Pozdrav, moze li mala info? Da li je koja od vas radila kombinirani test probira, danas sam imala pregled 9+1 sam..ginekolog mi je rekao da bi do 12 tj.to trebala obavit..citam da nije bas ugodno,mislim pretrpit cu za svoju srecicu sve, ali da li je to uopce potrebno?
Dobro nam došla!
Po ovome kako pišeš ti si čitala na netu za amniocentezu, a pitaš za kombinirani..
Kombinirani je obično vađenje krvi i ultrazvuk detaljniji nego ti radi tvoj doktor.. nemaš se čega bojati i nije opasno ni za tebe ni za bebu..
E sad, da li je potrebno ili ne, na tebi je da odlučiš..koliko sam vidjela večina cura ide to obaviti,i ja idem sad u petak, jer vidiš na pregledu da li je sve ok s bebicom.. ali ti ako ne želiš, naravno da ne moraš ići..nitko te neće tjerati na silu.
Skoljka to sam i ja preksinoc sanjala 😅
Ja cu danas ici kupiti jednu malu stvarcicu za bebu. Jednostavno ne mogu odoljeti. Neku sitnicu. 🤗
Ja sam neki dan uzela čarapice u pepcu.. i bila sam preeesretna
Inače smo se dogovorili da nećemo ništa kupovati prije 25tj.
Jedino čekamo crni petak da kolica u bubamari uzmemo.. to će bit vjerojatno tamo 23tj.. a akcija ako bude kao prošlih godina se stvarno isplati..
Morat cu se i ja odjavit s ove teme. Opet sam izgubila bebu. Cetvrti put, ne znam kaj bi rekla. Kak je moguce da je jucer srce kucalo, a danas je sve gotovo
Draga,drzi se,i nemoj sebe krivit.
Prvo se sad oporavite,pa onda napravite pretrage..i nakon tog u nove pobjede.
Skoljka to sam i ja preksinoc sanjala 😅
Ja cu danas ici kupiti jednu malu stvarcicu za bebu. Jednostavno ne mogu odoljeti. Neku sitnicu. 🤗
Ja sam neki dan uzela čarapice u pepcu.. i bila sam preeesretna
Inače smo se dogovorili da nećemo ništa kupovati prije 25tj.
Jedino čekamo crni petak da kolica u bubamari uzmemo.. to će bit vjerojatno tamo 23tj.. a akcija ako bude kao prošlih godina se stvarno isplati..
Aaa kako slatko, ja nisam jos nista, ali sam dobila neku malu igrackicu kao krpica i dudu🥰
pozdrav svim curkama i bebicama
trudna sam 7 tjedana i danas me čeka prvi pregled na kojem sam svakako mislila razgovarati s doktoricom o kombiniranom probiru. Obzirom da sam tek u fazi iščitavanja svega i svačega na netu, zanima me može li kombinirani biti lažno negativan?
Drage cure, nisam se javljala neko vrijeme, bila sam stalno u brizi kako nešto ne valja i kako ću čuti najgore moguće vijesti kad dodjem na pregled. Hvala Bogu bebač dobro napreduje, a kad sam se požalila na crne misli ginićki, ona me dobro nagrdila. Moram priznati da mi je to što je sve super s bebom ulilo nadu i volju da se trgnem i počnem mislit pozitivno. Stvarno nikako ne mogu utjecati na ništa 🙄
Ima li koja od vas povišeni šećer i jeste li na kakvoj dijeti? Meni je povišen i moram na ogtt. Stalno me vuče da jedem slatko i ne znam kako ću se kontrolirat 😶
nisam se doduše u 5 tjedana ništa udebljala, još uvijek imam 50 kila, samo se trbuh malo nazire, sad je li to od napuhanosti ili bebe ne znam, ali unazad tjedan dana kao da osjetim tvrdu lopticu tako da se nadam da će to uskoro biti pravi trudnički trbuh, a ne samo zrak😅
Ja imam gestacijski dijabetes. Koliko zi je povisen? Jel ti dala dijetu?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
hej svima :)
kako ste?
jel ima neka hrana ili nesto sto vam ne pase?
kod mene je to kava a inace mi je ok i volim popiti salicu kave...
moguce da i mlijeko ali ono, sam pomisao na kavu mi je big no...
Pozdrav, moze li mala info? Da li je koja od vas radila kombinirani test probira, danas sam imala pregled 9+1 sam..ginekolog mi je rekao da bi do 12 tj.to trebala obavit..citam da nije bas ugodno,mislim pretrpit cu za svoju srecicu sve, ali da li je to uopce potrebno?
Koliko ja znam to je ultrazvučni pregled i vadjenje krvi. Ne znam sto bi tu trebalo biti toliko neugodno 😁
Cure, bole li vas ledja? Mene danas rastura jedna točka skroz nisko. Bas je nekakav neugodan osjećaj?
Mene bole leda svaki dan... a tek sam 7+6 , doduse ja sam sva sitna pa moguce da i od toga...
vise ne znam kak da se namjestim
Hvala vam. Nije mi jasno. Jucer je srceko kucalo, nije se vidlo otkud krvarenje, cerviks je bio zatvoren. Danas oko podne je krenula krv i lagani bolovi, ispao je komad iz mene, uzela sam ga iz skoljke, mislim da je to gestacijska bila i plod unutra, tak je izgledalo, imam i sliku al ne zelim vas uznemiravat. Odnijela sam to gore u bolnicu, stavil me na stol i iz mene je izasla posteljica, pitali su me dal ocu vidjet, tak da sjm pogledala. Salju to na analizu. Za dva dana imam kontrolu i nadam se da necu morat na kiretazu. Betu mi izvadili, bila je 3228 samo a endo stanjen na 7.2 mm. Krvna slika i crp je ok. Dobila saw antibiotik i dali mi jednu injekciju ergometrina. Ne znam. Sad me ne boli i ne krvasim jako. Al kako se osjecam, to je neopisivo. To je moje glupo tijelo krivo, u meni je greska, ne zeli prihvatit bebu, stalno ju odbacuje, a ja ne znam zasto. Cekala sam gmodinu i pol nakon molarne da se oporavim, a sta cu sad? Kak da krenem dalje?
Isabela, jako mi je zao ...
Nadam se da ce te uputiti sto i kako dalje...
Jesi radila testove na trombofiliju, štitnjacu, jesu ti vadili hormone?
Sortiraj odgovore
Najstariji