12 + 4
Znaci iste smo po tjednima ( daj stavi potpis ispod lakse nam je pratiti jedna deugu 😉) , pa neznam sta moze biti, mene je recimo prekjucer tako jako dole probadalo ali ispod maternice kao dda su jajnici da sam savijena hodala, ne cijeli dan negdje podvecer i navecer bas kad sam lezala, a jucer recimo ovaj rep kraljeznice, neznam kako se tocno zove, ma bas me bolio, al et ja smatram da je to nesto normalno jer nam sad maternica ubrzano raste i gura sve oko sebe.
Mene isto jako bole leđa kad dugo sjedim ili stojim u komadu.. baš tupa bol mi bude u lumbalnom dijelu.. to ti je to..
a bome i sve češće osjećam peckanja u trbuhu malo s lijeve, malo s desne strane pupka, kako kad..
a valjda je sve normalno, pitat ću sutra dr.. valjda ću se sjetit pola toga pitat, koliko imam pitanja..
Na zadnjem pregledu sam imala 10tak pitanja..a kad sam vidjela to malo čudo na ekranu kako maše rukama sve sam zaboravila od uzbuđenja.. niš nisam pitala doktoratek kad sam došla doma, sam se sjetila za pitanja
Karla, haha, tako i ja. Prekjučer sam htjela pitati :
* dal je normalno da me bolucka doh hodam sa lijeve strane, kao neko pikanje
* dal smijem voziti bicikl
* dali smijem lagano krenuti na pilates obzirom da mi je stalo krvarenje
* do kad ću koristiti utriće
* smijem li sada dizati stariju kćer....
pitala sam- NIŠTA! :D
i mislim da ti je proziran iscjedaj normalan, dapače- čak i poželjan, da je znak da je sve OK.. imam ga i ja, i to zadnja 3,4 dana baš obilno (da mislim da sam se popiškila :-))
Karla tako je meni svaki put sve zaboravim, jos kad ovaj moj muz pocne sa njom pricati, pa se zapricaju, ja na sve zaboravim, a zadnji put sam bila odusevljena kako se bebica penje po maternici😍
E taj iscjedak imam i ja svremena na vrijeme, zo je valjda normalno, o njemu sam citala na onoj aplikaciji preko koje pratim trudnocu, neznam jesi li i ti istu skunula ona roze srce a unutra beba
Mene isto svako malo bolucka u donjem dijelu trbuha i počeo me donji dio leđa boliti, baš se moram fino namjestiti da mi bude ugodno. A iscjedak imam od kad sam saznala.. Nekakav prozirni pa zna biti i mliječni.. Bitno da ne mijenja boje! Čekam urinokulturu da vidim jel sve ok :)
Pozdrav cure. Evo mene kod vas. Nakon 2 spontana u zadnjih godinu dana nadam se da će ovo biti treća sreća🤞sada sam 7+1,prošli tjedan sam bila na pregledu sa 6+2 i vidjela se mrvica od 3mm i titranje srca, eto za sad sve ok. Nemam baš neke jake simptome, samo sam jednom povraćala i zna mi se mučkat u trbuhu, i sise su mi se napuhale al ne bole pretjerano. Neke dane se ni ne osjećam da sam trudna pa se sva zabrinem. Sad sam na terapiji sa fragminom i andolom, pa nadam se da će sve bit ok. Pregled tek 20.9,za poludit do tad. Čestitam svim curama i želim lijepe trudnoće.
Za sto uzimas Andol?
Cure pozz. Nadam se da cu vam se danas pridruziti na temi. Danas nam je prvi ultrazvuk . 5 tj i 6 dana. Nadam se da me nije rano narucila, valjda cemo moc nesto vidjeti.
Smiley dobro na došla i samo bez stresa
Cure, meni se danas ujutro pojavio neki prozirni iscjedak.. kad sam ustala iz kreveta točno sam osjetila kako se iscjedilo iz mene.. na prvu sam pomislila da sam prokrvarila i trk u wc.. a ono prozirni neki iscjedak.. jel to normalno? nije mi se do sada to pojavljivalo.. imam samo od utrića ono standardno.. došla mi i urinokultura uredan nalaz, nema nikakvih beštija..
Ja s vremena na vrijeme imam taj proziran (bez mirisa) iscjedak, nekad manje nekad vise. To je koliko sam čitala normalno, jer tijelo samo čisti i štiti bebicu i sve oko nje od upala i bakterija 😊
Cure pozz. Nadam se da cu vam se danas pridruziti na temi. Danas nam je prvi ultrazvuk . 5 tj i 6 dana. Nadam se da me nije rano narucila, valjda cemo moc nesto vidjeti.
Dobro dosla, super da nam se pridruzujes, ti si isto sa mpo? Sretno na pregledu 🥰😍
Ma ja sam se prepala kad sam osjetila da se iscjedilo.. tako mi bude kad imam mengu pa ustam ujutro.. zato me panika i primila.. ono prva pomisao: ajme krv a ono prozirno nešto.. nisam to do sad primjetila..inače stalno imam dnevne uloške zbog vražjih utrića, cijede se stalno..
Joj, jedva čekam sutra taj anomaly.. za sad se baš veselim vidjet bebolinja
a vjerujem da će navečer bit panike u zraku i nespavanja po noći od brige, jel sve u redu..
Je li išla koja od vas u petrovu na kombinirani? koliko ste čekale za pregled?
Ne znam tko je spomenuo ali ja sam isto dobila info da se med smije jesti u trudnoći. Iako još nisam, njega zimi jedem više :)
I ja znam imati taj jači iscjedak, ali dok je proziran ili bijel doktor kaže da je to ok. I zna me isto tako zapeckat oko pupka, ništa jako ali osjetim.
Meni generalno pamćenje ne funkcionira u trudnoći, šta ne zapišem kao da nije bilo tako sam na zadnji pregled došla sa post-it om sa pitanjima, doktor se nasmijao ali bilo je učinkovito
malagarava dobrodošla!
Sortiraj odgovore
Najstariji