Elenicaa20 sretno sutra 🍀
Ančica pa ja mislim da se svaki put radi ultrazvuk.
Meni jedna mama rekla kak se ne smije radit uzv svaki put jer kao izaziva zracenje, a ja mislim da uzv nema zracenja
https://lbdf.lilypie.com/8Oy9p2.png
Filip&Andrej
27.03.2020
Meni jedna mama rekla kak se ne smije radit uzv svaki put jer kao izaziva zracenje, a ja mislim da uzv nema zracenja
https://lbdf.lilypie.com/8Oy9p2.png
Doktori ipak malo vise znaju 😉 pa ćemo njima vjerovat. Pogotovo kod blizanacke trudnoće pregledi su češći jer je i trudnoća rizičnija. Oprosti, nisam pohvatala; jesi ti već čula srdašca ili tek ideš?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Curke, kaj imate protiv strija? Koje kremice/ulja?
Meni prijateljica preporučila koja je upravo iznijela blizance hladno presano nerafinirano bademovo ulje. Muž nabavio u ljekarni 46 kn. Ona kaže da je super!
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Lilypie jesu ti dali kakvu terapiju za hipertireozu?
Sutra idem s nalazima opet u Vinogradsku pa ću vidjet. A po svemu sudeći vjerojatno će mi dati neku terapiju.
A poslijepodne pregled kod ginekologa 😍 Bas sam uzbudjena!
Jesi fT4 vadila? Ja sutra isto idem viditi, ali baš se bojim te terapije.
Nemoj se bojat terapije, dapace, moze samo pomoc, nece odmoci.
Mravičak ta je terapija u manjoj ili većoj mjeri toksična i za mamu i za bebu. Ne mogu si pomoć, baš se bojim
Znam ali bez nje riskiras spontani. I najmanje povecanje tsh moze dovesti do toga. U postupku rješavanja ove ne uspješne trudnoće 4/5 dr.je komentiralo moj tsh od 3.5.,i reklo da u iduću trudnoću ne idem dok ga ne spustim na 1.
Lilypie jesu ti dali kakvu terapiju za hipertireozu?
Sutra idem s nalazima opet u Vinogradsku pa ću vidjet. A po svemu sudeći vjerojatno će mi dati neku terapiju.
A poslijepodne pregled kod ginekologa 😍 Bas sam uzbudjena!
Jesi fT4 vadila? Ja sutra isto idem viditi, ali baš se bojim te terapije.
Nemoj se bojat terapije, dapace, moze samo pomoc, nece odmoci.
Mravičak ta je terapija u manjoj ili većoj mjeri toksična i za mamu i za bebu. Ne mogu si pomoć, baš se bojim
Znam ali bez nje riskiras spontani. I najmanje povecanje tsh moze dovesti do toga. U postupku rješavanja ove ne uspješne trudnoće 4/5 dr.je komentiralo moj tsh od 3.5.,i reklo da u iduću trudnoću ne idem dok ga ne spustim na 1.
Neuspješne*
Bok cure...evo pratim vas vec neko vrijeme ali nikako da vam se prikljucim!ja sam danas 10tj.Vidim da raspravljate o hormonima stitnjace.Na terapiji eutiroksa sam od 20 godine,sad mi je 30 i pijem 150mg svaki dan..prosla sve moguce bolnice i privatne klinike,jedan stariji doktor mi je reko jos tada da pocnem rađat djecu pa da ce mi se to popravit.ovo mi je prva trudnoca,a nalaz od prije 15 dana tsh mi je 3.84...
Elenica - sretno sutra, 5+2 je rano, pogotovo ako je ovulacija bila nesto kasnije.
ancica- ja idem svaka 2 tjedna na uzv, a i u meduvremenu bila zbog krvarenja. Postoje razlozi zbog kojih je cest ultrazvuk opravdan. Vjerujem da doktori znaju.
Ja sam isto cula za hladno presano bademovo ulje.
Sortiraj odgovore
Najstariji