Ancica dobrodošla, zanimljiva prica kod tebe, eto jos jedni blizanci u grupi 😊
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Došao mi je nalaz iz Vinogradskoj. TSH još gori 0,04 a od ostalih hormona jedino je Anti- TPO izvan granica 49,5.
Sad ne znam sto da mislim. U ponedjeljak opet na kontrolu s nalazima pa cu vidjet. Kako je moguće da s tako lošim nalazom nemam nikakvih simptoma?
Draga Lilypie meni ti je TSH danas 0.01. Nemam ni ja simptoma nikakvih, ostavili su me sad do ponedjeljka, pa opet moram vaditi
Da li si koja od vas dava injekcije fragmina? Ja sam sva plava, počela sam si u nogu tamo bi mi odmah došla modrica, pa sam sad na ruci, a tu kako kad, neki put dođe samo crvena točkica a neki put modrica. Pa ako imate koji savjet da možda mogu izbjeći modrice.
Čestitam curama na dobrim pregledima 😊
Mrvičak, super da si izbjegla kiretažu, tako i manje moraš čekati za planiranje druge trudnoće, naravno kad budeš spremna
I ja sam na fragminu. Ja ti ščepam di imam najviše sala, polako dajem i sav si zrak također istisnem. Ali koji put kad se krivo pogodim isto ostane ona crvena točkica
Došao mi je nalaz iz Vinogradskoj. TSH još gori 0,04 a od ostalih hormona jedino je Anti- TPO izvan granica 49,5.
Sad ne znam sto da mislim. U ponedjeljak opet na kontrolu s nalazima pa cu vidjet. Kako je moguće da s tako lošim nalazom nemam nikakvih simptoma?
Draga Lilypie meni ti je TSH danas 0.01. Nemam ni ja simptoma nikakvih, ostavili su me sad do ponedjeljka, pa opet moram vaditi
Pa ja ne znam otkud sad to 😏 Kakav ti je do sad bio?
Ancice čestitam i dobrodošla.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Da li si koja od vas dava injekcije fragmina? Ja sam sva plava, počela sam si u nogu tamo bi mi odmah došla modrica, pa sam sad na ruci, a tu kako kad, neki put dođe samo crvena točkica a neki put modrica. Pa ako imate koji savjet da možda mogu izbjeći modrice.
Čestitam curama na dobrim pregledima 😊
Mrvičak, super da si izbjegla kiretažu, tako i manje moraš čekati za planiranje druge trudnoće, naravno kad budeš spremna
I ja sam na fragminu. Ja ti ščepam di imam najviše sala, polako dajem i sav si zrak također istisnem. Ali koji put kad se krivo pogodim isto ostane ona crvena točkica
Hvala😊 kad dođe samo crvena točkica sam sretna, inače na nogama mi modrice 3-4cm promjera. U trbuh još nisam probala.
Meni aplikacija kaze da se mogu 13kg udebljati, mada ide zima, a svi bolje papamo zimi, tako da 😂😅
Ja imam i tu zelenu sa bijelim nozicama i onu roze srce sa bijelom bebom unutra, ona mi je malo draza, vise info i vidim kako bi beba trebala izgetadi u kojem tjednu.
Uh rucak, evo taman gotova sa svim, sad chillam. Puretina sa gljivama u vrhnju i kurkumi, njam.. Prilog pole i kuhano carsko povrce..
Danas grah :) zahladilo je 😄
Joooj grah.. Mogla bi ga i ja jedan dan... Prosle god sam prvi put probala sa kiselim zeljem, jedna zagorka me nagovorila, i bas mi se svidjelo 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji