Hej cure evo i mene, sada sam 5tj+5 dana, gin mi je na godisnjem do pon pa cu ju s obzirom da radim u zdravstvu zamoliti da me odmah primi na uzv.
Od simptoma ( jos i prije pozitivnog testa) imam otecene grudi, napadaje gladi, ponekad navecer grcenje ( vise kao tupa bol) kao da cu procuriti ( traje 2-3 min)
Stalno idem na wc ( ni prije nisam mogla podnjeti da imam pun mjehur, a sada jos manje).
Veselim se pregledu i nadam se da će sve biti ok.
Htjela sam pitati da li koja uzima magnezij na svoju ruku ili ste prvo pitali gin?
I ja sam jako sklona modricama, doslovno se ocesem o nesto pojavi se, spomenuti cu to gin ( vadila krv zbog toga prosle godine- nista) mozda sam jednostavno tankokozac i kak sam bijela ko sir sve se vidi!
Dobro nam došla!
Evo da ti odg za magnezij.. ja ga pijem zadnjih tri godine, svaku večer prije spavanja.. i sada kako sam ostala trudna nastavila sam ga piti i dalje.. nitko od doktora mi nije rekao da trebam prestati.. dapaće, on je poželjan za piti, tako da slobodno.,
Ovo za mjehur traži da te pošalju na urinokulturu da se vidi da nije neka upala..
Cure, jel ima koja iskustva sa nekakvim žutim iscjetkom? Onako je rastezljiv. Znači dodjem iz doma zdravlja, odem na wc i to me dočeka. Šta bi sad pak to bilo? Brisevi su mi uredni, ništa me ne peče, ne boli, niti ima mirisa. Vjerujte mi više mi je preko glave iscjedaka i kontempliranja o bojama 🙄🙄🙄
Isti slučaj, nakon pregleda kod mog gin, drugi dan žuti iscjedak, bez mirisa bez bolova bez peckanja, odma me ulovila panika i zovem ja doktora.
Kaže da je sve to u redu ako ne boli ili pecka ali ako potraje duže od 2-3 dana nek dođem svejedno.
Prošlo mi je nakon 2 dana
Cure, jel ima koja iskustva sa nekakvim žutim iscjetkom? Onako je rastezljiv. Znači dodjem iz doma zdravlja, odem na wc i to me dočeka. Šta bi sad pak to bilo? Brisevi su mi uredni, ništa me ne peče, ne boli, niti ima mirisa. Vjerujte mi više mi je preko glave iscjedaka i kontempliranja o bojama 🙄🙄
Cijelo vrijeme imam neki iscjedak, promijenio je sve moguce nijanse boje od prozirne, bijele, zute, zelene.. I stalno imam povisene leukocite u urinu, a urinokultura uredna. Ne boli me nista, ne pece, samo cesce mokrim. Piti, piti i samo piti. 🙄🙄
Cure, jel ima koja iskustva sa nekakvim žutim iscjetkom? Onako je rastezljiv. Znači dodjem iz doma zdravlja, odem na wc i to me dočeka. Šta bi sad pak to bilo? Brisevi su mi uredni, ništa me ne peče, ne boli, niti ima mirisa. Vjerujte mi više mi je preko glave iscjedaka i kontempliranja o bojama 🙄🙄🙄
Evo imam ja 🤪, zna mi se pojaviti kako koji dan, i bila sam ubjedjena da imam neku bakteriju, ali evo jucer podigla nalaz UK i uredan je. Pa to je mozda vjerovatno normalno da se nesto iznutra cisti. Ako je zelenkast i sirast onda je sigurno neka bakterija, gljiviice tak nesto.
Cijelo vrijeme imam neki iscjedak, promijenio je sve moguce nijanse boje od prozirne, bijele, zute, zelene.. I stalno imam povisene leukocite u urinu, a urinokultura uredna. Ne boli me nista, ne pece, samo cesce mokrim. Piti, piti i samo piti. 🙄🙄
Joj ja sam s tom tekucinom kriticna, jedan dan pijem, naredna dva akoro nista, osim caja mlijeka i tak... Trebala bi si i alarm za tekucinu nastimat 😂😂
Lilypie i Luca kakoste danas, jeste se malo primirile, stvarno nemojte cititi to po netu, dodatni stres vam nece nista dobro donijeti.
Lemon ima li tebe? Kako belgijanac🥰, kako se ti osjecas, kad je pregled?
Ja imam neki bijelo žuti ali to samo ujtro i navecer Ali mislim da je to od utrogestana..
Moram podijeliti sa svim ženama koje imaju mučnine ovo otkriće.
Pročitala sam negdje, više ni sama ne znam di jer sam već cijeli google prošla pod temom kako smanjiti mučnine u trudnoći 😂
Kaže muž da neka probam sve pa nešto će valjda upalit.
Pa sam tako danas kupila kolu i pijuckam u malim gutljajima. Za sad djeluje i stvarno imam prvih 15 minuta bez mučnina :) napokon ću opeglati veš koji skupljam već neko vrijeme 😂😳
Joj ja sam s tom tekucinom kriticna, jedan dan pijem, naredna dva akoro nista, osim caja mlijeka i tak… Trebala bi si i alarm za tekucinu nastimat 😂😂
Lilypie i Luca kakoste danas, jeste se malo primirile, stvarno nemojte cititi to po netu, dodatni stres vam nece nista dobro donijeti.
Ma ja stalno mjerim koliko pijem, nikako uhvatit 2l, a to je kao minimalno. Zaboravim piti pa odjednom popijem litru tekucine 🤣
Joj ja sam s tom tekucinom kriticna, jedan dan pijem, naredna dva akoro nista, osim caja mlijeka i tak… Trebala bi si i alarm za tekucinu nastimat 😂😂
Ja pomalo jesam. Jutros sam lijepo zivkala i stupila u kontakt s par spec. endokrinologa i nuk med, i umirili su me, da je taj moj hiper zapravo fiziološki, dok god nemam nekakvih simptoma ( a zasad hvala Bogu nemam, tipa ubrzani otkucaji srca, naleti vrućine, povraćanje) da ne dolazi u obzir nikakva terapija, čak da mi i fT4 bude malo viši od referentnih vrijednosti da me nebi stavljali na nikakvu th. Moram samo redovno kontrolirati, ali da je zasad ovaj moj nalaz fiziološki i nema nikakve opasnosti za bebicu.
Lilypie molim te probaj potražiti još neko mišljenje, ja vjerujem da tebi sumnjaju na Gravesov tireoiditis, onda ta th svakako ide, ali pitaj ih dali zaista sumnjaju na Gravesovu?
Sortiraj odgovore
Najstariji