Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ILoveCats
    06. Rujan 2019. 17:36

Ja sam za ručak zapečeni grah i neke kobasice sam kupila u Konzumu... Nisu mi nekaj,
    Upravo mjesim jedne odlične kifle jer mi dolazi frendica :) Obzirom da moram mirovati al u kuhinju smijem tak se opuštam, a jučer ih radila u planule odmah :)

Sheram recept :)

25 gr kvasa
    1 zlica šećera
    220 ml mlijeka
    500 gr brašna
    100 ml ulja
    2 žličice soli
    1 razmučeno jaje

premaz. 2 žlice maslaca+2 žlice brašna 

Staviti kvas+šećer+dio mlijeka da se diže. U posudu staviti brašno, sol, ulje, razmučeno jaje,mlijeko i nadošli kvas. Zamijssiti tijesto i pustiti da se diže. Kad se diglo razvljati premazati dio premazom i poklopiti, pa drugi dio premazati i poklopiti i treći tako. Pustiti da se diže. Razvljati, narezati na kvadrate, /meni je za to najbolji onaj rezač za pizzu iz ikee.
    Puniti po želji, spojiti kvadrat u trokut, malo stisnuti rubove. Staviti na pek papir u lim za pečenje i u pećnicu koja je zagrijana na 180 C. Peci dok ne porumene. Posuti šećerom u prahu.

Maja 3
    06. Rujan 2019. 18:24

ILoveCats

Ja sam za ručak zapečeni grah i neke kobasice sam kupila u Konzumu… Nisu mi nekaj,
    Upravo mjesim jedne odlične kifle jer mi dolazi frendica :) Obzirom da moram mirovati al u kuhinju smijem tak se opuštam, a jučer ih radila u planule odmah :)

25 gr kvasa
    1 zlica šećera
    220 ml mlijeka
    500 gr brašna
    100 ml ulja
    2 žličice soli
    1 razmučeno jaje

Staviti kvas+šećer+dio mlijeka da se diže. U posudu staviti brašno, sol, ulje, razmučeno jaje,mlijeko i nadošli kvas. Zamijssiti tijesto i pustiti da se diže. Kad se diglo razvljati premazati dio premazom i poklopiti, pa drugi dio premazati i poklopiti i treći tako. Pustiti da se diže. Razvljati, narezati na kvadrate, /meni je za to najbolji onaj rezač za pizzu iz ikee.
    Puniti po želji, spojiti kvadrat u trokut, malo stisnuti rubove. Staviti na pek papir u lim za pečenje i u pećnicu koja je zagrijana na 180 C. Peci dok ne porumene. Posuti šećerom u prahu.

Schrenshotala sam si! Mozda bi i radila...al vec sam ispekla buhtle s sljivama...i zamjesila tijesto za pizzu,kumovi nam dolaze na veceru.
    Za rucak je bio rizoto s piletinom i vrganjima.

Reni
    06. Rujan 2019. 18:36

Hej zenice evo da vam se i ja pridruzim napokon,trudna sam 8+2 po zadnjoj M,ali 7+2 po uzv i velicini bebe,jer su mi ciklusi produzeni i neredoviti. Sve je ok,srce kuca,bebica se lijepo razvija,tek za 4 tjedna imam sljedecu kontrolu. Kako se vi nosite s trudnocom,mene prati konstantan strah da nesto ne podje po zlu,prosle godine sam imala spontani u osmom tjednu i sad se uzasno brinem,ali tada je i ranije bilo naznaka da trudnoca ne napreduje,sad je sve super. Jos da se mogu opustiti,ali tesko ..

Lemon
    06. Rujan 2019. 18:46

Dobrodošla Reni, svima koji smo imali spontani nam je tako i mislim da nitko ne može bez straha. Bitno je da se sa svakim sljedećim pregledom malo smiris i vrijeme prolazi i bude lakse. Ne možemo pobjeći od onoga sto nam je planirano samo možemo vjerovati i misliti pozitivno 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Luca87
    06. Rujan 2019. 19:09

Lilypie

Luca87

Lilypie

Došao mi je nalaz iz Vinogradskoj. TSH još gori 0,04 a od ostalih hormona jedino je Anti- TPO izvan granica 49,5.
    Sad ne znam sto da mislim. U ponedjeljak opet na kontrolu s nalazima pa cu vidjet. Kako je moguće da s tako lošim nalazom nemam nikakvih simptoma?

Draga Lilypie meni ti je TSH danas 0.01. Nemam ni ja simptoma nikakvih, ostavili su me sad do ponedjeljka, pa opet moram vaditi

Pa ja ne znam otkud sad to 😏 Kakav ti je do sad bio?
    Ancice čestitam i dobrodošla.

0.9,-1,2
    Da nisam bila u mpo nebi ni znala da imam hashimoto

ILoveCats
    06. Rujan 2019. 19:25

Maja 3

ILoveCats

Ja sam za ručak zapečeni grah i neke kobasice sam kupila u Konzumu… Nisu mi nekaj,

25 gr kvasa
    1 zlica šećera
    220 ml mlijeka
    500 gr brašna
    100 ml ulja
    2 žličice soli
    1 razmučeno jaje

Schrenshotala sam si! Mozda bi i radila…al vec sam ispekla buhtle s sljivama…i zamjesila tijesto za pizzu,kumovi nam dolaze na veceru.
    Za rucak je bio rizoto s piletinom i vrganjima.

Neće ti biti žao :) Ja sam ih sad radila s pirovim i crnim brašnom :) 350 gr crnog i 150 gr pirovog :)

Vaki
    06. Rujan 2019. 19:37

Lista trudnica s terminima:
    Točkica37 – 20.2. (14.2.)
    LaLuna – 23.2.
    Chappie – 29.2.
    Ribi1234 – 3.3
    Maya20 – 5.3.
    KatyNina1991 – 5.3.
    Katarina1990 - 9.3.
    Lilypie – 10.3.
    Skoljka - 13.3.
    Razorstar – 14.3.
    MeddLeo407 - 16.3.
    Zinnia – 17.3.
    mamasita05 – 18.3.
    Martyns – 23.3.
    Karla89 - 25.3.
    Lemon – 1.4.
    Kiki156 – 2.4.
    Vaki - 6.4.
    Poppy – 8.4.
    ApČiha - 10.4.
    Frau_Mund6 – 11.4.
    Maja3 – 15.4.
    aria12 – 18.4.
    Enigmaticnaa – 23.4.
    stefanii0402 – 4. mjesec
    Ejlejtija – 4. mjesec
    Lina674 – 4. mjesec
    ančica – 29.4.
    MY_life<3 – 14.5.
    Japanka
    Antonela93
    ILoveCats
    Luca87
    marti07
    Anita160595
    sirenita
    _IvaGljiva_
    Elenicaa20
    MAmica21
    Mart1987
    Karli_3110
    TatjanaB
    lola17
    Sejla48
    vanush
    BaeBee85
    Anastazija136
    velica
    malagarava
    Smiley
    Reni

Pregledi:
    marti07 – 9.9.
    Frau_Mund6 – 9. mjesec
    tinchy - ­_- - 11.9.
    KatyNina1991 – 17.9.
    Karla89 – 19.9. (Nifty)
    Smiley – 20.9.
    Vaki – 24.9.
    Chappie – 30.9.
    Točkica37 – 30.9.
    Lina674 – 2.10.
    skoljka – 2.10.
    Karla89 – 7.10.
    Zinnia – 7.10.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

skoljka
    06. Rujan 2019. 19:41

ILoveCats ej vec par dana razmisljam da radim kiflice i nikako da napravim, mozda ako sutra ako budem slobodna da napokon napravim, sad bi bas mogla jesti 🥐🥐, ja radim nesto drugacije sa kis vrhnjem i ne u slojevima, ali cini mi se da moja mama radi takve.
    A i te buhtle sa sljivama,... Joj zene sta mi radite, jel vi znate da kad nesto od hrane spomenete ovdje meni se odmah to jede 😛😛😛

Lilypie
    06. Rujan 2019. 19:56

Vaki dodaj me za pregled 09.09. 😘

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Smiley
    06. Rujan 2019. 20:26

Reni čestitam. A znam za strah, to valjda mora biti prisutno kad se tako nešto desi. Al treba mislit pozitivno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.