Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    04. Rujan 2019. 10:51

Chappie idem sa 12tt jer mi je tako rekao da je najbolje a i čitala sam na par mjesta da se onda rijetko dogodi da se mora ponavljati, dobro je i što sam mršava pa i to smanjuje mogućnost da bude premali postotak fetalne dna. 
    Pisale ste o robici, ja još nisam ni jednu stvar kupila ali stalno tražim po netu šta mi treba, dok ne vidim da je sve u redu rano mi je, tamo negdje dok dodem na pola ću krenuti polako 
    I Vaki molim te dodaj mi na listu termin 1.4.

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

ribi1234
    04. Rujan 2019. 10:54

Ja sam našla kakvu- takvu "zamjenu" za čips. U Konzumu ima za kupiti nekakav čips od riže s okusom paprike. Kao nema glutena, a nije ni pržemo u ulju. Nije baš potpuna zamjena okusom ali nije ni loše.

ILoveCats
    04. Rujan 2019. 10:55

Voda s krastavcem i limunom mi pasala a inace nisam fan....i onda skuzila da sam trudna.
    Meni se jede svasta i nista... Cas slatko, cas slano...
    Pa bi jela neka peciva pa mesinu...
    Cokolada mi se neki dan jede a neki dan ne...
    Ubijaju me reklame pa vidim Ferrero i onda bi to jela.
    Obzirom da mi je preporuceno mirovanje, pokusavam se cim manje kretati... Leda me bole vec sad i vise ne znam kak da se namjestim , nije da je lezanje omiljeni sport...

skoljka
    04. Rujan 2019. 10:57

Lemon🥰😍 super za pregled napokon lijepa vijest.
    A sta je onda kod mene, meni se jedan dan jede samo smato, jedan ljuto, jedan kiselo mi super, onda tamanim linoladu, cokoladno mlijeko, imam te neke faze razlicite, u principu mi sr nista ne gadi, jedino mi sr pije kava a nepijem je jer mi jako skoci tlak pa mi je lose onda je radje ne pijem, cim mi predje 100 gornji tlak odma mi puca glava. 

04. Rujan 2019. 11:06

I ja ne pijem kavu, imam nizak tlak i kad popijem hoće mi srce iskočit. 

skoljka
    04. Rujan 2019. 11:43

ribi1234

Ja sam našla kakvu- takvu "zamjenu" za čips. U Konzumu ima za kupiti nekakav čips od riže s okusom paprike. Kao nema glutena, a nije ni pržemo u ulju. Nije baš potpuna zamjena okusom ali nije ni loše.

Ah to je kineski kruh, super pase uz ljuta jela

• Maya20
    04. Rujan 2019. 11:47

meddleo, kod mene ne vrijedi. I u prvoj i u drugoj trudnoći sam bila ludaaaa za slanim, slatko nemrem vidjeti- obje curice :-)
    ja sam za sada dobila 2,5 kg, kao - OK je, rekla je doktorica da je zadovoljna. A i ja sam zadovoljna jer koliko jedeeem :-/ mislila sam da bum bar 5 u plusu, hahahaha!

ribi, ti i ja isti put djelimo :-) isto sam i ja prošla.. neka zato ovaj pur bude sve OK! :D
    Ilovecats, i meni su jako curile, pa sam ih počela stavljati tako da dignem jednu nogu na nešto (najćešće wc) - onda dublje uđe i od onda mi stvarno puuno manje ispadaju.. i sad bude bijeli trag, al puno manje. Ma koma su mi te terapije, a i ne seksa mi se kad to koristim, iako mi je dokt rekla da mogu. al mi je nekako fuj :-/ 

04. Rujan 2019. 13:09

Ne trošim terapiju, ali otkad sam saznala da sam trudna seksala se nisam, ustvari jesam dvaput ali to je bilo nešto žali bože, napola haha, a mužu je i to dobro u nedostatku akcije. Nisam imala ni želju medjutim unazad par dana kao da mi se vraća. Valjda je sad s 12 tjedana sigurno 😅.nemam pojma

ribi1234
    04. Rujan 2019. 13:13

Malo nam je rano ali dobro je znati da i ovo postoji

https://amniocheck.hr/

• Maya20
    04. Rujan 2019. 13:50

Ribi, da, fora stvar :D mada je meni tak filmski puknuo vodenjak u prvoj trudnoći, pa nisam mogla fulati :D

medlleo, siroti mužeki, moraju se zadovoljiti sa mrvicama :D :D ma ja sam sad dobila zeleno svijetlo, čak mi j ei želja malo porasla, al kad mi je fuj radi vaginaleta..
    možda se za vikend predomislim pa ga /se iznenadim 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.