Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Smiley
    09. Rujan 2019. 09:26

Lemon

Smiley

Lemon

Ja sam si nakupovala hladna prešana ulja od badema, jojobe, nocurka, avokada i to si miješam sama, još dodam par kapi eteričnog i super mi je.
    A što se tiče tsh ja ne znam šta bi rekla jer ja sam u postupak išla sa 3,5 i nitko mi ništa nije rekao da smeta, sad kad sam ga vadila prošli tjedan bio je 1,6

To od oka zmiksaš sva ta ulja ili ima baš recept koliko kojeg staviš?

Od oka, bademovo najviše stavim jer je bazno i rjeđe i onda dodajem kako u koju turu ova ostala

Super, hvala 😊

Chappie
    09. Rujan 2019. 09:31

Jutro cure :) evo mene iz Lidla, kupila sam tetra pelene, posteljinu za krevetic, tajice trudnicke i grudnjak za dojenje. Mislim da je to sve 😂

🧔39
    👧31

vanush
    09. Rujan 2019. 09:35

Sretno danas na pregledima! 

Kako ste vi vec otkrile poviseni secer, je lo se vidio na redovnoj krvnoj slici ili ste zbog sumnje vec radilw ogtt? 

Vaki
    09. Rujan 2019. 09:41

Mrvičak - nisu se uopće sjetili da mi kontroliraju štitnjaču pa sam nakon spontanog istraživala i vadila krv na svoju ruku. Tada je bio preko 4 pa mi je ginekolog rekao da je u trudnoći TSH viši i da uzrokuje spontane ako se ne kontrolira. Od tada sam na terapiji.
    Bila sam i ja u Lidlu i kupila traperice, tajice i onu točkastu haljinu. 😁

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Lina674
    09. Rujan 2019. 09:46

Sretno danas na pregledima ❤️ Držim fige da sve bude u redu 🙏🏽
    Jedno pitanje, kada vam se počeo nazirati trbuščić? Ja Imam osjećaj ispod pupka dolje, kao da ima neka kugla, mislim i vidim ju ponekad 🙈🙈  možda umišljam 😂

• Elenicaa20
    09. Rujan 2019. 09:52

Curkee dosla sam s pregleda☺️
    Vidjela sam svoju bebicu i cula srceko hvala Bogu
    Sada smo 7+4,sljedeci pregled za 3 sedmice
    Imal jos cura s pregleda od danas hih

Chappie
    09. Rujan 2019. 09:57

Super Elenica :) sad se lakse dise 😊

🧔39
    👧31

Lilypie
    09. Rujan 2019. 09:59

Vaki

Mrvičak - nisu se uopće sjetili da mi kontroliraju štitnjaču pa sam nakon spontanog istraživala i vadila krv na svoju ruku. Tada je bio preko 4 pa mi je ginekolog rekao da je u trudnoći TSH viši i da uzrokuje spontane ako se ne kontrolira. Od tada sam na terapiji.
    Bila sam i ja u Lidlu i kupila traperice, tajice i onu točkastu haljinu. 😁

A meni su pak upravo suprotno rekli; da u trudnoći TSH pada. I koliko sam pročitala bilo gdje kažu da je u trudnica tsh niži nego kod ostale ženske populacije. Ja čekam svoj pregled i nadam se da ću izbjeći terapiju.
    Luca87 jesi li obavila?

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Elenicaa20
    09. Rujan 2019. 10:01

Chappie joj jest bas vala.Kamen sa srca mi je pao iskreno
    Mislim da ce nam tako biti svaki preled dok bebica malo ne ojaca haha☺️

Lemon
    09. Rujan 2019. 10:07

Lina meni se tak prije tjedan,dva počeo vidjeti,mislim ja ga vidim, kad se najedem to baš bude onako dosta, sad bi trebalo to oko 12tt krenuti jer se maternica diže.
    Elenica super za pregled!
    Ja se isto spremam u Lidl, valjda će mi nešto ostati dok dođem

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.