Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Smiley
    06. Rujan 2019. 11:57

Da li si koja od vas dava injekcije fragmina? Ja sam sva plava, počela sam si u nogu tamo bi mi odmah došla modrica, pa sam sad na ruci, a tu kako kad, neki put dođe samo crvena točkica a neki put modrica. Pa ako imate koji savjet da možda mogu izbjeći modrice. 
    Čestitam curama na dobrim pregledima 😊
    Mrvičak, super da si izbjegla kiretažu, tako i manje moraš čekati za planiranje druge trudnoće, naravno kad budeš spremna

Chappie
    06. Rujan 2019. 12:08

Smiley, kad si das injekciju nemoj trljati po ubodnom mjestu niti drzati stisnuto,samo daj i to je to. Ako vec tako radis onda nazalost nemam drugog savjeta, osim da mijenjas mjesta uboda. Sto si rekla da radis..

🧔39
    👧31

Boa35
    06. Rujan 2019. 12:15

Lemon mislim da ću uzet onaj najopširniji..on +uzv i skušit će se sigurno 4500kn.. al nije me briga za novce. 
    Trbuščić ja imam od ručka pa nadalje..najveći je navečer.. danas nas je stvarno puno bilo u bolnici i samo je jedna žena s 12tj imala već pravi trudnički trbuh..mi sve ostale ništa.. 😁 al bome mislim da još dva tj i ja svoj više ne budem mogla sakrivati..jedva čekam pon da u lidlu kupim one tajice i košulje za posao..taman na ekšn roba za trudnice 🥰
    Lilypie naravno da sam odahnula..al sama sebi se čudim kako uopće nisam nervozna bila..tek kad sam ušla u kabinu i čekala da uđem na uzv malo nervoze je bilo.. mislim da je za nas taman dva tj za uzv..a ne po mjesec dana čekati sljedeći..samo si stres onda radimo.. 😝
    Mislim da ćemo sad i familiji reći za trudnoću..inače nitko ne zna, samo kumovi koju su znali da idemo na ivf.. ☺️

Razorstar
    06. Rujan 2019. 12:16

Drage žene, ja sam nova ovdje, termin je 14.3. pa bih ja ipak spadala u zimske bebe, jel tak? 🤔

06. Rujan 2019. 12:19

Lemon, ja sam unazad par dana bila jako napuhnuta i imala trbuh onak baš se vidio, sad se to sve ispuhalo, ostao je mali trbuščić, ujutro osjetim lopticu ispod pupka, preko dana mi je trbuh tvrd. Kad se najedem isto se poveća. Ali nije to još ono pravo. Ja sam mršava pa sam očekivala da će se brzo vidjet, ali ne. Neka, ionak još "skrivam" da sam trudna 😁 

06. Rujan 2019. 12:20

Razorstar

Drage žene, ja sam nova ovdje, termin je 14.3. pa bih ja ipak spadala u zimske bebe, jel tak? 🤔

Dobro došla! Meni je 16.3 termin i tu sam, smatram to praktički već proljećem 😉

• Zinnia
    06. Rujan 2019. 12:22

Razorstar

Ima nas tu od pocetka ozujka! Ja sam 17.3. :)

Meni se ne vidi trbuscic, al ja sam malo jaca pa mi se valjda zato ne vidi, navečer jedino primijetim da je napuhnut.
    Idući pregled 07.10., treba izdržati do tada 

Lemon
    06. Rujan 2019. 12:26

Karla tako i ja mislim, na sta sam sve dala novce da ostvarimo trudnocu ovaj mi je test potreban za moj mir i nece mi biti zao. 
    I ja jedva čekam ponedjeljak i Lidl, tajice i bluzice mi se cine ok, iako su mi njihovi gornji komadi uvijek veliki ali vidjet cemo. A da radim mislim da bih bila stalno u problemima sta obuci, ovako i nije tesko nesto nabaciti na sebe. A jedva čekam da se vidi trbuh i da ga ponosno secem 🤰
    Razorstar mozes u grupu koju hoces, a mozes pratiti obje 
    Mislim da ce prave ljetne trudnice otvoriti novu grupu jer proljeće i ljeto su dugi period za jednu grupu, nije lako pratiti kad se razlikujemo u nekoliko mjeseci

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

skoljka
    06. Rujan 2019. 12:27

Karla89

Pozz svima!
    Evo završili mi s pregledom, bili na dolcu po najvećem pljusku i već smo doma na kauču zamotani u dekici..baš sam izabrala dan za ići u bolnicu.. 🥴 uglavnom sve je ok. NT 1.1mm, dr rekla da je to super 😊 i dalje je bebolinjo veći.. 5,4cm kao za 12tj..
    Maše rukama sve u 16 😆 i češkao je nosić 🥰🥰
    Ne sjećam se jel ima još koja danas pregled-sretno!
    Sljedeći pregled nam je 19.9. kad idemo na nifty.

Super, jesi vadila krv za Kombinirani kad ce nalaz? 

skoljka
    06. Rujan 2019. 12:32

Zinnia cestitam na urrdnom pregledu, pa moze biti i da vidi a nece jos reci mozda nije sigurna 🥰😍
    Meddleo i ti si bila na pregledu, super cestitam, ja sam bila sa 12+3 beba je bila 5,74,  tako da je to sve ok 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.