Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilypie
    09. Rujan 2019. 14:29

Ja sam tako poludila na zamjensku sestru jer mi je rekla da sto se uzrujavam ako je na zadnjem pregledu sve bilo ok?!!!
    Uglavnom,  epilog svega je da će me pregledati njegova zamjena u srijedu da se ja kakti ne bi uzrujavala 🙄

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

skoljka
    09. Rujan 2019. 15:34

Evo i ja se vratila od dr. Ni moje nije bilo samo sestra pa mi je dala nalaz. UK je sterilna. Vjerovatno su brisnica i cajevi pomogli.
    Lilypie ocito su danas svi dr odlucili ne biti na radnom mjestu, mozda imaju neki semonar, ko ce znat.
    I bas ti tako sestra rekla, joj sto nevolim te rutinke. Samo ti odi, nemoj se ustrucavati, nek govore sta ih volja, sebi si najbitnija.
    Shopingholicharke evo i ja sam se opskrbila sa dvoje tajice. Kod mene u Lidlu zene sve rasturile, pa covjece prazne kosare. Tko zeli hlace, meni se iskreno ne svidjaju, neke glupe nijanse al to ovisi tko kako sta kombinira, a kosuljice su lijepe, kvalitetne, samo hladan materijal, ali su lijepe. Htjela sam uzeti i dva topa to bas treba, nema 🤷‍♀️, i za bebace sve nestalo🤷‍♀️

skoljka
    09. Rujan 2019. 15:38

Tina dobro dosla i samo polako, jos je rano. 🥰😍.
    Elenica sjper na urednom pregledu, pa da se tako i nastavi 😍🥰
    Ako sam propustila da je netko novi sorry, uglavnom dobro dosle sve nove  trudnice 🤗

• Luce55
    09. Rujan 2019. 15:46

Caoo 
    Dali je koja od vas prehladjena ako koja jeste kako liječite prehladu 😘

MAmica21
    09. Rujan 2019. 16:15

Ja sam cijeli vikend kihala i nos mi je bio pun, lagana prehlada valjda od promijene vremena... Ja sam lezala, pila puuuuno čaja i cijedila si limun i naranče (Vitamin C) i od danas je sve super :) nisam uzimala nikakve lijekove.

• Luca87
    09. Rujan 2019. 16:19

Lilypie

Vaki

Mrvičak - nisu se uopće sjetili da mi kontroliraju štitnjaču pa sam nakon spontanog istraživala i vadila krv na svoju ruku. Tada je bio preko 4 pa mi je ginekolog rekao da je u trudnoći TSH viši i da uzrokuje spontane ako se ne kontrolira. Od tada sam na terapiji.
    Bila sam i ja u Lidlu i kupila traperice, tajice i onu točkastu haljinu. 😁

A meni su pak upravo suprotno rekli; da u trudnoći TSH pada. I koliko sam pročitala bilo gdje kažu da je u trudnica tsh niži nego kod ostale ženske populacije. Ja čekam svoj pregled i nadam se da ću izbjeći terapiju.
    Luca87jesi li obavila?

Jesam. Hvala Bogu fT4 je u ref. vrijednostima, doduše gornjim, ali ipak ref. tako da za sada ništa od terapije. Za tjedan dana moram ponoviti

• Luce55
    09. Rujan 2019. 16:20

Hvala ti na odgovoru 
    Tako i ja 
    Držim se podalje od lijekova 😅😘

• Luca87
    09. Rujan 2019. 16:29

Ajd sad reci. Tebi Lilypie su dali terapiju, meni nisu. Ja san konzultirala dva endokrinologa i oni se slažu da zasad ništa ne uzimam. Navodno i estrogen ruši TSH, a ja još uvijek pijen estrofem 3x1 od 2mg, pa nekako računam da bi mi se moglo stabilizirati kad se skinem s toga 

skoljka
    09. Rujan 2019. 16:52

Luce i Mamica jeste li sigurne da ste prehladjene? Sad je jaako visoka pelud ambrozije, vrlo lako moze biti da vam je alergija 🤷‍♀️, simptomi  isti kao prehlada

Lilypie
    09. Rujan 2019. 16:55

Luca87

Ajd sad reci. Tebi Lilypiesu dali terapiju, meni nisu. Ja san konzultirala dva endokrinologa i oni se slažu da zasad ništa ne uzimam. Navodno i estrogen ruši TSH, a ja još uvijek pijen estrofem 3x1 od 2mg, pa nekako računam da bi mi se moglo stabilizirati kad se skinem s toga

Meni je rekla da bez obzira sto je fT4 u referentnim vrijednostima, ft3 je blago povišen i Anti-Tpo je izvan vrijednosti, mora se propisati terapija i držati pod nadzorom 🧐
    Koliko je kod tebe Anti-tpo?

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.