Ja mislim da ću ja imati puno strija, jer sam im sklona, imam ih na unutarnjoj strani bedra, probat ću se mazat pa možda bar malo ublaži
Ja sam sva prošarana s ožiljcima. I po nogama, guzi, cicama jer sam naglo narasla. Jedino ih na trbuhu nemam i voljela bi kad bi tako moglo ostati…
Tako je i kod mene, osim cica, nikad nisu dovoljno narasle valjda😁
Jedino stomak ostao bez oziljaka. Ja se mazem s dm-ovim alverde uljem, na preporuku prijateljice.Na slici je trudnica, baš lijepo miri ulje i fino se mazati s njim.
Trenutno sam na 13+4 i ne moze se vise uvuci stomak😁 i dobila sam kilu i pol. Bumo vidli kak ce dalje.
Sad sam toliko vasih poruka o lidlu procitala da cu i ja morati danas skoknuti😉
Pozdrav mame, da se i ja prikljucim u bebice koja nam stizu na proljece-ljeto 2020 godine 😊
Imala bi samo jedno pitanje za vas, danas sam bila kod ginekologa jer su mi testovi pozitivni, a danas sam zapravo i trebala dobiti MJ. On je rekao da se nista ne vidi i da sam prerano dosla, da dodem za tjedan dana jer se moze raditi o vanmatericnoj trudnoci ali da se ne brinem jer sigurno nije. Pa po vasem misljenju jesam li dosla prerano?
On je rekao da se sto posto radi o trudnoci jer se jako malo zadebljanje vidi ali nista drugo.
Pusa ☺️😍
Ja otišla na pregled kod ginekologa i poljubila vrata! Ljudi otišli na godišnji odmor 🤬 Pa ja ne mogu ovo vjerovat!
I sto sad da radim? Nitko se nije udostojio niti nazvat i otkazat.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Pozdrav mame, da se i ja prikljucim u bebice koja nam stizu na proljece-ljeto 2020 godine 😊
Imala bi samo jedno pitanje za vas, danas sam bila kod ginekologa jer su mi testovi pozitivni, a danas sam zapravo i trebala dobiti MJ. On je rekao da se nista ne vidi i da sam prerano dosla, da dodem za tjedan dana jer se moze raditi o vanmatericnoj trudnoci ali da se ne brinem jer sigurno nije. Pa po vasem misljenju jesam li dosla prerano?
On je rekao da se sto posto radi o trudnoci jer se jako malo zadebljanje vidi ali nista drugo.
Pusa ☺️😍
Dobro nam došla!
Ako si danas trebala dobiti mengu, to znači da ti je ovulacija bila prije samo dva tjedna i trudna si tek 4tjedna..
jedino ako ti ciklusi ne traju duže.. naravno da je prebrzo za išta vidjeti, po meni je prebrzo i za tjedan dana..
Ne vidim razlog zašto da ideš prije 6-7 tjedana uopće na pregled, što te naručio uopće tako brzo.
Sretnu i urednu trudnoću ti želim i od sada se družimo tu
Ja otišla na pregled kod ginekologa i poljubila vrata! Ljudi otišli na godišnji odmor 🤬 Pa ja ne mogu ovo vjerovat!
Meni nije jasno zašto zakažu termine za preglede ako znaju da će tada ići na godišnji??!!
Mogli su reći: planiramo u to vrijeme godišnji, pa nazovite tjedan ili koji dan ranije da potvrdimo termin.. ono koji k..baš neprofesionalno ponašanje..
Tako je MM išao kod zubara neki dan, a termin kod njega se čeka po dva mjeseca, jer ne može u jutarnjem terminu kad radi, nego samo kad je popodne.. i isto poljubio vrata.. oni otišli na godišnji.. pa valjda znaju kad će ići na godišnji.. nije mi to jasno, nikako.. a i onda bezveze ostavljamo svoje brojeve tel tamo, mogu barem nazvati i zakazati neki drugi termin..
Tina_Anit dobrodosla nam😇
Prije svega otisla si prerano svakako.Vidjet ces sta ce ti reci na seljedem pregledu
Ja sam isla na 5+2 ali meni je kasnilo vec tad 6 dana
I tada se vidjela trudnoca i sve uredu ali plod se nije vidio jer je prerano i narucila me dokt za 2 sed
Danas bila 7+4 bebica tu srce kuca hvala Bogu😄
Nadam se da ce biti i kod tebe sve uredu
Zelim ti svu srecu i javi nam 😊
Pusa ☺️😍
Ja sam posetila ginekologa na 5+1 i odmah se videla bebica🥰 Ja sam htela sacekati 6.ali sam imala manje krvarenje, tako da sam poranila.Ali razumem te, sacekaj tamo sredinu sledece nedelje, znam da si nestrpljiva, i ja sam bila🙈. Srecno❤️
Sheena pa onda smo nas dvije iste, 13+ i obje oko 1500gr
Ooo pa fino, onda ćemo se pratiti😉
Pusa ☺️😍
Svasta, jesul njima sve na broju, pa sta narucuju kad znaju kad idu na godisnji
Sortiraj odgovore
Najstariji