Malagarava 😍🥰 super, cestitam nanurednom pregledu 🥳
TatjanaB 🥰😍 ma super, vidis da je sve ok. A kako to da pijes Utrogestan, mi ga ovdje svi dole guramo, visr mo lude od njeg 🤪, ja sam ga jednom popila prije transfera jer sam bila u gradu pa nisam mogla staviti, i sat vremena poslije zavrsila na hitnoj koliko mi je oborio tlak, muz mislio da umirem 😂
Jooooj kako je lijepo kad dodjete a lijepe vijesti sa pregleda
Lemon ja sam se najnormalnije kupala na moru, cak je preporucljivo u slanoj vodi bas sto je manje podlozna bakterijama, samo nemoj pokraj nekih doticanja druge vode ili nedaj boze kanalizacije. I bez naglih pokreta u vodi i naglog istezanja i kolutoca 🤪😂
Ribi1234 - taman sam jutros kupila traperice za trudnice i pošteno ih platila. Da sam barem prije vidjela da će biti u Lidlu. 😁
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ribi1234 - taman sam jutros kupila traperice za trudnice i pošteno ih platila. Da sam barem prije vidjela da će biti u Lidlu. 😁
I ja sam jucer, u hm-u, 300kn
Cure, nakon po jačeg truda, izašla mi je beba na ruku, točno sam ju vidjela i neki ogroman komad, dug sigurno 8 cm, kao pola dlana. Sada ide čista krv. Valjda je sve izišlo.
Cure, nakon po jačeg truda, izašla mi je beba na ruku, točno sam ju vidjela i neki ogroman komad, dug sigurno 8 cm, kao pola dlana. Sada ide čista krv. Valjda je sve izišlo.
A joooj, nemogu ni zamisliti kako ti je bilo kad si je vidjela 😢, mozda je posteljica ili vrpca to drugo
Bolje da si se sama ocistila nego kiretraza u svakom slucaju 💜
Jel trebas nositi na analizu?
Cure ne znam jeste vidjele ili cule, ali imate i trudnicke hlace u Lc Waikikiju u areni, tj. onom parku tamo, ima ih po 75kn i stvarno su dobre😁 malo upadam sa tim haha, ali pratim i vas pa eto savjet😀
to je onda to draga. Do ponedjeljka ces, nadam se, biti cista.
A joooj, nemogu ni zamisliti kako ti je bilo kad si je vidjela 😢, mozda je posteljica ili vrpca to drugo
Bolje da si se sama ocistila nego kiretraza u svakom slucaju 💜
Jel trebas nositi na analizu?
Rekla mi je dr. da ako mi se to dogodi da ne moram jer je prvi spontani.
Valjda jje sve otišlo. Ja cu se sutra svakako otici narucit na kiretazu, da ako je slucajno stogod ostalo da to rijesim, ali sma kod anesteziologa tek u ponedjeljak. Sutra cu svakako zvati dr.
C1M4 hvala, iako sam zapamtila tu trgovinu kada ste ju vi spominjale
Mrvicak neka je izašlo samo, slobodno pij nesto protiv bolova ako te boli, nemoj se patiti
Skoljka ja samo plivam i inače, nista ne izvodim u vodi iako kazu pogoršanje, ali onda mi nece biti vise ni zao ako se ne okupam
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Mrvicak nadam se da je to to, nazalost 😢 pa da ćeš makar izbjeći kiretazu. Pa valjda će te još jednom netko pregledati da vidi je li potrebno.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji