Cure jesu li vam leukociti u krvi poviseni u trudnoci? Evo ja sam prosli tjedan vadila krvnu sliku,sad sam zvala sestru kod ginekologa da je pitam jel im stigo nalaz,kaze da jest i da je ok samo su leukociti malo povećani,kad sam pripomenula da sam trudna (sestra je nova) rekla je onda je to ok..
Luce i Mamica jeste li sigurne da ste prehladjene? Sad je jaako visoka pelud ambrozije, vrlo lako moze biti da vam je alergija 🤷♀️, simptomi isti kao prehlada
Ma sigurna sam bila sam kod rodbine tamo svi prehlađeni.. Pa sad i ja..
Jos ovo promjenljivo vrijeme
Nisam za ništa osim za krevet i spavanje 😏😅
Ajd sad reci. Tebi Lilypiesu dali terapiju, meni nisu. Ja san konzultirala dva endokrinologa i oni se slažu da zasad ništa ne uzimam. Navodno i estrogen ruši TSH, a ja još uvijek pijen estrofem 3x1 od 2mg, pa nekako računam da bi mi se moglo stabilizirati kad se skinem s toga
Meni je rekla da bez obzira sto je fT4 u referentnim vrijednostima, ft3 je blago povišen i Anti-Tpo je izvan vrijednosti, mora se propisati terapija i držati pod nadzorom 🧐
Koliko je kod tebe Anti-tpo?
Meni su ta antitijela jako povišena, zato su mi i dali dijagnozu hashimota. Ne kužin kako nisu usklađeni u stavovima. fT3 nisu niti tražili da vadim, da im je nebitan.. sama neznam što bi mislila.
Luca87, iskrena da budem, ja sam se sad smrzla od straha! Svašta sam pročitala i ne znam sto bih rekla. Sve žene pisu o hipo jedino nas dvije hiper 😢
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Liypie i Luca 🤗🤗 bas mi vas zao 😕 postavite pitanje na zimskim bebama o tom problemu, sigurna sam da cete tamo dobit dobar odgovor, jer one su dosta ispred nas, a i tamo ima svakakvih dijagnoza.
Evo i ja se vratila od dr. Ni moje nije bilo samo sestra pa mi je dala nalaz. UK je sterilna. Vjerovatno su brisnica i cajevi pomogli.
Lilypie ocito su danas svi dr odlucili ne biti na radnom mjestu, mozda imaju neki semonar, ko ce znat.
I bas ti tako sestra rekla, joj sto nevolim te rutinke. Samo ti odi, nemoj se ustrucavati, nek govore sta ih volja, sebi si najbitnija.
Shopingholicharke evo i ja sam se opskrbila sa dvoje tajice. Kod mene u Lidlu zene sve rasturile, pa covjece prazne kosare. Tko zeli hlace, meni se iskreno ne svidjaju, neke glupe nijanse al to ovisi tko kako sta kombinira, a kosuljice su lijepe, kvalitetne, samo hladan materijal, ali su lijepe. Htjela sam uzeti i dva topa to bas treba, nema 🤷♀️, i za bebace sve nestalo🤷♀️
I ja sam isto bila u lidlu. Kupila tajice i bluzu 🤗 sad sam happy 😁
Gledala sam one vreće za spavanje, preemedene su mi.. ali sam čitala da beba kad je jako mala ne bi smjela spavat u vreći..a opet kad će naše bebe imat 3mj već će bit toplo i ne znam koliko će im vreća trebat..al ja mislim da ću je ipak kupit kad dođe vrijeme za kupovinu za bebu.. s tom vrećom bi bila nekako sigurnija da mu je toplo, da nije raskriveni il ne znam što.. vi koje već imate klince, ako vas ima..imate li iskustva s njima? Pomozite nama kojima je prvi bebač 🤪
Luca87, iskrena da budem, ja sam se sad smrzla od straha! Svašta sam pročitala i ne znam sto bih rekla. Sve žene pisu o hipo jedino nas dvije hiper 😢
Da, dosta je rijetko da se odleti u hiper, mene jedino tješi da to stanje nije previše opasno za bebice. A od simptoma su alarmantne palpitacije, nekontrolirano povraćanje. Iako dok je fT4 u referentnim vrijednostima ja mislim da se ništa loše ne može dogoditi. A moram i priznati da otkad sam frknula gluten, šećer i laktozu, nekako se bolje osjećam, tko zna, možda je i psihički .
Jel imaš koga još pitati za drugo mišljenje prije nego počmeš piti te lijekove?
Te koje si ti dobila su valjda ok za bebice, a za mamu li-la.
Mi smo toliko grijali kuću da stvatno nije bilo potrebe za vrećom, mada sam je imala. Jednom sam ga stavila unutra samo za fotkanje. Nama nije trebala pa je nisam ni sad planirala kupovati.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Dali neka od vas imam gubitak apetita da joj od svega zlo pogotovo meso
Nikako da mi to prodje još prehlada 😳
Dali neka od vas imam gubitak apetita da joj od svega zlo pogotovo meso
Nikako da mi to prodje još prehlada 😳
Od svega mi je zlo, samo kad pomislim na hranu, a posebno od mesa.
Stvarno ne znam vise kud bi zbog tih mučnina. To traje cijeli dan i noć, već skoro mjesec dana :(
Sortiraj odgovore
Najstariji