Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mama33
    05. Rujan 2019. 22:29

mrvičak

mama33

mrvičak

Lilypie

Mrvicakdrago mi je da si se javila i da si koliko toliko dobro. Nadam se da ipak neces trebati na kiretazu.
    Od bolova u leđima danas ništa 😇 Jedna ili dvije mučnine za čitav dan. E ovo je dobar dan 😁

Ok sam. Misiila sam da cu bit gora, ali ne dam se. Inace sam jaka osoba i ne dam se ja tek tako. Najgore mi je kada legnem i kada imam vremena za razmisljanje. Je li i kojoj koja je imala spontani iz ove grupe prije ili sada krenulo ovako sa laganom smeđim krvi i bolovima kao menstrualnim?

Nemoj se bojati kiretaze, prosla sam je prije 10 dana pod opcom anestezijom. Tjelesne boli nema sa psihickom naucis… jako mi je zao sto si i ti morala to sve prozivjeti. Cudi me da su te sa 10 tjedana "pustili" da se mozda sama ocistis do kiretaze. Ja sam bila 10+3 i odma sutra su sve zakazali kao vec je to dosta kasno, cak su rekli da nemam ni tu drugu opciju gdje popijes tabletu pa krene krvarenje. Mi zene mozemo puuuno toga podnjeti. Ostatak ekipe, pratim vas i veselim se s vama svakom napretku, btw c&a vam zna imati divne a jeftine trudnicke odjece

Nisu me pustili, dobila sam odmah uputnicu ali se nalaz krvi za krvnu grupu ceka 5 dana. Tako da čekam sutra taj nalaz krvi, a anesteziologa mi dali tek u pon jer nemam nalaze krvi. Sutra ujutro prvo idem u svoje dr. I onda idem dalje ako bude potrebno da mi daju termin za kiretažu koja će vjr bit u utorak ako uopće bude potrebno jer su komadi stali izlazi, i teče samo friška krv.

Aha, meni su imali staru trudnicku sa krvnom grupom. Nadam se da ti je vec sad sve izaslo, bar da izbjegnes bolnicu. Hrabra si ti ❤ Draga sretno i sa planiranjem nove trudnoce

skoljka
    06. Rujan 2019. 07:54

Chappie

https://www.podobnik.hr/novosti/gratis-4d-ultrazvucni-pregled-2019/

Daju besplatan 4d ali tad treba biti 20-30 tjedan. Ja cu biti 19. Ako ce netko biti veci nek se prijavi :)

A ja 17, pa bit ce neka nadam se, steta propustiti besplatan pregled. Jedino sto je bed sto ce biti vise doktora al nema ni to veze i onak je pregled preko stomaka 😅

skoljka
    06. Rujan 2019. 07:56

MAmica21

Nekad odnos ginekologa prema trudnici moze izazvati veliku brigu koja često nije ni potrebna. Nakon pregleda i izjava da je mozda greška u trudnoći i velikih zabrinutih očiju pri ultrazvuku, otišla sam kod privatnice, koja je naravno vidjela samo jedan malo zdravi plod (~4mm) kojem ništa ne fali❤️ i naznačila da je sigurno samo Računica kriva (6., umjesto 7.tt).čak smo i srce čule 😍 dok me prvobitna gin uvjeravala da je to nemoguće tako rano..

A jooj, znaci niso izdrzala, potrazila si drugo misljenje, neka si, sad si mirnija... Ipak si kasnije ovulirala

Lilypie
    06. Rujan 2019. 08:34

Došao mi je nalaz iz Vinogradskoj. TSH još gori 0,04 a od ostalih hormona jedino je Anti- TPO izvan granica 49,5.
    Sad ne znam sto da mislim.  U ponedjeljak opet na kontrolu s nalazima pa cu vidjet. Kako je moguće da s tako lošim nalazom nemam nikakvih simptoma? 

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

ILoveCats
    06. Rujan 2019. 09:55

Nadam se da će sve biti ok.

MAmica21
    06. Rujan 2019. 09:58

Poznato nam svima☺️ za odgovore i preglede u trudnoći (pogotovo prvoj) bi i na Mars letila❤️
    Svejedno hvala na savjetima. 

Nova19
    06. Rujan 2019. 10:07

mama33

mrvičak

Lilypie

Mrvicakdrago mi je da si se javila i da si koliko toliko dobro. Nadam se da ipak neces trebati na kiretazu.
    Od bolova u leđima danas ništa 😇 Jedna ili dvije mučnine za čitav dan. E ovo je dobar dan 😁

Ok sam. Misiila sam da cu bit gora, ali ne dam se. Inace sam jaka osoba i ne dam se ja tek tako. Najgore mi je kada legnem i kada imam vremena za razmisljanje. Je li i kojoj koja je imala spontani iz ove grupe prije ili sada krenulo ovako sa laganom smeđim krvi i bolovima kao menstrualnim?

Nemoj se bojati kiretaze, prosla sam je prije 10 dana pod opcom anestezijom. Tjelesne boli nema sa psihickom naucis… jako mi je zao sto si i ti morala to sve prozivjeti. Cudi me da su te sa 10 tjedana "pustili" da se mozda sama ocistis do kiretaze. Ja sam bila 10+3 i odma sutra su sve zakazali kao vec je to dosta kasno, cak su rekli da nemam ni tu drugu opciju gdje popijes tabletu pa krene krvarenje. Mi zene mozemo puuuno toga podnjeti. Ostatak ekipe, pratim vas i veselim se s vama svakom napretku, btw c&a vam zna imati divne a jeftine trudnicke odjece

Ja sam dobila tabletu za spontani da se očistim, plod bio 10+2... jučer popodne prestala krvariti nakon 4 dana.
    U ponedjeljak ću ići provjeriti da je sve izašlo... meni osobno nisu bili takvi bolovi kakve su najavljivali ali Jure me malo poštenije primilo... bila jednom na kiretazi, nije strašno, ali došla u 7 ujutro i primili me u 4 popodne, na tašte... uspavali me i za čas bilo gotovo... ali psihički malo teže...
    Tako da sam sada objeručke primili drugu opciju koju su mi ponudili... nadam se samo da je sve otišlo...
    Trudnice drage, čuvajte i mazite svoje trbuščiće... a ako Bog da uskoro ćemo se opet dopisivati nekom ljepšom prilikom 💕

• Zinnia
    06. Rujan 2019. 10:08

Eto mene s drugog pregleda, srceko kuca 
    Beba je velika, kaze gin za 13+1! Jako se lijepo namjestila pa je bez problema sve mjere uzela i kaze da je sve okej. Zbunila me jer se bebi obraćala malo u muškom, malo u ženskom rodu.. Pa možda onda ona nekaj i vidi
    Nego, šećer mi je 5.3, ona kaže da bi trebao biti do 5.0.. Kaj nije 6 neka granica? Kak je vama? 

Nova19
    06. Rujan 2019. 10:09

Mrvičak nadam se da ti je sve otišlo i da ćeš se brzo oporaviti... i da se uskoro opet dopisujemo na veselim temama 🥰

Točkica37
    06. Rujan 2019. 10:13

Zinnia

Eto mene s drugog pregleda, srceko kuca
    Beba je velika, kaze gin za 13+1! Jako se lijepo namjestila pa je bez problema sve mjere uzela i kaze da je sve okej. Zbunila me jer se bebi obraćala malo u muškom, malo u ženskom rodu.. Pa možda onda ona nekaj i vidi
    Nego, šećer mi je 5.3, ona kaže da bi trebao biti do 5.0.. Kaj nije 6 neka granica? Kak je vama?

U trudnoci mora biti na taste ispod 5.1 .

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.