E bas sam htjela pitati jeste li upratile ove akcije u Lidlu, svako koliko budu za bebe, mene bas zanimaju ove posteljinice baas su jeftine, jer realno po baby ducanoma su oko 400, a koliko se moze koriatiti do 2 god i vec prerasta, ni svoju posteljinu ne placam 400hahah iz ikee za 200 ili 300kn pa traje godinama 😂
Ja imam par komada tih iz Lidl-a za svoju... Odlične su.
Ja sam se kupala ali tad još nisam znala da sam trudna. Da sam znala mislim da ne bi, šta kad smo mi trudnice tak osjetljive, svaki vrag nam smeta 🙄
Ja sam se kupala najnormalnije. I gin je rekao da mogu slobodno.
🧔39
👧31
Ja sam se kupala sasvim normalno. To mi je i doktorica rekla. Jedino sto sam izbjegavala jest dugo sunčanje.
Sto se tiče ishrane, nisam mijenjala ništa. Jedem raznovrsno i toga se držim. Ni u čemu ne pretjerujem ali se bome i ne držim kao da sam na bolničkoj ishrani 😁
Cure imate li glavobolje? Ovih zadnjih nekoliko dana bas me ubijaju 😔
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sad sam vas malo unazad pročitala, jako mi je žao cure kojima je trudnoća završila. Glavu gore, znam da je teško, al desit će se kad bude pravo vrijeme. Tako sam ja i sebe tješila
Cure samo da se javim. Sa pregleda smo dosli sve je ured 5 tj i 6 dana . Nadam se da ce se tako i nastaviti i da cemo se sa vama druziti
Pozz cure :) Da se javim, danas na pregledu se video rad srca 🙈 6+1dan...Doktor je rekao da je sve uredu, i da se vidi jedna beba 😁iako je beta visoka, ali za sad😂... Da dodjem za 5 nedelja, za Double test. Pitala sam ga za iscedak sto imam, neke cudne boje je zuto-svetlo smedje... On kaze da se to zenama desava, da se ne bojim. Pijem Utrogestan do kraja ove nedelje, dok ne potrosim celu kutiju i dao mi je Femibion, koliko sam razumela to su neki vitamini za trudnice. Eto, da podelim sa vama lepu vest. I nadam se da ce sve tako ostati🙏🥰Zanimaju me vasa iskustva ako ste imale taj iscedak?
Čestitam na lijepim vijestima! :)
Lemon - ja živim na moru i doktor je i preporučio da se kupam i lagano plivam. Ali išla sam ujutro i na plaže izvan grada na kojima smo znali da je čisto more.
Cure super za preglede, neka se tako i nastavi
Vanush danas sam vidjela da je baš gužva, tak da idem sutra rano ujutro naći negdje gdje nema nikoga
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ja sam se kupala sasvim normalno. To mi je i doktorica rekla. Jedino sto sam izbjegavala jest dugo sunčanje.
Sto se tiče ishrane, nisam mijenjala ništa. Jedem raznovrsno i toga se držim. Ni u čemu ne pretjerujem ali se bome i ne držim kao da sam na bolničkoj ishrani 😁
Cure imate li glavobolje? Ovih zadnjih nekoliko dana bas me ubijaju 😔
I mene pate glavobolje, one cluster, oko oka, mislila sam da je mozda do vremena, naglo je pala temperatura...
Sortiraj odgovore
Najstariji