Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chappie
    04. Rujan 2019. 10:14

Ribi da cula sam da neke trudnice polude za ledom. 😄 samo navali, barem nema kalorija. 😂 neznam sto mi se ne gadi cokolada nego bas krastavac 😅

🧔39
    👧31

04. Rujan 2019. 10:29

Šećer mi je 5,5. To nije jako povišeno, ali moram napraviti test pa vidjeti. Nije me stavila na dijetu, rekla je nakon nalaza, ali da treba pripaziti. Prije nisam jela slatko, samo slano, a sad čips ne mogu vidjet, a za slatkim luda. Stvarno je trudnoća "drugo stanje" 😂 Šta mislite jel želja za slatkim stvarno znači da je žensko, a za kiselim da je dečko? 😁 To sam pročitala na netu. E da, i za to čitanje po internetu me ginićka našpotala 🤪

Točkica37
    04. Rujan 2019. 10:31

meddle0407

Šećer mi je 5,5. To nije jako povišeno, ali moram napraviti test pa vidjeti. Nije me stavila na dijetu, rekla je nakon nalaza, ali da treba pripaziti. Prije nisam jela slatko, samo slano, a sad čips ne mogu vidjet, a za slatkim luda. Stvarno je trudnoća "drugo stanje" 😂 Šta mislite jel želja za slatkim stvarno znači da je žensko, a za kiselim da je dečko? 😁 To sam pročitala na netu. E da, i za to čitanje po internetu me ginićka našpotala 🤪

U kojem si tjednu?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

04. Rujan 2019. 10:35

Danas 12+3

Točkica37
    04. Rujan 2019. 10:36

Cudi me da te nije stavila na dijetu za gestacijski.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

04. Rujan 2019. 10:38

Pa ne znam i meni je to čudno ako je već vidjela da je povišeno. Daj mi reci što ti jedeš i što ti je zabranjeno?

Boa35
    04. Rujan 2019. 10:41

meddle0407

evo kod mene izgleda je potvrđena ta bapska priča, izgleda da je dečko.. ja luudim za slanim, a slatko ništa.. prisilim se pojest kolač ili malo čokolade jednom tjedno.. a prije trudnoće bi lino ladu tamanila, kolače, čokolade..termit za slatkim..
    Al zato sada sendviči, meso.. mada me sad već lagano pušta to da sam stalno gladna i vraćam se u normalu.. jedem tri obroka i malo voća između.. a prije je to bilo da sam staaalno nešto žvakala
    Kod mene uglavnom sve naopako u trudnoći.. inače uopće nisam voljela voćne sladolede, sad mi baš pašu..sve kontra
    A muž se nada da će mi i janjetina bit fina u trudnoći ne podnosim je uglavnom

Točkica37
    04. Rujan 2019. 10:44

meddle0407

Pa ne znam i meni je to čudno ako je već vidjela da je povišeno. Daj mi reci što ti jedeš i što ti je zabranjeno?

Vise obroka po malo... nema slatkisa sokova bijelog brasna... i ja stalno trazim neke noce recepte jer ni sve dojadi brzo

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

04. Rujan 2019. 10:48

Znači izbjegavaš ovo navedeno, ali inače jedeš uobičajeno? samo u manjim količinama? Ili baš moraš odredjeno meso, porcije voća, povrća?

Ja pijem samo vodu ali luda za kruhom, pogotovo onim francuzom iz kauflanda, ja cijeli sama pojedem praktički. 

Ništa, malo stat na loptu

ILoveCats
    04. Rujan 2019. 10:50

ribi1234

Maya20

Isabela, jaako, jaako mi je žao. Nemoj se okriviljivati, teško je, ali digni glavu, isplači se koliko treba.. Nadam se da imaš potporu doma. I probaj hrabro u nove pobjede!! tu smo ako išta treba…

ma baš su neki teški dani ovdje, baš me to rastuži :/

Anastazija, dobrodošla ! ne brini se, sve više ginekologa daje čuvare, predostrožnosti radi (kako su meni rekli- sve je više ranih gubitaka trudnoće, sve smo više pod stresom, pa da se umanji mogućnost da se nešto dogodi).. Tako da nemaš brige :DMeddle, glavno da je sve ok! <3 i neka si se opustila! meni je zlo od slatkog, pa ga baš rijetko jedem :D al zato bih po slanom i jogurtu ogla mlatiti cijeli dan :D meni za sad sve OK paše, jedino ne smijem ništa gdje ima i mrva češnjaka - odmah mi krivo sjedne i bude mi zlo…

Ja sam jučer obavila pregled! Curka preko 10 cm (ajmeeee :-)), srčeko kuca ko urica, i jako je nemirna i divlja :D Takva je bila i prva cura, pa ni ne očekujem mirno dijete :D Sve je OK, ne trebam na kombinirani obzirom da sam radil Nifty i da je sve ok. Pregled za 3 tjedna. Jedino mi je žao jer su mi ostavili Utriće, kaže dokt da želi da ih što dulje koristim, obzirom na prvi prijevremeni porod, pa da bi oni mogli pomoći da se ovaj put ne ponovi. I da ću pred kraj dobiti predostrožnosti radi neke antibiotike, da ubijemo sve eventualne bakterije koje mogu izazvati prijevremeni porođaj. Tako da mi jevećzlo od terapije, a izdržat ćemo mi sve za svoje bebice <3 neka one samo rastu i divljaju!

puseeeeeee

10!Mi smo tek na nekih 8 cm. Bio je prekjučer u baš čudnom položaju tako da ga se nije dalo izmjeriti kako spada. Nekako je glavicu savinuo. I meni je pregled za 3 i utrići svaki dan. Imala sam missed ab. početkom godine pa ih stavljam "za svaki slučaj". Bas mi ih je više dosta, pogotovo kad vidim tragove na gačicama…joj.

I ja ih koristim radi smedeg iscjetka...
    Jel se oni malo iscjede van ili ja to nisam dovoljno duboko gurnula??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.