Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sheena
    09. Rujan 2019. 12:56

ribi1234

Smiley

Ja mislim da ću ja imati puno strija, jer sam im sklona, imam ih na unutarnjoj strani bedra, probat ću se mazat pa možda bar malo ublaži

Ja sam sva prošarana s ožiljcima. I po nogama, guzi, cicama jer sam naglo narasla. Jedino ih na trbuhu nemam i voljela bi kad bi tako moglo ostati…

Tako je i kod mene, osim cica, nikad nisu dovoljno narasle valjda😁
    Jedino stomak ostao bez oziljaka. Ja se mazem s dm-ovim alverde uljem, na preporuku prijateljice.Na slici je trudnica, baš lijepo miri ulje i fino se mazati s njim.
    Trenutno sam na 13+4 i ne moze se vise uvuci stomak😁 i dobila sam kilu i pol. Bumo vidli kak ce dalje.
    Sad sam toliko vasih poruka o lidlu procitala da cu i ja morati danas skoknuti😉

skoljka
    09. Rujan 2019. 13:43

Sheena pa onda smo nas dvije iste, 13+ i obje oko 1500gr

09. Rujan 2019. 13:50

Pozdrav mame, da se i ja prikljucim u bebice koja nam stizu na proljece-ljeto 2020 godine 😊
    Imala bi samo jedno pitanje za vas, danas sam bila kod ginekologa jer su mi testovi pozitivni, a danas sam zapravo i trebala dobiti MJ. On je rekao da se nista ne vidi i da sam prerano dosla, da dodem za tjedan dana jer se moze raditi o vanmatericnoj trudnoci ali da se ne brinem jer sigurno nije. Pa po vasem misljenju jesam li dosla prerano?
    On je rekao da se sto posto radi o trudnoci jer se jako malo zadebljanje vidi ali nista drugo.
    Pusa ☺️😍

Lilypie
    09. Rujan 2019. 13:54

Ja otišla na pregled kod ginekologa i poljubila vrata! Ljudi otišli na godišnji odmor 🤬 Pa ja ne mogu ovo vjerovat!
    I sto sad da radim? Nitko se nije udostojio niti nazvat i otkazat. 

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Boa35
    09. Rujan 2019. 13:58

Tina_Anit

Pozdrav mame, da se i ja prikljucim u bebice koja nam stizu na proljece-ljeto 2020 godine 😊
    Imala bi samo jedno pitanje za vas, danas sam bila kod ginekologa jer su mi testovi pozitivni, a danas sam zapravo i trebala dobiti MJ. On je rekao da se nista ne vidi i da sam prerano dosla, da dodem za tjedan dana jer se moze raditi o vanmatericnoj trudnoci ali da se ne brinem jer sigurno nije. Pa po vasem misljenju jesam li dosla prerano?
    On je rekao da se sto posto radi o trudnoci jer se jako malo zadebljanje vidi ali nista drugo.
    Pusa ☺️😍

Dobro nam došla!
    Ako si danas trebala dobiti mengu, to znači da ti je ovulacija bila prije samo dva tjedna i trudna si tek 4tjedna..
    jedino ako ti ciklusi ne traju duže.. naravno da je prebrzo za išta vidjeti, po meni je prebrzo i za tjedan dana..
    Ne vidim razlog zašto da ideš prije 6-7 tjedana uopće na pregled, što te naručio uopće tako brzo.
    Sretnu i urednu trudnoću ti želim i od sada se družimo tu

Boa35
    09. Rujan 2019. 14:01

Lilypie

Ja otišla na pregled kod ginekologa i poljubila vrata! Ljudi otišli na godišnji odmor 🤬 Pa ja ne mogu ovo vjerovat!

Meni nije jasno zašto zakažu termine za preglede ako znaju da će tada ići na godišnji??!!
    Mogli su reći: planiramo u to vrijeme godišnji, pa nazovite tjedan ili koji dan ranije da potvrdimo termin.. ono koji k..baš neprofesionalno ponašanje..
    Tako je MM išao kod zubara neki dan, a termin kod njega se čeka po dva mjeseca, jer ne može u jutarnjem terminu kad radi, nego samo kad je popodne.. i isto poljubio vrata.. oni otišli na godišnji.. pa valjda znaju kad će ići na godišnji.. nije mi to jasno, nikako.. a i onda bezveze ostavljamo svoje brojeve tel tamo, mogu barem nazvati i zakazati neki drugi termin..

• Elenicaa20
    09. Rujan 2019. 14:06

Tina_Anit dobrodosla nam😇
    Prije svega otisla si prerano svakako.Vidjet ces sta ce ti reci na seljedem pregledu
    Ja sam isla na 5+2 ali meni je kasnilo vec tad 6 dana 
    I tada se vidjela trudnoca i sve uredu ali plod se nije vidio jer je prerano i narucila me dokt za 2 sed
    Danas bila 7+4 bebica tu srce kuca hvala Bogu😄
    Nadam se da ce biti i kod tebe sve uredu
    Zelim ti svu srecu i javi nam 😊

09. Rujan 2019. 14:07

Tina_Anit

Pusa ☺️😍

Ja sam posetila ginekologa na 5+1 i odmah se videla bebica🥰 Ja sam htela sacekati 6.ali sam imala manje krvarenje, tako da sam poranila.Ali razumem te, sacekaj tamo sredinu sledece nedelje, znam da si nestrpljiva, i ja sam bila🙈. Srecno❤️

• Sheena
    09. Rujan 2019. 14:10

skoljka

Sheena pa onda smo nas dvije iste, 13+ i obje oko 1500gr

Ooo pa fino, onda ćemo se pratiti😉

Tina_Anit

Pusa ☺️😍

skoljka
    09. Rujan 2019. 14:15

Lilypie

Svasta, jesul njima sve na broju, pa sta narucuju kad znaju kad idu na godisnji

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.