Bila na pregledu, jos je nejasno u kojem sam tjednu, pošto je plod jako mali za 7+0, ali vidljivi su otkucaji srca. Rekla je gin da ili je greška u trudnoći ili je pogrešno izračunat datum…. Ima li tko iskustva sa greškama u računanju i slično….
Kad ti je bio prvi dan zadnje M?
Nove cure, dobrodošle! i sretno svima na pregledima :)
Ribi, jeeej, vidjela sam već katalog, jedva čekam :D uzimam hlače, majice, nosiljku i postolje za kolica za prvu curku, da se može voziti kad se umori :D
Ma danas baš "curim", svako malo osjetim, al ne znam ni sama jel iscjedak il od utrića :-/
i ja jedem manje više sve, osim slatkog jer mi ne paše, a od paradjza me muči žgaravica :D
Meddleo, i ja sutra idem na svadbu. Uopće mi se ne ide, a jedino me vesli hrana :D
Sad vidim da jedem sve što ne bih smjela, paštetu, grožđe, banane, suhomesnato…Sad s obzirom na šećer stvarno moram pripaziti, ali šta da radim kad mi se većina zdravih stvari gadi??? Nadam se da će mi ginićka dat neki jelovnik jer ja sama ne mogu smislit šta da jedem. Jučer sam npr ujutro jela paštetu na bijelom kruhu i to zalila čašom mlijeka. Onda sam za ručak pojela malo variva od raštike i jedan mali cordon bleu. Za užinu bananu, kasnije sam išla sa kćeri u grad na sladoled, ali nisam ga jela nego popila cedevitu koja mi je bila preslatka i odvratna. Došla sam u napast da kupim pizza cut, ali nekako sam se savladala. Navečer još pol komadića od ručka i šaku grickalica - neki kao trail mix. Umirala sam od gladi pred spavanje i pojela šaku borovnica. Kavu ne pijem, sokove ne pijem. Danas za doručak čokolino, to mi uvijek prolazi, ali koliko je zdravo - upitno je. I sad ću jesti sir s vrhnjem. Za ručak lazanje od tune pravi svekrva, rekla sam malo ću promrljati. Jedem malo količine, ali pašu mi samo gluposti
vidim nisam jedina koja tamani čokolino.. inače ga oboooožavam, al sad odkad sam trudna bi ga mogla jesti za doručak,ručak, večeru.. suzdržavam se pa ga pojedem 2-3x tjedno i to uglavnom navečer kad me primi ona ljuta glad pred spavanje.. a kaj ću, ne mogu sve izbjegavati..sad sam baš vidjela da je ono veliko pakovanje u lidlu na akciji
Suhomesnato smiješ ali ne one prerađene salame.. tipa parizer, zimska, čajna.. radije kupi one koje su u cijelosti sušene.. pršut il tak nešto.. ja grožđe tamanim na kile..nisam nikad čula da nije dobro..
Bila na pregledu, jos je nejasno u kojem sam tjednu, pošto je plod jako mali za 7+0, ali vidljivi su otkucaji srca. Rekla je gin da ili je greška u trudnoći ili je pogrešno izračunat datum…. Ima li tko iskustva sa greškama u računanju i slično….
Ovisi isto koliko dana ti traju ciklusi, pa se može desit da je i ovulacija bila kasnije.
Malagarava dobrodošla i ostala s nama do kraja! Iscjedak dok nema neki miris i nije zelen mislim da je normalan. Ja jedem isto sve, mršava sam i sad sam se tek vratila na početnu kilazu zbog mučnina i ništa si ne branim. Smanjila sam kavu,prođe i par dana da ju ne popijem, a jedem i domaće kobasice(naše) i argetu kad mi dođe. Jedino još nisam tunu jela ali mislim da jednom u mjesec,dva neće ništa biti. Voće inače nisam jela puno ali sad se ne mogu zasititi krušaka i breskvi, a Nutella ode samo tako 🤭
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ma znate sta zene, ma sve mi smijemo koliko ja vidim, samo ne pretjerivat u kolicinama, i ove koje imaju gd da izbalansiraju malo bolje prehranu.
Pa ja bila maloprije u Lidlu i trazila Cokolino nigdje ga, sad sam se navukla na linoladu sa kokosom 😂 nutelu volim ali uvikek od nje dobijem pristice pa je nejedem bas.
Ja planiram te tajice i carape uzeti, bas mi smetaju obicne hlace i sorcevi
Kad ti je bio prvi dan zadnje M?
18.07....ciklusi inace oko 29/30 dana... Hvala na bilo kojem iskustvu i znanju
Ja sam mislila otići po onu točkastu košulju i tajice ako budu neke ok rastezljive. Onaj set za krevetić je super povoljan, ali nek bebač još naraste pa onda u shopping😁
Pitanje za lilypie crtu, ne mogu naći među starijim postovima-koji od linkova iskopiram da se uspije vidjeti crta?
Stisnes na forum i iskopiras kod Pseudo html, tako nesto pise
E bas sam htjela pitati jeste li upratile ove akcije u Lidlu, svako koliko budu za bebe, mene bas zanimaju ove posteljinice baas su jeftine, jer realno po baby ducanoma su oko 400, a koliko se moze koriatiti do 2 god i vec prerasta, ni svoju posteljinu ne placam 400hahah iz ikee za 200 ili 300kn pa traje godinama 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji