Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vanush
    05. Rujan 2019. 10:39

Pitanje za lilypie crtu, ne mogu naći među starijim postovima-koji od linkova iskopiram da se uspije vidjeti crta?

05. Rujan 2019. 10:41

Ja sad imam taj osjećaj kao da ću procuriti i osjećaj vlažnosti, ne znam jel vam bilo tako nekad pred mengu. Nadam se da je to normalno, bas mi treba sad sekiracija, još mi za vikend sestra ima svadbu, moram biti raspoložena!!! A ne na sto muka vječito 🙄

Maja 3
    05. Rujan 2019. 10:54

Mrvicak,nadam se da je krenulo samo.
    Nove cure dobrodosle!
    Ja jedem sve,sto sam i prije jela,mislim da nista nije problem ako je raznoliko i u normalnim kolicinama. 
    Netko je spomenuo bijelo grozdje,nisam cula da ima stetno djelovanje..ali me u prvoj trudnoci doktorica upozorila da je puno secera..i da pripazim jer od njega bebe bujaju🤣
    Meni je danas koma,tako mi je mucno da sam jos uvijek u krevetu,uzas.

Lilypie
    05. Rujan 2019. 10:58

Evo i mene cure, bila sam kod endokrinologa. Pregledala me i ona misli da je nalaz tako los zbog blizanacke trudnoće. Uglavnom, tražila je da izvadim sve hormone štitnjače i na kontrolu opet u ponedjeljak kad budu nalazi gotovi. Jedan od njih, TRab će biti tek za mjesec dana ali njega za sad ne trebam čekati. Dobila još 5 uputnica za kontrolu, tako da ćemo se često viđati 😁
    Ja ne znam ništa o iscjedcima 🤪 Od utrica ne znam vise sto curi! Zadnja dva dana imam nekakav pritisak dolje nisko. Valjda je to sve normalno. Kad će taj ponedjeljak vise 😊
    Karla sretno na pregledu 😘
    Cure koje idete na pregled, sretno i samo nam dobre vijesti donesite 🤞❤️

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Smiley
    05. Rujan 2019. 11:15

ILoveCats

Smiley

Pozdrav cure. Evo mene kod vas. Nakon 2 spontana u zadnjih godinu dana nadam se da će ovo biti treća sreća🤞sada sam 7+1,prošli tjedan sam bila na pregledu sa 6+2 i vidjela se mrvica od 3mm i titranje srca, eto za sad sve ok. Nemam baš neke jake simptome, samo sam jednom povraćala i zna mi se mučkat u trbuhu, i sise su mi se napuhale al ne bole pretjerano. Neke dane se ni ne osjećam da sam trudna pa se sva zabrinem. Sad sam na terapiji sa fragminom i andolom, pa nadam se da će sve bit ok. Pregled tek 20.9,za poludit do tad. Čestitam svim curama i želim lijepe trudnoće.

Za sto uzimas Andol?

Andol i fragmin uzimam zbog antifosfolipidnog sindroma kojeg su mi ustanovili nakon 2 spontana. 

ribi1234
    05. Rujan 2019. 11:18

Wow curke, baš ste se raspisale danas. 
    Novim curama želim dobrodošlicu! Svakim danom nas je sve više 
    Što se tiče iscjetka, ja sam ga imala prije neka 2 tjedna. I to baš jako. Kao da je neka sluzava voda tekla iz mene, ujednom trenutku čak toliko jako da mi je prošlo na hlače. Onda možete misliti. Imala sam osjećaj kao da sam se popiškila. A svi nalazi su mi ok, tako da je to valjda normalno.
    Kad smo kod bolova, od nekog 10-13. tjedna sam imala baš naobične bolove. Mislim da smo prije koji dan tipkale o tome. Pikanje, peckanje, sve nešt čudno i zaključak je bio da je to normalno. Meni je na zadnjem pregledu doktorica rekla da trebam reagirati tek kad bolovi postanu zaista jaki, sve ostalo je normalno.

ribi1234
    05. Rujan 2019. 11:20

I btw od ponedjeljka je akcija u Lidlu
    https://www.lidl.hr/hr/ponude.htm?id=1641&week=2

05. Rujan 2019. 11:34

Sad vidim da jedem sve što ne bih smjela, paštetu, grožđe, banane, suhomesnato...Sad s obzirom na šećer stvarno moram pripaziti, ali šta da radim kad mi se većina zdravih stvari gadi??? Nadam se da će mi ginićka dat neki jelovnik jer ja sama ne mogu smislit šta da jedem. Jučer sam npr ujutro jela paštetu na bijelom kruhu i to zalila čašom mlijeka. Onda sam za ručak pojela malo variva od raštike i jedan mali cordon bleu. Za užinu bananu, kasnije sam išla sa kćeri u grad na sladoled, ali nisam ga jela nego popila cedevitu koja mi je bila preslatka i odvratna. Došla sam u napast da kupim pizza cut, ali nekako sam se savladala. Navečer još pol komadića od ručka i šaku grickalica - neki kao trail mix. Umirala sam od gladi pred spavanje i pojela šaku borovnica. Kavu ne pijem, sokove ne pijem. Danas za doručak čokolino, to mi uvijek prolazi, ali koliko je zdravo - upitno je. I sad ću jesti sir s vrhnjem. Za ručak lazanje od tune pravi svekrva, rekla sam malo ću promrljati. Jedem malo količine, ali pašu mi samo gluposti

ribi1234
    05. Rujan 2019. 11:48

Ma ja sve jedem. Nema mi draže nego kad se napucam nekog finog sendviča. 
    A što se grožđa tiče, evo što internet kaže;
    "Mnoge žene misle da nije sigurno jesti grožđe u trudnoći. Međutim, grožđe je bogato vitaminom A koji stabilizira metabolizam. Grožđe također sadrži folnu kiselinu, kalij, fosfor, magnezij i natrij, što je dobro tijekom trudnoće."

MAmica21
    05. Rujan 2019. 11:50

Bila na pregledu, jos je nejasno u kojem sam tjednu, pošto je plod jako mali za 7+0, ali vidljivi su otkucaji srca. Rekla je gin da ili je greška u trudnoći ili je pogrešno izračunat datum.... Ima li tko iskustva sa greškama u računanju i slično.... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.