Cao cure 😁Htele sam da vas pitam, da li vi sve imate bolove u grudima kao simptom trudnoce. Ili kada vam se pojavio taj simptom? Ja ssm 6+2i nemam apsolutno nikakve bolove ni u grudima, niti biloko kakve druge😂… Nije mi muka, apetit mi je normalan. Jedino sto primetim je iscedak, i to neke zuckaste boje, kaze doktor da je to ok, da ne brinem, i jedino smo mi se spava popodne, inace nije. Drugih simptoma nemam. Ponekad sam zabrinuta…Zanimaju me vas iskustva😁
Nemam ni ja nekih simptoma i isto se zabrinem. Al vjerojatno da imam mučnine svaki dan bi kukala zašto baš ja😂 pe eto, valjda smo sretnice i da će sve bit ok.
Kako vidim po sebi sise malo bole pa prestanu pa bole opet. U početku sam jedva spavala jer bi se budila kad ih dotaknem koliko su bile osjetljive. Onda su skoro skroz prestale i sad me vec duze vrijeme bole dolje i sa strane samo na dodir. Rast jos nisu počele.
Meni je aplikacija izračunala da sa 163 cm i 50kg trebam dobiti do kraja 13 kg. I imam grafikon po mjesecima, to mi je fora, ali sam daleko ispod krivulje
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Evo me u bolnici. Dali su mi neku injekciju kao drip da ode zadnji cm sam. Ostalo je sve otišlo. Izbjegla sam kiretažu
Bravo! Barem malo dobrih vijesti. Kako se osjecas?
Eco me ipak kuci. Jos nista s tim krenulo nije osim bolova u leđima. U nedilju moram opet na pregled. Valjda ee to otici do nedilje. Ostao je samo mali sloj endometrija
Evo i ja vam se pridružujem. Moja situacija je u pocetku bila malo kompliciranija. Naime imala sam spontani pobacaj 3.7.2019. sa 6+4. Ali mi je sve samo izaslo i jos sam dobila ergotyl da mi 100% izade sve. I rekli su mi da je moj spontani poput menstruacije i da nema prepreke za novu trudnocu. Suprug i ja smo se mislili pazit bar dok ne prode prvi ciklus, da mogu racunat trudnocu, no nismo uspjeli. Ostala sam trudna. 28.8 isla na prvi pregled i racunali su mi trudnocu od prvog dana spontanog. Tada sam po njima bila trudna 8.tj. Ali na uzv se vidila samo gv i zv. Veli doktorica da je to po njoj 5tj. Danas isla opet na pregled, uzv pokazuje plod, ali ne jedan vec dva ploda i dvije zv. I pokazuje da sam trudna 6+2. Termin 29.4.2020. Jeeeej postat cu mama twinsa🥰🥰🥰
Malo mi je šecer povisen pa me stavila na dijetu, ogtt radila prva dva super, treci malo povisen, sad moram za mj i po opet na ogtt, veli ak bude opet visok salje me kod interniste.
Filip&Andrej
27.03.2020
Kako vidim po sebi sise malo bole pa prestanu pa bole opet. U početku sam jedva spavala jer bi se budila kad ih dotaknem koliko su bile osjetljive. Onda su skoro skroz prestale i sad me vec duze vrijeme bole dolje i sa strane samo na dodir. Rast jos nisu počele.
Meni je aplikacija izračunala da sa 163 cm i 50kg trebam dobiti do kraja 13 kg. I imam grafikon po mjesecima, to mi je fora, ali sam daleko ispod krivulje
Koja aplikacija je u pitanju?
Filip&Andrej
27.03.2020
Cestitam na dobrim pregledima, bas je lijepo kada se netko javi sa lijepim vijestima!
ancica- cestitam, dobrodosla! :)
Ja danas dozivjela sok jer sam ujutro nasla smedu krv na ulosku. Odmah isla na hitnu, morala sam provjeriti. Sa plodom je sve ok, kuca, odgovara tjednima, krv ne znaju uzrok. Ja sam oducila bit pozitivna i zaista vjerovat da je to samo neka zilica, kapilarica posto je prestalo i nista vise ne ide. Njima je dobro sta je bila sam smeda, nema nove krvi. Ali zato sam sada na strogom lezanju pa vas pratim. :)
Je li neka od vas imala ovako krvarenje koje nisu znali objasniti a da je s plodom sve ok?
Vanush ako si pratila forum, nas nekoliko je imalo krvarenja koja nitko nije znao objasniti. Bez obzira na to sto oni kažu da je to normalno, meni nije i ne želim vise to nikad vidjeti 😱
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Lilypie - da, znala sam da sam procitala prije da je netko imao slicnu situaciju ali nisam mogla sada naci postove. Hvala! Upravo to, tresla sam se ujutro kad sam vidjela a doktor kaze ma ne brini, to je cesto. Malo teze poslusat dok se dogada, sada kada je prestalo vec je lakse.
Sortiraj odgovore
Najstariji