Evo i mene s pregleda, sve super 🤗🤗
Bas sam bila u strahu. Moja je bebica 3 dana manje po uzv nego po ciklusu, a i sama znam da je ovulacija bila kasnije. Cim mi je dr rekla da su sve mjere odlicne, odahnula sam 😊
Ma cestitam, super
Sta nam je svima na pregledu sa 12tt beba manja za 2 do 3 dana 😂, kad budemo na iducem pregledu bit ce vece od ovih sad so nas prednjace 😂😂😢
Da li si koja od vas dava injekcije fragmina? Ja sam sva plava, počela sam si u nogu tamo bi mi odmah došla modrica, pa sam sad na ruci, a tu kako kad, neki put dođe samo crvena točkica a neki put modrica. Pa ako imate koji savjet da možda mogu izbjeći modrice.
Čestitam curama na dobrim pregledima 😊
Mrvičak, super da si izbjegla kiretažu, tako i manje moraš čekati za planiranje druge trudnoće, naravno kad budeš spremna
Javi se na temu Zimskih beba i pitaj Grizli, mislim da si ona to daju u stomak, valjda je u stomak najucinkovitije, i ima neku taktiku bas da ne ostaju modrice
Hvala curke na dobrodošlici. 😍 Ostat ću i ja ovdje jer je i meni 3. mjesec već proljeće, hehe 😊
Meni se isto još ne vidi da sam trudna, bucka sam pa vjerojatno zato. Vidim da pričate o kombiniranom probiru, ja sam bila prekjučer u Vinogradskoj, načekala sam se, lik koji me pikao me piknuo tako loše kao nitko nikad u životu, ali isti dan došao nalaz, za sve je niski rizik, uzv je isto bio uredan, sve u najboljem redu. Inače imam 28 godina, prva trudnoća. Smirilo me to jako jer inače imam problema sa štitnjačom (hipotireoza hashimoto) i ostala sam trudna s vrijednosti od 37, a treba biti ispod 2.5 😳 Nitko ne može vjerovati da sam uopće ostala trudna.
Bogu hvala to smo brzo uspjeli spustiti i držimo dalje pod kontrolom. Nadam se da će do kraja biti sve u najboljem redu. 🥰
Cao cure 😁Htele sam da vas pitam, da li vi sve imate bolove u grudima kao simptom trudnoce. Ili kada vam se pojavio taj simptom? Ja ssm 6+2i nemam apsolutno nikakve bolove ni u grudima, niti biloko kakve druge😂... Nije mi muka, apetit mi je normalan. Jedino sto primetim je iscedak, i to neke zuckaste boje, kaze doktor da je to ok, da ne brinem, i jedino smo mi se spava popodne, inace nije. Drugih simptoma nemam. Ponekad sam zabrinuta...Zanimaju me vas iskustva😁
Super, neka nam bebice rastu i pregledi dobro prolaze.
Vi koje ste vise trudne imate li trbuscic? Ja svoj vec par dana vidim. Iako sam mršava trbuh sam uvijek malo imala a sad mi se vec cini da je ovo trudnicki 😊
Meni se ujutro malo vidi jer sam prije bila ravna, ali navecer se bas dobro vidi. I vec neko vrijeme ne mogu nositi hlace koje sam nosila pa nosim trudnicke i super su mi.
Cao cure 😁Htele sam da vas pitam, da li vi sve imate bolove u grudima kao simptom trudnoce. Ili kada vam se pojavio taj simptom? Ja ssm 6+2i nemam apsolutno nikakve bolove ni u grudima, niti biloko kakve druge😂… Nije mi muka, apetit mi je normalan. Jedino sto primetim je iscedak, i to neke zuckaste boje, kaze doktor da je to ok, da ne brinem, i jedino smo mi se spava popodne, inace nije. Drugih simptoma nemam. Ponekad sam zabrinuta…Zanimaju me vas iskustva😁
Mene su grudi malo bolile sa strana, mucnine su mi krenule negdje sa 6 tj, ne znam tocno i previse sam spavala, iza rucka obvezno 2h.
Cao cure 😁Htele sam da vas pitam, da li vi sve imate bolove u grudima kao simptom trudnoce. Ili kada vam se pojavio taj simptom? Ja ssm 6+2i nemam apsolutno nikakve bolove ni u grudima, niti biloko kakve druge😂… Nije mi muka, apetit mi je normalan. Jedino sto primetim je iscedak, i to neke zuckaste boje, kaze doktor da je to ok, da ne brinem, i jedino smo mi se spava popodne, inace nije. Drugih simptoma nemam. Ponekad sam zabrinuta…Zanimaju me vas iskustva😁
Ja sam na početku imala lagane bolove u grudima, ko pred mengu.. I već ih stvarno dugo nemam. Bila sam i ja zabrinuta zašto nemam taj simptom pa sam ih znala pritisnuti i tad osjetim skroz slabo
Mučnine krenule malo kasnije, odnosno više je to bila nekakva konstantna glad. I da, teško dolazim do daha, to mi je od početka jedini simptom koji se održao.
Meni je inace stomak ravan ko daska ujutro samo oko pupka imam slaufcic, e bome sad vidim da vise ujutro nije ravan, probala sam uvuc al ne ide sto znaci da je trudnicki 🤰, mm to jos nevidi ili se pravi blesav. Dr mi je tocno pokazala kad mi je radila uzv preko stomaka gdje je beba pa i nije to odmah ispod pupka nego bas dole nize.
Tko je pitao za somptome, kakve grudi neznam ni da ih imam 😂a ja jadna ocekivala to ce odmah pocet rast😂 malo su me boluckale na pocetku, sad nemam vise nekih simptoma, jedino mi muka kad se duze vozim ako ima vise zavoja.
Razprstar dobro dosla🥰, ovdje su trudnice sa terminima od pocetka 3mjeseca pa na dalje tako da ti mozes odabrati, ali one na zimskim su vec davno presisale 12tt tako da mislim da mi tamo ne pripadamo 🤪
Hvala curke na dobrodošlici. 😍 Ostat ću i ja ovdje jer je i meni 3. mjesec već proljeće, hehe 😊
Meni se isto još ne vidi da sam trudna, bucka sam pa vjerojatno zato. Vidim da pričate o kombiniranom probiru, ja sam bila prekjučer u Vinogradskoj, načekala sam se, lik koji me pikao me piknuo tako loše kao nitko nikad u životu, ali isti dan došao nalaz, za sve je niski rizik, uzv je isto bio uredan, sve u najboljem redu. Inače imam 28 godina, prva trudnoća. Smirilo me to jako jer inače imam problema sa štitnjačom (hipotireoza hashimoto) i ostala sam trudna s vrijednosti od 37, a treba biti ispod 2.5 😳 Nitko ne može vjerovati da sam uopće ostala trudna.
Bogu hvala to smo brzo uspjeli spustiti i držimo dalje pod kontrolom. Nadam se da će do kraja biti sve u najboljem redu. 🥰
Ma da, meni ti je 3.3. termrn al nisam za zimske. Tamo su curke vec dosta trudne, a mi smo tek na pocetku :)
Bit ce sve ok! Samo bez panike.
Meni se, inace, kuzi trbuscic. Ne jako ali tko zna da sam trudna, taj ga bome i vidi. I vec sam se pozdravila s nekim kosuljama koje ne mogu preko cica zakopcati :D
I da, zanima me da li su vam doktori odredili '' skolsku kilazu'' na osnovu vase visine i konstitucije? Ne znam kako je to kod vas U Hrvatskoj. :) Meni je ginekolog u Turskoj rekao 9-12kg (imam 52kg sad i 168cm sam visoka), a kad sam dosla sad u Srb kod mojih, 15kg mi je rekao. 😁Nisam opterecena kg, zaista nikad nisam imala problema sa tim, vec eto zbog zdravlja me zanima.
Sortiraj odgovore
Najstariji