i, da, još jedno pitanje- jeste rekle na poslu? kakve su bile reakcije?
ja se sad spremam za razovor sa direktorom :D
Evo mene iz shoppinga, kupila sam dva mala bodica i hlacice jedne, kapicu. To je kao komplet bio pa zato toliko toga. I troje carapica. I usput uzela poklon paket za trudnice u dm-u. Odite po to :)
🧔39
👧31
Kod mene i dalje mučnine, a uz to me mali šokirao u vrtiću. Ne mogu vam opisati kako mi je bilo neugodno... Uopće ne želi sudjelovati u zajedničkim aktivnostima, tete ne želi gledati u oči kad ga nešto pitaju... Ovako se šugavo osjećam i onda mi još on priređuje show. Zatim još tu pročitam par loših vijesti i dan mi ode u klinac.
Naravno, čestitam na dobrim vijestima s pregleda i novim trudnicama. Lista ide sutra kad se malo oporavim psihički i fizički.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Vaki, ma bit će sve OK, treba i njima vremena da se prilagode.. Koliko ima godina? Drži se!
Chappie, super :D baš lijepo! mene nije ta paketić oduševio zadnji put, kaj sad dijele? :-) I odbijam išta kupovati bar još 2,3 mjeseca
Joj Vaki kako sam znala da je nesto krivo krenulo sa vrticem... A tako je to kod djece neka kliknu na prvu nekoj treba vremena. Trebas skuzit cime se okupira i sta mu je zanimljivo pa ga time namamit u vrtic.. Neznam, vjerujem da je uzasno
Kod mene i dalje mučnine, a uz to me mali šokirao u vrtiću. Ne mogu vam opisati kako mi je bilo neugodno… Uopće ne želi sudjelovati u zajedničkim aktivnostima, tete ne želi gledati u oči kad ga nešto pitaju… Ovako se šugavo osjećam i onda mi još on priređuje show. Zatim još tu pročitam par loših vijesti i dan mi ode u klinac.
Naravno, čestitam na dobrim vijestima s pregleda i novim trudnicama. Lista ide sutra kad se malo oporavim psihički i fizički.
Dijete ima pravo na to.
Nemas se razloga lose osjecati.
Jel to adaptacija malome?
Maya ma nista posebnoali slatko, ceker sa malim sudokremom, jedna biobazina krema za mame, djecja krema, prvi dnevnik i brosura sa popustima.
🧔39
👧31
Kad je moja kćer, sad već ima 10 godina i pere ju predpubertet,😅 kretala u vrtić, adaptacija je prošla ok, ali ona je kasnije izvodila, nije voljela ići i gotovo. Požalila se da se nitko s njom ne želi igrati, a kad sam pitala tete one su se šokirale i rekle da je ona ta koja glumi primadonu i ne želi se družiti.
U svakom slučaju i iz svog roditeljskog iskustva mogu ti preporučiti da živce objesiš na klin- to uvijek svima savjetujem, roditelji naprosto moraju imati konjske živce-😁 Prvih par dana je teško, kasnije sjedne na svoje mjesto. Samo strpljivo!
Maya ma nista posebnoali slatko, ceker sa malim sudokremom, jedna biobazina krema za mame, djecja krema, prvi dnevnik i brosura sa popustima.
E super da znam da ima biobaza u paketu, mazem se sa uljima a baš bi mi trebala za nekad i krema pa da ne kupujem cijelu, jer mi je ostala od prije velika a istekao sad već rok
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ne znam šta da mislim. Njega vesele odlasci u vrtić, danas nam je bio treći dan privikavanja, a kad dođemo onda kolaps. Tko zna što je u njegovoj glavici... Vidjet ćemo.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji