
👧31
A sto ako ih uopce nema, to me brine :)
Ja nisam imala nikakve grčeve niti osjećaj da ću procuriti.. nemoj brinuti
Me e je grcilo do 6tog tjedna kao da cu mengu dobit.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Hej cure evo i mene, sada sam 5tj+5 dana, gin mi je na godisnjem do pon pa cu ju s obzirom da radim u zdravstvu zamoliti da me odmah primi na uzv.
Od simptoma ( jos i prije pozitivnog testa) imam otecene grudi, napadaje gladi, ponekad navecer grcenje ( vise kao tupa bol) kao da cu procuriti ( traje 2-3 min)
Stalno idem na wc ( ni prije nisam mogla podnjeti da imam pun mjehur, a sada jos manje).
Veselim se pregledu i nadam se da će sve biti ok.
Htjela sam pitati da li koja uzima magnezij na svoju ruku ili ste prvo pitali gin?
I ja sam jako sklona modricama, doslovno se ocesem o nesto pojavi se, spomenuti cu to gin ( vadila krv zbog toga prosle godine- nista) mozda sam jednostavno tankokozac i kak sam bijela ko sir sve se vidi!
It’s a baby boy💙
Luca87 a sorry nisam znala tvoj nalaz. Al ako ti je dijagnoza Hashi onda cesce zene imaju hipo, a jako rijetko hiper. Tebi se hiper razvio? Bas neobicno da, da te nisu stavili na terapiju neku. Prijateljica mi ima hashimoto i obje trudnoce je bila na kontroli svaka 3 tjedna i mislim da u drugoj je samo dobila lijekove al negdje od sredine trudnoce. 🤔 Nadam se da ce vam objema biti sve super do kraja. Vjerujem da je stres ovako kad netko sa slicnom situacijom ima potpuno drukcije pristup.
Ja imam hipo i hashimoto. Dr. mi jje rekla da za Hasihomoto zapravo ni nema lijeka osim prehrane bez glutena. Meni je TPO prije godinu dana bio 1700.
Cure, jel ima koja iskustva sa nekakvim žutim iscjetkom? Onako je rastezljiv. Znači dodjem iz doma zdravlja, odem na wc i to me dočeka. Šta bi sad pak to bilo? Brisevi su mi uredni, ništa me ne peče, ne boli, niti ima mirisa. Vjerujte mi više mi je preko glave iscjedaka i kontempliranja o bojama 🙄🙄🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji