Ja se trudim da ne pijem gazirano, i da ne jedem nezdrave grickalice. Slatko sam smanjila na minimum i pre trudnoce. Ostalo sve, ali zaista umereno. Nemam neka napade gladi. Slate, voce, proteini ❤️
Velica :)
Mrvicakdrago mi je da si se javila i da si koliko toliko dobro. Nadam se da ipak neces trebati na kiretazu.
Od bolova u leđima danas ništa 😇 Jedna ili dvije mučnine za čitav dan. E ovo je dobar dan 😁
Ok sam. Misiila sam da cu bit gora, ali ne dam se. Inace sam jaka osoba i ne dam se ja tek tako. Najgore mi je kada legnem i kada imam vremena za razmisljanje. Je li i kojoj koja je imala spontani iz ove grupe prije ili sada krenulo ovako sa laganom smeđim krvi i bolovima kao menstrualnim?
Ja sam imala tako jednom kada je nastupio spontani u 6tt… drugi dan krenulo baš pravo i sama se očistila…
Neka ti sve što prije prođe …
Ima li ikakvih posljedica sto je plod mrtav u meni duze od tri tjedna? Čitala sam nešto da mi može poremetiti zgrušavanje krvi. Baš me strah svega
Nema nikakvih posljedica ne brini... meni je isto prvi put bio 3 tjedna a sada 2 dok nije otišao... samo je meni psihički bilo teško znati da je još u meni a ne živi... i taj dan kada sam znala da je to to, da ide van, pomiriti se psihički sa cijelom situacijom... ali vjeruj mi, iako ćeš se uvijek sjećati i biti ponekad nostalgična, brzo ćeš se oporaviti i ponovno ugledati svoj plusić 💕
Daj si vremena, i bit će sve ok vjeruj mi ❤️
Meni je spontani krenuo nakon tri tjedna, rekli su da to zadrzavanje ploda moze biti i do mjesec dana
Bar ste mi malo olakšale, svašta sam čitala. Evo jutros sam imala nagon za wc i nakon toga na papiru skroz svijetlo smeđe prošarano s crvenim i u velikoj količini. Mislim da kreće 😥
Koliko mi je god teško, osjećam neko olakšanje
Bar ste mi malo olakšale, svašta sam čitala. Evo jutros sam imala nagon za wc i nakon toga na papiru skroz svijetlo smeđe prošarano s crvenim i u velikoj količini. Mislim da kreće 😥
Koliko mi je god teško, osjećam neko olakšanje
Saljem zagrljaj, budi jaka 🤗😘
Velica dobro dosla🥰
U principu ne izbjegavam nista posebno, recimo med jer sam citala da poslije beba moze imati neke alergijske reakcije, ali neznam jel to istina, bas sam htjela ovdje pitati cure sta misle? Kavu zato sto mi smeta za tlak, inace bi rado ujutro popila bas mi fali. Argetu jedem ponekad i purece hrenovke, jede mi se🤷♀️, nezelim izbjegavati kad svakako nejedem u velikim kolicinama, nego ponekad. Suhomesnate selame, svakako nevoli nesto, al kad vidim da drugi jedu ako mi je zamirisalo, bome pojedem i ja 🤷♀️. Bijelo grozdje mi mm neda da bas jedež, netko mu je rekao da ono sadrzi nesto sto steti razvoju bebe, al i to ja pojedem koje zrno kad je na stolu 🤷♀️. Tako da u principu nista posebno ne izbjegavam sve jedem samo u uvome sto savjetuju da nije zdravo, nevalja pretjerivati. Jedem dosta voca i sezonskog povrca. Vidim da si ti tek na pocetku, ako ve c nisi pocni koristiri folnu, ja pijem od Elenatal u njoj ima 800mg, i Mg350mg da ti maternica bude opustena, jos dodatno pijem Omegu3 od 1000mg to mi je dr sa 6tt uvela. Eto malo sam se raspisala🤪
Velica dobro dosla🥰
U principu ne izbjegavam nista posebno, recimo med jer sam citala da poslije beba moze imati neke alergijske reakcije, ali neznam jel to istina, bas sam htjela ovdje pitati cure sta misle? Kavu zato sto mi smeta za tlak, inace bi rado ujutro popila bas mi fali. Argetu jedem ponekad i purece hrenovke, jede mi se🤷♀️, nezelim izbjegavati kad svakako nejedem u velikim kolicinama, nego ponekad. Suhomesnate selame, svakako nevoli nesto, al kad vidim da drugi jedu ako mi je zamirisalo, bome pojedem i ja 🤷♀️. Bijelo grozdje mi mm neda da bas jedež, netko mu je rekao da ono sadrzi nesto sto steti razvoju bebe, al i to ja pojedem koje zrno kad je na stolu 🤷♀️. Tako da u principu nista posebno ne izbjegavam sve jedem samo u uvome sto savjetuju da nije zdravo, nevalja pretjerivati. Jedem dosta voca i sezonskog povrca. Vidim da si ti tek na pocetku, ako ve c nisi pocni koristiri folnu, ja pijem od Elenatal u njoj ima 800mg, i Mg350mg da ti maternica bude opustena, jos dodatno pijem Omegu3 od 1000mg to mi je dr sa 6tt uvela. Eto malo sam se raspisala🤪
Što se tiče meda, meni je ginekologica preporučila i med i propolis 🤔🤔
Cure, unazad par dana osjećala sam kao blage menstrualne bolove, onako nekakav blagi pritisak i zatezanje. U utorak sam bila kod ginićke i sve je bilo ok, tako da sam ju zaboravila uopće pitati jesu li takvi "bolovi" normalni, uobičajeni itd. Jučer me isto boluckalo, danas isto od jutra i kao da su me malo počela bolit ledja. Imam neki vodenkasti iscjedak. Bila sam dugo vremena onak napuhnuta i povećeg trbuha, a jučer i danas se to sve nekako ispuhalo, uopće nemam trbuh!!! Bojim se da je to loš znak, ima li još netko takvih problema???
Vaki, sretno danas i samo polako. Vjerujem da će sve biti OK, prije ili kasnije se svi oni prilagode :-)
Tatjana, ja sam čula sa 6+5, tako sam bila naručena, ali do 9og tjedna se sve tolerira :) Sretno i javi nam se!
Školjka, vidiš ja sam čula da je dobro jesti i med, gljive i kikiriki i takve stvari, jer onda beba stječe "imunitet" na njih, kao i kad dojimo, pa su poslije rijeđe rekacije. Uglavnom, jela sam sve to jela i jedem i sada. A prva curka nema nikakve alergije, hvala Bogu...
Mrvičak, sreetno! nadam se da će prirodno krenuti! Mojoj mrvi prije ove je srce stalo sa 8 tjedana. Cijelo vrijeme sam smeđarila i išli komadići.. No, to je trajalo 3 tjedna i nije bilo pomaka :-/ Nikako da krene kako treba... Na zadnjem pregledu su skužili da se ti komadići kreću raspršivati/širiti tijelom i da postoji opasnost od sepse i drugi dan ujutro sam već bila na kiretaži. Tako da je važno samo kontrolirati se, a doktori će pustiti dok god je "sigurno".. Sretno svakako i javljaj nam se <3 <3 < 3
Sortiraj odgovore
Najstariji