Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maya20
    04. Rujan 2019. 14:08

i, da, još jedno pitanje- jeste rekle na poslu? kakve su bile reakcije? 
    ja se sad spremam za razovor sa direktorom :D

Chappie
    04. Rujan 2019. 14:51

Evo mene iz shoppinga, kupila sam dva mala bodica i hlacice jedne, kapicu. To je kao komplet bio pa zato toliko toga. I troje carapica. I usput uzela poklon paket za trudnice u dm-u. Odite po to :) 

🧔39
    👧31

Vaki
    04. Rujan 2019. 14:55

Kod mene i dalje mučnine, a uz to me mali šokirao u vrtiću. Ne mogu vam opisati kako mi je bilo neugodno... Uopće ne želi sudjelovati u zajedničkim aktivnostima, tete ne želi gledati u oči kad ga nešto pitaju... Ovako se šugavo osjećam i onda mi još on priređuje show. Zatim još tu pročitam par loših vijesti i dan mi ode u klinac.
    Naravno, čestitam na dobrim vijestima s pregleda i novim trudnicama. Lista ide sutra kad se malo oporavim psihički i fizički.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Maya20
    04. Rujan 2019. 15:06

Vaki, ma bit će sve OK, treba i njima vremena da se prilagode.. Koliko ima godina? Drži se!

Chappie, super :D baš lijepo! mene nije ta paketić oduševio zadnji put, kaj sad dijele? :-) I odbijam išta kupovati bar još 2,3 mjeseca  

skoljka
    04. Rujan 2019. 15:08

Joj Vaki kako sam znala da je nesto krivo krenulo sa vrticem... A tako je to kod djece neka kliknu na prvu nekoj treba vremena. Trebas skuzit cime se okupira i sta mu je zanimljivo pa ga time namamit u vrtic.. Neznam, vjerujem da je uzasno

ILoveCats
    04. Rujan 2019. 15:34

Vaki

Kod mene i dalje mučnine, a uz to me mali šokirao u vrtiću. Ne mogu vam opisati kako mi je bilo neugodno… Uopće ne želi sudjelovati u zajedničkim aktivnostima, tete ne želi gledati u oči kad ga nešto pitaju… Ovako se šugavo osjećam i onda mi još on priređuje show. Zatim još tu pročitam par loših vijesti i dan mi ode u klinac.
    Naravno, čestitam na dobrim vijestima s pregleda i novim trudnicama. Lista ide sutra kad se malo oporavim psihički i fizički.

Dijete ima pravo na to.
    Nemas se razloga lose osjecati.
    Jel to adaptacija malome?

Chappie
    04. Rujan 2019. 15:38

Maya ma nista posebnoali slatko, ceker sa malim sudokremom, jedna biobazina krema za mame, djecja krema, prvi dnevnik i brosura sa popustima. 

🧔39
    👧31

04. Rujan 2019. 15:54

Kad je moja kćer, sad već ima 10 godina i pere ju predpubertet,😅 kretala u vrtić, adaptacija je prošla ok, ali ona je kasnije izvodila, nije voljela ići i gotovo. Požalila se da se nitko s njom ne želi igrati, a kad sam pitala tete one su se šokirale i rekle da je ona ta koja glumi primadonu i ne želi se družiti. 
    U svakom slučaju i iz svog roditeljskog iskustva mogu ti preporučiti da živce objesiš na klin- to uvijek svima savjetujem, roditelji naprosto moraju imati konjske živce-😁 Prvih par dana je teško, kasnije sjedne na svoje mjesto. Samo strpljivo!

Lemon
    04. Rujan 2019. 16:44

Chappie

Maya ma nista posebnoali slatko, ceker sa malim sudokremom, jedna biobazina krema za mame, djecja krema, prvi dnevnik i brosura sa popustima.

E super da znam da ima biobaza u paketu, mazem se sa uljima a baš bi mi trebala za nekad i krema pa da ne kupujem cijelu, jer mi je ostala od prije velika a istekao sad već rok 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Vaki
    04. Rujan 2019. 16:56

Ne znam šta da mislim. Njega vesele odlasci u vrtić, danas nam je bio treći dan privikavanja, a kad dođemo onda kolaps. Tko zna što je u njegovoj glavici... Vidjet ćemo.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.