Evo me s pregleda s endokrinologije. Dakle ipak terapija 😔
Bez obzira sto je fT4 u normali, ostali nalazi pokazuju da ipak trebam terapiju. Dobila sam PTU lijek, manja doza. Dvije tablete kroz dva tjedna i onda po jednu dva tjedna pa na kontrolu. Doktorica mi je rekla da ne šteti bebama. Bas sam tužna. Popodne idem kod ginekologa. Nadam se da su moje bebice dobro 🤞
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Jutro cure! Ja propustila odlazak u Lidl, ujutro se rano ustala i otpremila kćer u školu pa se vratila u krevet i zaspala! Bila sam na svadbi i cijeli vikend sam kao krepana, toliko sam premorena, ne mogu vam opisati. Jučer su mi popodne počele neke mučnine opet, ne znam otkud sad to, danas ista stvar. Sutra planiram otići na ogtt, valjda će sve biti u granicama normale, da ne moram na dijetu
I ja sam razmišljala o nekim kremama za strije, zasad ih nemam, ali prevencije radi. U prvoj trudnoći nisam imala niti jednu, ali ipak je to bilo prije više od 10 godina i veeelika je razlika kako sam se onda osjećala, a kako se sad osjećam.
Znate što mene muči, rodila sam na carski i taj ožiljak je praktički nevidljiv, super su me zašivali, međutim sad kako mi polako raste trbuh, počeo mi se nekako presavijati preko tog ožiljka i to mi iskreno rečeno grozno izgleda, onak ko da mi je trbuh prepolovljen, visi mi trbuh preko tog dijela s ožiljkom . Nadam se da će će se to nekako izjednačit kad bude pravi trudnički.
Ja mislim da ću ja imati puno strija, jer sam im sklona, imam ih na unutarnjoj strani bedra, probat ću se mazat pa možda bar malo ublaži
Ja sam sva prošarana s ožiljcima. I po nogama, guzi, cicama jer sam naglo narasla. Jedino ih na trbuhu nemam i voljela bi kad bi tako moglo ostati...
Sretno danas cure na pregledima!
Zabranjujem vam ići u Lidl višeeee…sve ćete nam pokupovati.. ima nas koje radimo do 4 i prije 5 ne možemo do dućana.. a i mi bi nešto kupile
ma imaš vremena kupovati :) mislim da svako malo imaju to za bebe :) ja ću kupovati kad budem 20+, a ako je curica skoro pa ništa ne trebam, jer imam robe od prve koja je praktički nenošena :)
ja trebam za ovu svoju od tri i pol :)
Koliko novih cura, dobrodošle! :D
Meni vikend preletio, bili na svadbi u petak, u subotu na cjelodnevnom roćkasu, jučer na nekom ručku. Pa spremanje/peglanje/igranje sa prvom curom i ode dan. Baš sam se veselila krevetu i spavancu, al sam se probudila oko pola 3 i zujala do 6 :/ buđenje, vodila curku u vrtić i jurila u Lidl. OPUSTOŠILA sam ga i ja :D Ali sad sam mirna, bar sa stvarima za posao, a poslije ću ionako kombinirati tajice i tunike :D
Od svadbe me malo leđa bole, al fakat sam si dala oduška i naplesala se i naskakala Inače sam OK, u pogonu od jutra do mraka što mi i paše :D I ne vjerujem kako mi leti ova trudnoća, sutra već 15ti tjedan :D <3
Skoljka, i ja jedem ko medvjed i sve mi paše :) sve me strah sljedećeg pregleda i vage. U prošloj trudnoći sam dobila 10 kg, ne bih ni sada htjela više...
Vanush, kako je? stalo krvarenje? ja sam imala doslovno izljev, nikad nisu našli uzrok.. Sad je sve OK, hvala Bogu. Želim ti isto...
iLoveCats, malu sam u 6:45 istovarila u vrtič, da u 7 budem u Lidlu, da obavim prije posla :D :D :D
iLoveCats, malu sam u 6:45 istovarila u vrtič, da u 7 budem u Lidlu, da obavim prije posla :D :D :D
Pa ne radi Lidl od 8 ?
Ja nisam ništa kupila za trudnice, tek sam 8+ i sve mi je veliko to lidlovo, njihov S budem valjda kasnije mogla nositi ;)
Oo cure sa tsh problemina, bas mi je zao, toliko se trudimo da ostaneno trudne, pa onda i u trudnoci nenadani problemi. Ja jos nisam vadila tsh, cudno da mi jos nije dala uputnicu, danas idem po nalaz UK pa cu je pitat sta se ceka, svi su prije mene izvadili.
Pa ovdje imamo prave shopingholicharke 😂
Ja i zaboravila na Lidl, moram i ja poslije skoknuti.,okupirao me Alliexpres nesto narucivala za iduci mjesec za svadbu, al zaboravila da ce mi stomak do tad narasti, nadam se da nisam gadno fulala. Jucer sam probala jednu haljinu bas mi se lijepo stomacic vidi bas bi volila da vam mogu staviti sliku, bas sam ponosna 😊, ali ako mi ide preko stomaka velika na ramenima, ako je gore taman dole pucam po savovima😂.
Sto se tice kremica i ulaj ja imam onu Biobaza iz dm paketica i Bioil, ali sve mi to uzas smrdi, pa se ni nesjetim mazati 😬, a uvijek sam drugim trudnicama govorila da se odmah pocnu mazati da paze na tijelo, a vidi mene🤷♀️
E da i jos, vagala sam se jucer, zadnji tj sam dobila 600gr 😬 neznam jel to malo puno za tjedan. Ukupno 1600gr u 3 mjeseca.
Sretno danas cure na pregledima!
Zabranjujem vam ići u Lidl višeeee…sve ćete nam pokupovati.. ima nas koje radimo do 4 i prije 5 ne možemo do dućana.. a i mi bi nešto kupile
ma imaš vremena kupovati :) mislim da svako malo imaju to za bebe :) ja ću kupovati kad budem 20+, a ako je curica skoro pa ništa ne trebam, jer imam robe od prve koja je praktički nenošena :)
ja trebam za ovu svoju od tri i pol :)
ma neću prije sljedeće god kupovati ništa za bebu.
trebaju mi ove košulje i tajice, jer su u h&m-u 4x skuplje, pa da to iskoristim, jer mi treba za posao.
Lilypie javi se nakon pregleda! Zao mi je zbog terapije, ali nadam se da ima pravo i da ce bebicama samo pomoci.
Maya20 prestalo je. Zapravo je i bilo samo to sta sam nasla ujutro, tako da sam se brzo smirila, i sada sam na strogom mirovanju. Sutra imam redovan pregled i jedva čekam da vidim je li sve u redu.
Sortiraj odgovore
Najstariji