Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Rujan 2019. 07:29

Zene drage, da li se sjecate u trenucima kad ste saznale da ste trudne da li ste imale osjecaj kao da cete procurit svakog trena? Grcevi i to? Kod mene je tako bilo u 1.trudnoci, a sada u drugoj to uopce nemam. Mozda grcevi  tek trebaju poceti

Chappie
    10. Rujan 2019. 07:34

Malina- da tako je meni bilo.. blagi grcevi svako malo i prestane.. 

🧔39
    👧31

10. Rujan 2019. 07:45

Chappie

A sto ako ih uopce nema, to me brine :)

Chappie
    10. Rujan 2019. 08:18

A mislim da je svaka trudnoca drugacija tako da uopce nema nekog pravila kaj se tice simptoma. 

🧔39
    👧31

ILoveCats
    10. Rujan 2019. 09:16

Helo :)

Kako ste?

Boa35
    10. Rujan 2019. 09:26

malina08

Chappie

A sto ako ih uopce nema, to me brine :)

Ja nisam imala nikakve grčeve niti osjećaj da ću procuriti.. nemoj brinuti

Točkica37
    10. Rujan 2019. 09:31

Me e je grcilo do 6tog tjedna kao da cu mengu dobit.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Fever
    10. Rujan 2019. 10:14

Hej cure evo i mene, sada sam 5tj+5 dana, gin mi je na godisnjem do pon pa cu ju s obzirom da radim u zdravstvu zamoliti da me odmah primi na uzv.
    Od simptoma ( jos i prije pozitivnog testa) imam otecene grudi, napadaje gladi, ponekad navecer grcenje  ( vise kao tupa bol) kao da cu procuriti ( traje 2-3 min)
    Stalno idem na wc ( ni prije nisam mogla podnjeti da imam pun mjehur, a sada jos manje).
    Veselim se pregledu i nadam se da će sve biti ok.
    Htjela sam pitati da li koja uzima magnezij na svoju ruku ili ste prvo pitali gin?
    I ja sam jako sklona modricama, doslovno se ocesem o nesto pojavi se, spomenuti cu to gin ( vadila krv zbog toga prosle godine- nista) mozda sam jednostavno tankokozac i kak sam bijela ko sir sve se vidi!

It’s a baby boy💙

10. Rujan 2019. 10:23

Grizli

Luca87 a sorry nisam znala tvoj nalaz. Al ako ti je dijagnoza Hashi onda cesce zene imaju hipo, a jako rijetko hiper. Tebi se hiper razvio? Bas neobicno da, da te nisu stavili na terapiju neku. Prijateljica mi ima hashimoto i obje trudnoce je bila na kontroli svaka 3 tjedna i mislim da u drugoj je samo dobila lijekove al negdje od sredine trudnoce. 🤔 Nadam se da ce vam objema biti sve super do kraja. Vjerujem da je stres ovako kad netko sa slicnom situacijom ima potpuno drukcije pristup.

Ja imam hipo i hashimoto. Dr. mi jje rekla da za Hasihomoto zapravo ni nema lijeka osim prehrane bez glutena. Meni je TPO prije godinu dana bio 1700.

10. Rujan 2019. 10:25

Cure, jel ima koja iskustva sa nekakvim žutim iscjetkom? Onako je rastezljiv. Znači dodjem iz doma zdravlja, odem na wc i to me dočeka. Šta bi sad pak to bilo? Brisevi su mi uredni, ništa me ne peče, ne boli, niti ima mirisa. Vjerujte mi više mi je preko glave iscjedaka i kontempliranja o bojama 🙄🙄🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.