Moj je malac na 12+2 bio za 12 tjedana točno, 5,25 cm. Rekla je da je to ok i normalno, valjda je🙄
Nek nam rastu bebači 🤩🤩🤩
Pozz svima!
Evo završili mi s pregledom, bili na dolcu po najvećem pljusku i već smo doma na kauču zamotani u dekici..baš sam izabrala dan za ići u bolnicu.. 🥴 uglavnom sve je ok. NT 1.1mm, dr rekla da je to super 😊 i dalje je bebolinjo veći.. 5,4cm kao za 12tj..
Maše rukama sve u 16 😆 i češkao je nosić 🥰🥰
Ne sjećam se jel ima još koja danas pregled-sretno!
Sljedeći pregled nam je 19.9. kad idemo na nifty.
Moj je malac na 12+2 bio za 12 tjedana točno, 5,25 cm. Rekla je da je to ok i normalno, valjda je🙄
Nek nam rastu bebači 🤩🤩🤩
Nisam vidjela prije post, pa da ti odmah odg.
Mi smo danas 11+3 i veliki 5,4cm kao za 12tj
Al rekla mi je dr da ne brinem, da je to sve ok..neke bebice su manje, neke veće.. 🥰 bitno da su oni ok i da rastu 😍🥰 tako da ne brini 💚
Nek nam rastu bebači 🤩🤩🤩
Nisam vidjela prije post, pa da ti odmah odg.
Mi smo danas 11+3 i veliki 5,4cm kao za 12tj
Al rekla mi je dr da ne brinem, da je to sve ok..neke bebice su manje, neke veće.. 🥰 bitno da su oni ok i da rastu 😍🥰 tako da ne brini 💚
Mi smo isto cijelo vrijeme za tjedan dana veci. Sve je to ok ;)
Evo me u bolnici. Dali su mi neku injekciju kao drip da ode zadnji cm sam. Ostalo je sve otišlo. Izbjegla sam kiretažu
Evo me u bolnici. Dali su mi neku injekciju kao drip da ode zadnji cm sam. Ostalo je sve otišlo. Izbjegla sam kiretažu
Bravo! Barem malo dobrih vijesti. Kako se osjecas?
Pozz svima!
Evo završili mi s pregledom, bili na dolcu po najvećem pljusku i već smo doma na kauču zamotani u dekici..baš sam izabrala dan za ići u bolnicu.. 🥴 uglavnom sve je ok. NT 1.1mm, dr rekla da je to super 😊 i dalje je bebolinjo veći.. 5,4cm kao za 12tj..
Maše rukama sve u 16 😆 i češkao je nosić 🥰🥰
Ne sjećam se jel ima još koja danas pregled-sretno!
Sljedeći pregled nam je 19.9. kad idemo na nifty.
Super za pregled i nuhalni je super. Jel znaš koji ces paket Niftya uzeti? Meni je moj gin rekao da prije popunjavam papire neke i pitaju me sto sve hocu pa cijena može biti i visa od cjenika, a mislila sam onaj najopsežniji.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Evo i mene s pregleda, sve super 🤗🤗
Bas sam bila u strahu. Moja je bebica 3 dana manje po uzv nego po ciklusu, a i sama znam da je ovulacija bila kasnije. Cim mi je dr rekla da su sve mjere odlicne, odahnula sam 😊
Super vijesti cure 👍 Karla jesi malo odahnula sada? Ja se ne mogu dočekati 😍
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Super, neka nam bebice rastu i pregledi dobro prolaze.
Vi koje ste vise trudne imate li trbuscic? Ja svoj vec par dana vidim. Iako sam mršava trbuh sam uvijek malo imala a sad mi se vec cini da je ovo trudnicki 😊
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji