Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Rujan 2019. 10:41

Moj je malac na 12+2 bio za 12 tjedana točno, 5,25 cm.  Rekla je da je to ok i normalno, valjda je🙄
    Nek nam rastu bebači 🤩🤩🤩

Boa35
    06. Rujan 2019. 11:13

Pozz svima! 
    Evo završili mi s pregledom, bili na dolcu po najvećem pljusku i već smo doma na kauču zamotani u dekici..baš sam izabrala dan za ići u bolnicu.. 🥴 uglavnom sve je ok. NT 1.1mm, dr rekla da je to super 😊 i dalje je bebolinjo veći.. 5,4cm kao za 12tj.. 
    Maše rukama sve u 16 😆 i češkao je nosić 🥰🥰
    Ne sjećam se jel ima još koja danas pregled-sretno! 
    Sljedeći pregled nam je 19.9. kad idemo na nifty. 

Boa35
    06. Rujan 2019. 11:15

meddle0407

Moj je malac na 12+2 bio za 12 tjedana točno, 5,25 cm. Rekla je da je to ok i normalno, valjda je🙄
    Nek nam rastu bebači 🤩🤩🤩

Nisam vidjela prije post, pa da ti odmah odg.  
    Mi smo danas 11+3 i veliki 5,4cm kao za 12tj
    Al rekla mi je dr da ne brinem, da je to sve ok..neke bebice su manje, neke veće.. 🥰 bitno da su oni ok i da rastu 😍🥰 tako da ne brini 💚

ribi1234
    06. Rujan 2019. 11:27

Karla89

meddle0407

Moj je malac na 12+2 bio za 12 tjedana točno, 5,25 cm. Rekla je da je to ok i normalno, valjda je🙄
    Nek nam rastu bebači 🤩🤩🤩

Nisam vidjela prije post, pa da ti odmah odg.
    Mi smo danas 11+3 i veliki 5,4cm kao za 12tj
    Al rekla mi je dr da ne brinem, da je to sve ok..neke bebice su manje, neke veće.. 🥰 bitno da su oni ok i da rastu 😍🥰 tako da ne brini 💚

Mi smo isto cijelo vrijeme za tjedan dana veci. Sve je to ok ;)

06. Rujan 2019. 11:29

Evo me u bolnici. Dali su mi neku injekciju kao drip da ode zadnji cm sam. Ostalo je sve otišlo. Izbjegla sam kiretažu

ribi1234
    06. Rujan 2019. 11:35

mrvičak

Evo me u bolnici. Dali su mi neku injekciju kao drip da ode zadnji cm sam. Ostalo je sve otišlo. Izbjegla sam kiretažu

Bravo! Barem malo dobrih vijesti. Kako se osjecas?

Lemon
    06. Rujan 2019. 11:44

Karla89

Pozz svima!
    Evo završili mi s pregledom, bili na dolcu po najvećem pljusku i već smo doma na kauču zamotani u dekici..baš sam izabrala dan za ići u bolnicu.. 🥴 uglavnom sve je ok. NT 1.1mm, dr rekla da je to super 😊 i dalje je bebolinjo veći.. 5,4cm kao za 12tj..
    Maše rukama sve u 16 😆 i češkao je nosić 🥰🥰
    Ne sjećam se jel ima još koja danas pregled-sretno!
    Sljedeći pregled nam je 19.9. kad idemo na nifty.

Super za pregled i nuhalni je super. Jel znaš koji ces paket Niftya uzeti? Meni je moj gin rekao da prije popunjavam papire neke i pitaju me sto sve hocu pa cijena može biti i visa od cjenika, a mislila sam onaj najopsežniji. 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• mamasita05
    06. Rujan 2019. 11:47

Evo i mene s pregleda, sve super 🤗🤗 
    Bas sam bila u strahu. Moja je bebica 3 dana manje po uzv nego po ciklusu, a i sama znam da je ovulacija bila kasnije. Cim mi je dr rekla da su sve mjere odlicne, odahnula sam 😊

Lilypie
    06. Rujan 2019. 11:51

Super vijesti cure 👍 Karla jesi malo odahnula sada? Ja se ne mogu dočekati 😍

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Lemon
    06. Rujan 2019. 11:53

Super, neka nam bebice rastu i pregledi dobro prolaze.
    Vi koje ste vise trudne imate li trbuscic? Ja svoj vec par dana vidim. Iako sam mršava trbuh sam uvijek malo imala a sad mi se vec cini da je ovo trudnicki 😊

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.