Ja sam si nakupovala hladna prešana ulja od badema, jojobe, nocurka, avokada i to si miješam sama, još dodam par kapi eteričnog i super mi je.
A što se tiče tsh ja ne znam šta bi rekla jer ja sam u postupak išla sa 3,5 i nitko mi ništa nije rekao da smeta, sad kad sam ga vadila prošli tjedan bio je 1,6
To od oka zmiksaš sva ta ulja ili ima baš recept koliko kojeg staviš?
Od oka, bademovo najviše stavim jer je bazno i rjeđe i onda dodajem kako u koju turu ova ostala
Super, hvala 😊
Jutro cure :) evo mene iz Lidla, kupila sam tetra pelene, posteljinu za krevetic, tajice trudnicke i grudnjak za dojenje. Mislim da je to sve 😂
🧔39
👧31
Sretno danas na pregledima!
Kako ste vi vec otkrile poviseni secer, je lo se vidio na redovnoj krvnoj slici ili ste zbog sumnje vec radilw ogtt?
Mrvičak - nisu se uopće sjetili da mi kontroliraju štitnjaču pa sam nakon spontanog istraživala i vadila krv na svoju ruku. Tada je bio preko 4 pa mi je ginekolog rekao da je u trudnoći TSH viši i da uzrokuje spontane ako se ne kontrolira. Od tada sam na terapiji.
Bila sam i ja u Lidlu i kupila traperice, tajice i onu točkastu haljinu. 😁
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sretno danas na pregledima ❤️ Držim fige da sve bude u redu 🙏🏽
Jedno pitanje, kada vam se počeo nazirati trbuščić? Ja Imam osjećaj ispod pupka dolje, kao da ima neka kugla, mislim i vidim ju ponekad 🙈🙈 možda umišljam 😂
Curkee dosla sam s pregleda☺️
Vidjela sam svoju bebicu i cula srceko hvala Bogu
Sada smo 7+4,sljedeci pregled za 3 sedmice
Imal jos cura s pregleda od danas hih
Mrvičak - nisu se uopće sjetili da mi kontroliraju štitnjaču pa sam nakon spontanog istraživala i vadila krv na svoju ruku. Tada je bio preko 4 pa mi je ginekolog rekao da je u trudnoći TSH viši i da uzrokuje spontane ako se ne kontrolira. Od tada sam na terapiji.
Bila sam i ja u Lidlu i kupila traperice, tajice i onu točkastu haljinu. 😁
A meni su pak upravo suprotno rekli; da u trudnoći TSH pada. I koliko sam pročitala bilo gdje kažu da je u trudnica tsh niži nego kod ostale ženske populacije. Ja čekam svoj pregled i nadam se da ću izbjeći terapiju.
Luca87 jesi li obavila?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Chappie joj jest bas vala.Kamen sa srca mi je pao iskreno
Mislim da ce nam tako biti svaki preled dok bebica malo ne ojaca haha☺️
Lina meni se tak prije tjedan,dva počeo vidjeti,mislim ja ga vidim, kad se najedem to baš bude onako dosta, sad bi trebalo to oko 12tt krenuti jer se maternica diže.
Elenica super za pregled!
Ja se isto spremam u Lidl, valjda će mi nešto ostati dok dođem
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji