Mrvičak - nisu se uopće sjetili da mi kontroliraju štitnjaču pa sam nakon spontanog istraživala i vadila krv na svoju ruku. Tada je bio preko 4 pa mi je ginekolog rekao da je u trudnoći TSH viši i da uzrokuje spontane ako se ne kontrolira. Od tada sam na terapiji.
Bila sam i ja u Lidlu i kupila traperice, tajice i onu točkastu haljinu. 😁
Ja imam hipo, hashimoto i prije trudnoce sam pila najmanju dozu euthyroxa jer mi je bio blago povisen tsh-6, i uz terapiju sam ga odrzavala na oko 3. Cim sam otisla na prvi pregled uduplali su mi dozu jer kao u trudnoci je idealno od 1-2. Vec 2 puta sam kontrolirala i uduplana doza ga drzi na 1.5, sto je super. Mislim da nema pravila, nekom raste, nekom pada, bitno je samo pratiti i uzimati terapiju, ukoliko je potrebno.
Evo i mene iz Lidla. Opustošila sam ga. Kupila sam 4 tajice, tuniku na točkice, 2 potkušulje za dojenje, traperice i jednu pidžamicu koja je u našem Lidlu ostala na onoj hrpi snižene robe. Dobar ulov. Robice i stvari za bebača više nije bilo kada sam došla. Razgrabilo se sve A trgovina izgleda kao rodilište, samo mame s trbuščićima. Preslatko.
btw pitala sam vas za strije jer me malo panika ulovila. Imam kremicu od Biobaze, Seba Meda i ono Weleda ulje. Mažem se svaki dan i bez obzira na to sam na trbuhu vidjela dvije crtice na desnoj strani, s tim što ne mogu skužiti jesu li to žilice koje mi se vide (jer su tamno plave) ili strije u nastajanju.
Cure, evo i mene, danas 4+0. Prosla trudnoca je zavrsilato spontanim u 8.tjednu, sad bih se najradije narucila kod gina za mjesec dana ako bude sve ok. Ne znam da li da ipak odem ranije i budem na cuvanju?
Cure, evo i mene, danas 4+0. Prosla trudnoca je zavrsilato spontanim u 8.tjednu, sad bih se najradije narucila kod gina za mjesec dana ako bude sve ok. Ne znam da li da ipak odem ranije i budem na cuvanju?
Hej Malina, ima nas još takvih. Bit će sve u redu ovaj put. Nazovi gin pa se konzultiraj. Za pregled ti je još prerano, znaš i sama da se ništa neće vidjeti ako sada odeš. Zna li s uzrok spontanog? Mislim da ti on dosta određuje trebaš li na čuvanje ili ne, a naravno i vrsta posla.
I čestitke na trudnoći
Evo i mene iz Lidla. Opustošila sam ga. Kupila sam 4 tajice, tuniku na točkice, 2 potkušulje za dojenje, traperice i jednu pidžamicu koja je u našem Lidlu ostala na onoj hrpi snižene robe. Dobar ulov. Robice i stvari za bebača više nije bilo kada sam došla. Razgrabilo se sveA trgovina izgleda kao rodilište, samo mame s trbuščićima. Preslatko.
btw pitala sam vas za strije jer me malo panika ulovila. Imam kremicu od Biobaze, Seba Meda i ono Weleda ulje. Mažem se svaki dan i bez obzira na to sam na trbuhu vidjela dvije crtice na desnoj strani, s tim što ne mogu skužiti jesu li to žilice koje mi se vide (jer su tamno plave) ili strije u nastajanju.
Po mom misljenju, koristis dobre kreme😁 E sad, da li su to strijice ili ne, nazalost ili na srecu nekih, 80%je genetika, 20% su kreme i kolicina tecnosti koju unosis. Imam mnogo primera u porodici, gde je ovo dokazano. Moja najbolja drugarica ima 2 dece, mazala se Dove kremom obe trudnoce, eno nista, stomak ravan posle porodjaja ma u nekom kratkom roku, kao i mnoge moje rodjake. Moja tetka se mazala 24/7😂😂ma nema cim nije, preskupim kremama i dzabaa...Mislim nije dzaba, verovatno su ublazile, ali ima bas dosta strija.
Da, ma imam uredski posao, stres kako koji dan. Ma ne da sestra preusmjeriti na gina samo da popricam s njim,.... ne bih da me pregledava. Probat cu otici direktno samo na razg. I hvala :)
Evo i mene iz Lidla. Opustošila sam ga. Kupila sam 4 tajice, tuniku na točkice, 2 potkušulje za dojenje, traperice i jednu pidžamicu koja je u našem Lidlu ostala na onoj hrpi snižene robe. Dobar ulov. Robice i stvari za bebača više nije bilo kada sam došla. Razgrabilo se sveA trgovina izgleda kao rodilište, samo mame s trbuščićima. Preslatko.
Po mom misljenju, koristis dobre kreme😁 E sad, da li su to strijice ili ne, nazalost ili na srecu nekih, 80%je genetika, 20% su kreme i kolicina tecnosti koju unosis. Imam mnogo primera u porodici, gde je ovo dokazano. Moja najbolja drugarica ima 2 dece, mazala se Dove kremom obe trudnoce, eno nista, stomak ravan posle porodjaja ma u nekom kratkom roku, kao i mnoge moje rodjake. Moja tetka se mazala 24/7😂😂ma nema cim nije, preskupim kremama i dzabaa…Mislim nije dzaba, verovatno su ublazile, ali ima bas dosta strija.
Bas mi je i moja ginekol.rekla, zar ne mislis da ja ne bih koristila najbolje kreme i ulja da se moze spreciti? I pokazala mi svoj stomak... Tako da sta nam je, to nam je... Ali znam da se ne treba opterecivati😁.
Hej :)
Ja sam bila u Lidl-u , nisam uzimala nist za trudnice, uzela budem u cet ako ostane nesto jer budem maloj kupila odjecu ;)
Kod nas je bilo jako puno za bebace, al bude jos toga kroz ove mjesece...
:)
Sretno danas cure na pregledima!
Zabranjujem vam ići u Lidl višeeee...sve ćete nam pokupovati.. ima nas koje radimo do 4 i prije 5 ne možemo do dućana.. a i mi bi nešto kupile
Ja mislim da ću ja imati puno strija, jer sam im sklona, imam ih na unutarnjoj strani bedra, probat ću se mazat pa možda bar malo ublaži
Sortiraj odgovore
Najstariji