Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ribi1234
    05. Rujan 2019. 20:29

mrvičak

skoljka

mrvičak

Cure, nakon po jačeg truda, izašla mi je beba na ruku, točno sam ju vidjela i neki ogroman komad, dug sigurno 8 cm, kao pola dlana. Sada ide čista krv. Valjda je sve izišlo.

A joooj, nemogu ni zamisliti kako ti je bilo kad si je vidjela 😢, mozda je posteljica ili vrpca to drugo
    Bolje da si se sama ocistila nego kiretraza u svakom slucaju 💜
    Jel trebas nositi na analizu?

Rekla mi je dr. da ako mi se to dogodi da ne moram jer je prvi spontani.
    Valjda jje sve otišlo. Ja cu se sutra svakako otici narucit na kiretazu, da ako je slucajno stogod ostalo da to rijesim, ali sma kod anesteziologa tek u ponedjeljak. Sutra cu svakako zvati dr.

Oni će ti svakako napraviti UZV i pregled prije kiretaže. Ako vide da nema potrebe, sigurno te neće dirati.

05. Rujan 2019. 20:36

Lilypie

Mrvicak nadam se da je to to, nazalost 😢 pa da ćeš makar izbjeći kiretazu. Pa valjda će te još jednom netko pregledati da vidi je li potrebno.

Ćneču vas više gnjaviti sa negativnim pričama. Malo mi je lakše kada se izjadam ovako i pitam kako to sve ide. Hvala vam od 💞 

ILoveCats
    05. Rujan 2019. 20:36

V

ILoveCats
    05. Rujan 2019. 20:37

Večer :)
    Kako ste?
    Ja sam umorna, i malo me boli trbuh, cas lijevo čas desno pa leđa...

• Frau_Mund6
    05. Rujan 2019. 20:53

Malagarava i TatjanaB, cestitam na dobrim pregledima 😉 sad polako dok trudnoca ne bude sigurna. 
    Mrvicak, nadam se da ti vise nista be treba osim uzv koji ce potvrdit da si cista. 
    Ribi, i ja sam kupila traperice u hm 😑 isto jucer!!!! Al takve su mi prosli put izgurale cijelu trudnocu pa eto bat to.  I bile su jedine 😉 
    Netko je spomenuo glavobolju, mene rastura danas..  bas gadno boli! Mislim da cu na pajkenje uskoro. 
    Inace je ovih dana ludilo. Mala ide u vrtic na privikavanje i bas je nekako ubrzan ritam. Jedva cekam da se usemimo i da mi postane sve rutina 

url=https://lilypie.com]

Chappie
    05. Rujan 2019. 20:58

https://www.podobnik.hr/novosti/gratis-4d-ultrazvucni-pregled-2019/

Daju besplatan 4d ali tad treba biti 20-30 tjedan. Ja cu biti 19. Ako ce netko biti veci nek se prijavi :)

🧔39
    👧31

ribi1234
    05. Rujan 2019. 20:58

mrvičak

Lilypie

Mrvicak nadam se da je to to, nazalost 😢 pa da ćeš makar izbjeći kiretazu. Pa valjda će te još jednom netko pregledati da vidi je li potrebno.

Ćneču vas više gnjaviti sa negativnim pričama. Malo mi je lakše kada se izjadam ovako i pitam kako to sve ide. Hvala vam od 💞

Ne pricaj gluposti. Meni je iskreno drago kad vidim da pises. Bez obzira sto se ne poznajemo, jako mi je zao sto i ti moras kroz to prolaziti. Znam da rijeci ne znace bas puno u ovim trenucima, ali bit ces bolje, samo treba malo vremena. 

MAmica21
    05. Rujan 2019. 21:00

Nekad odnos ginekologa prema trudnici moze izazvati veliku brigu koja često nije ni potrebna. Nakon pregleda i izjava da je mozda greška u trudnoći i velikih zabrinutih očiju pri ultrazvuku, otišla sam kod privatnice, koja je naravno vidjela samo jedan malo zdravi plod (~4mm) kojem ništa ne fali❤️ i naznačila da je sigurno samo Računica kriva (6., umjesto 7.tt).čak smo i srce čule 😍 dok me prvobitna gin uvjeravala da je to nemoguće tako rano.. 

mama33
    05. Rujan 2019. 21:19

mrvičak

Lilypie

Mrvicakdrago mi je da si se javila i da si koliko toliko dobro. Nadam se da ipak neces trebati na kiretazu.
    Od bolova u leđima danas ništa 😇 Jedna ili dvije mučnine za čitav dan. E ovo je dobar dan 😁

Ok sam. Misiila sam da cu bit gora, ali ne dam se. Inace sam jaka osoba i ne dam se ja tek tako. Najgore mi je kada legnem i kada imam vremena za razmisljanje. Je li i kojoj koja je imala spontani iz ove grupe prije ili sada krenulo ovako sa laganom smeđim krvi i bolovima kao menstrualnim?

Nemoj se bojati kiretaze, prosla sam je prije 10 dana pod opcom anestezijom. Tjelesne boli nema sa psihickom naucis... jako mi je zao sto si i ti morala to sve prozivjeti. Cudi me da su te sa 10 tjedana "pustili" da se mozda sama ocistis do kiretaze. Ja sam bila 10+3 i odma sutra su sve zakazali kao vec je to dosta kasno, cak su rekli da nemam ni tu drugu opciju gdje popijes tabletu pa krene krvarenje. Mi zene mozemo puuuno toga podnjeti. Ostatak ekipe, pratim vas i veselim se s vama svakom napretku, btw c&a vam zna imati divne a jeftine trudnicke odjece

05. Rujan 2019. 21:41

mama33

mrvičak

Lilypie

Mrvicakdrago mi je da si se javila i da si koliko toliko dobro. Nadam se da ipak neces trebati na kiretazu.
    Od bolova u leđima danas ništa 😇 Jedna ili dvije mučnine za čitav dan. E ovo je dobar dan 😁

Ok sam. Misiila sam da cu bit gora, ali ne dam se. Inace sam jaka osoba i ne dam se ja tek tako. Najgore mi je kada legnem i kada imam vremena za razmisljanje. Je li i kojoj koja je imala spontani iz ove grupe prije ili sada krenulo ovako sa laganom smeđim krvi i bolovima kao menstrualnim?

Nemoj se bojati kiretaze, prosla sam je prije 10 dana pod opcom anestezijom. Tjelesne boli nema sa psihickom naucis… jako mi je zao sto si i ti morala to sve prozivjeti. Cudi me da su te sa 10 tjedana "pustili" da se mozda sama ocistis do kiretaze. Ja sam bila 10+3 i odma sutra su sve zakazali kao vec je to dosta kasno, cak su rekli da nemam ni tu drugu opciju gdje popijes tabletu pa krene krvarenje. Mi zene mozemo puuuno toga podnjeti. Ostatak ekipe, pratim vas i veselim se s vama svakom napretku, btw c&a vam zna imati divne a jeftine trudnicke odjece

Nisu me pustili, dobila sam odmah uputnicu ali se nalaz krvi za krvnu grupu ceka 5 dana. Tako da čekam sutra taj nalaz krvi, a anesteziologa mi dali tek u pon jer nemam nalaze krvi. Sutra ujutro prvo idem u svoje dr. I onda idem dalje ako bude potrebno da mi daju termin za kiretažu koja će vjr bit u utorak ako uopće bude potrebno jer su komadi stali izlazi, i teče samo friška krv. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.