Ja gotova sa pregledom, bebica točno odgovara tjednima, veliki smo 3,3 cm
Šećer mi je u redu i željezo isto. Sa 12 tt idem na Nifty i onda čim dođu nalazi na mini anomaly jer bi ih htio imati prije pregleda.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Isabela, jaako, jaako mi je žao. Nemoj se okriviljivati, teško je, ali digni glavu, isplači se koliko treba.. Nadam se da imaš potporu doma. I probaj hrabro u nove pobjede!! tu smo ako išta treba...
ma baš su neki teški dani ovdje, baš me to rastuži :/
Anastazija, dobrodošla ! ne brini se, sve više ginekologa daje čuvare, predostrožnosti radi (kako su meni rekli- sve je više ranih gubitaka trudnoće, sve smo više pod stresom, pa da se umanji mogućnost da se nešto dogodi).. Tako da nemaš brige :D
Meddle, glavno da je sve ok! <3 i neka si se opustila! meni je zlo od slatkog, pa ga baš rijetko jedem :D al zato bih po slanom i jogurtu ogla mlatiti cijeli dan :D meni za sad sve OK paše, jedino ne smijem ništa gdje ima i mrva češnjaka - odmah mi krivo sjedne i bude mi zlo...
Ja sam jučer obavila pregled! Curka preko 10 cm (ajmeeee :-)), srčeko kuca ko urica, i jako je nemirna i divlja :D Takva je bila i prva cura, pa ni ne očekujem mirno dijete :D Sve je OK, ne trebam na kombinirani obzirom da sam radil Nifty i da je sve ok. Pregled za 3 tjedna. Jedino mi je žao jer su mi ostavili Utriće, kaže dokt da želi da ih što dulje koristim, obzirom na prvi prijevremeni porod, pa da bi oni mogli pomoći da se ovaj put ne ponovi. I da ću pred kraj dobiti predostrožnosti radi neke antibiotike, da ubijemo sve eventualne bakterije koje mogu izazvati prijevremeni porođaj. Tako da mi je već zlo od terapije, a izdržat ćemo mi sve za svoje bebice <3 neka one samo rastu i divljaju!
puseeeeeee
Mart1987, nisam čula da kombinirani može biti lažan. To su ipak mjere i sve ostalo, sumnjam da ima prostora greški..
Lemon, bravoo! <3 <3 <3 konačno malo pozitive! :D
Mart1987 dobro došla
Maddle0407 moramo biti pozitivne, jer stres samo može zakomplicirati sve..a i kako si i sama rekla mi ne možemo na ništa utjecati..kako bude bit će.. samo polako
ILoveCats meni ne paše baš kava iz kafića, ali esspresso doma odličan..kuhamo ga u moki i taj mi odgovara a leđa me bole kad dugo stojim ili sjedim..pa svakih sat vremena ustanem i prošetam.. na poslu sam, pa se snalazim
Lemon čestitam! Napokon malo pozitivnih vijesti s pregleda bitno da je sve ok!
Skoljka to sam i ja preksinoc sanjala 😅
Ja cu danas ici kupiti jednu malu stvarcicu za bebu. Jednostavno ne mogu odoljeti. Neku sitnicu. 🤗
Ja sam već kupila nekoliko bodija i počela sam s ispunjavanjem radosnice
Mart1987, nisam čula da kombinirani može biti lažan. To su ipak mjere i sve ostalo, sumnjam da ima prostora greški..
Lemon, bravoo! <3 <3 <3 konačno malo pozitive! :D
Marta i maja, kombinirani probir ne može biti negativan ni pozitivan. Probir vam decidirano ne govori ništa već je to statistički izračun prema relevantnim mjerama bebe i parametara iz krvi koji govori koja je vjerojatnost da ce vase dijete imati neku malformaciju. Prikaže dobni rizik (što ste stariji veći je,statisticki-peimjerice ja imam 32 godine i meni je bio 1:500 ili 450 nešto, sve do 1:300 se smatra niskim rizikom), ostali rizici (downov,edwardsov) si mi bili 1:10 000 što je jako nizak rizik. E sad da je bilo npr 1:100 otišla bih na neki nipt test (nifty, harmony itd) ali kod nas na grupi zimske bebe smo imali cak 2 ili tri losa kombinirana, losa Nifty testa i onda je amniocinteza pokazala da je rijec o zdravoj bebi. Što znači da i Nipt testovi mogu biti lažno pozitivni na malformacije iako im je istaknuta 99% točnost. Opet,s druge strane može ti biti dobar kombinirani probir ali se desi da tvoje dijete bude baš to jedno ju 10.000 koje ipak ima malformaciju nekog kromosoma. Nadam se da ste me shvatile.
Mart dobrodošla :)
ILoveCats ja ne mogu pogledati svježe krastavce. Neposredno prije trudnoce sam pila neku vodu u kojoj se natapaju krastavci, đumbir,limun.. to je kao zdravo. I kako sam saznala za trudnocu nisam ju vise mogla pomirisat. Limun mogu, đumbir isto, ali krastavce 🤮 nikako. Kavu ne pijem, otkad sam napravila test ne pušim pa automatski ne trebam ni kavu.
Lemon čestitam na dobrom pregledu 🤗 zašto tek sa 12 ides na Nifty?
🧔39
👧31
Isabela, jaako, jaako mi je žao. Nemoj se okriviljivati, teško je, ali digni glavu, isplači se koliko treba.. Nadam se da imaš potporu doma. I probaj hrabro u nove pobjede!! tu smo ako išta treba…
ma baš su neki teški dani ovdje, baš me to rastuži :/
Anastazija, dobrodošla ! ne brini se, sve više ginekologa daje čuvare, predostrožnosti radi (kako su meni rekli- sve je više ranih gubitaka trudnoće, sve smo više pod stresom, pa da se umanji mogućnost da se nešto dogodi).. Tako da nemaš brige :DMeddle, glavno da je sve ok! <3 i neka si se opustila! meni je zlo od slatkog, pa ga baš rijetko jedem :D al zato bih po slanom i jogurtu ogla mlatiti cijeli dan :D meni za sad sve OK paše, jedino ne smijem ništa gdje ima i mrva češnjaka - odmah mi krivo sjedne i bude mi zlo…
Ja sam jučer obavila pregled! Curka preko 10 cm (ajmeeee :-)), srčeko kuca ko urica, i jako je nemirna i divlja :D Takva je bila i prva cura, pa ni ne očekujem mirno dijete :D Sve je OK, ne trebam na kombinirani obzirom da sam radil Nifty i da je sve ok. Pregled za 3 tjedna. Jedino mi je žao jer su mi ostavili Utriće, kaže dokt da želi da ih što dulje koristim, obzirom na prvi prijevremeni porod, pa da bi oni mogli pomoći da se ovaj put ne ponovi. I da ću pred kraj dobiti predostrožnosti radi neke antibiotike, da ubijemo sve eventualne bakterije koje mogu izazvati prijevremeni porođaj. Tako da mi jevećzlo od terapije, a izdržat ćemo mi sve za svoje bebice <3 neka one samo rastu i divljaju!
puseeeeeee
10! Mi smo tek na nekih 8 cm. Bio je prekjučer u baš čudnom položaju tako da ga se nije dalo izmjeriti kako spada. Nekako je glavicu savinuo. I meni je pregled za 3 i utrići svaki dan. Imala sam missed ab. početkom godine pa ih stavljam "za svaki slučaj". Bas mi ih je više dosta, pogotovo kad vidim tragove na gačicama...joj.
Mart dobrodošla :)
ILoveCats ja ne mogu pogledati svježe krastavce. Neposredno prije trudnoce sam pila neku vodu u kojoj se natapaju krastavci, đumbir,limun.. to je kao zdravo. I kako sam saznala za trudnocu nisam ju vise mogla pomirisat. Limun mogu, đumbir isto, ali krastavce 🤮 nikako. Kavu ne pijem, otkad sam napravila test ne pušim pa automatski ne trebam ni kavu.
Lemon čestitam na dobrom pregledu 🤗 zašto tek sa 12 ides na Nifty?
Cure ja jedem sve što vidim. I zadnjih tjedan dana sam LUDA ali doslovno LUDA za čašom vode s 3 kockice leda. Dragi umire od smijeha kad me vidi koliko se smješkam kad ju pijem, ali tako mi bude finoo.
Meni je zadnji pregled bio sa 13+6 i bila je 8,4cm. Baš me zanima za 4 tjedna koliko će narasti. Ovo je sad period u kojem najbrže raste, barem tako piše u toj mojoj knjizi. 😄
🧔39
👧31
Sortiraj odgovore
Najstariji